Googlen van een date

Googlen is een term die vaak gebruikt wordt voor het natrekken van gegevens van iemand via internet. Dit googlen is natuurlijk ideaal als je overweegt iemand te daten, maar nog een beetje twijfelt. Google kan je dan alle informatie geven die je over de streep trekt of juist van de date laat afzien.

Aanknopingspunten

Wil je iemand natrekken via google dan zal je wat aanknopingspunten moeten hebben. De naam en woonplaats levert je meestal een schat aan informatie op. Maar ook een mailadres is vaak een ideaal startpunt. Grote kans dat je als je op dat mailadres googled al heel veel informatie over de betreffende persoon krijgt uit bijvoorbeeld een forum. Deze informatie geeft je dan vaak genoeg handvatten om meer in de diepte te vinden.

Sociale media

Grote kans dat het googlen je op een gegeven moment bij een Facebook account of andere social media brengt, en dan gaat er echt een schatkamer aan informatie open. Met foto's, vrienden en alle informatie over de levenswijze van je mogelijke date.

Zo kun je heel goed beoordelen of een blind date verstandig en de moeite waard is (Al is de date na dit natrekken via Google natuurlijk helemaal niet zo blind meer).

En lijkt de date je echt leuk? Dan is een beetje voorinformatie via Google natuurlijk helemaal niet verkeerd. Googlen op je date vergroot je kansen!

Privacy

Omgekeerd wil je misschien helemaal niet dat iemand die je via een datingsite of datingapp spreekt al te veel over je te weten komt. Wees met dit googlen in het achterhoofd daarom voorzichtig met alle gegevens die via Google of een andere zoekmachine, of via een social media account,  informatie over je kunnen opleveren. Je naam, je mailadres (tenzij je die alleen anoniem gebruikt) maar ook namen van familie en werkgever. Wat jij kan natrekken kan een ander natuurlijk ook.


0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.