Welke datingsites zijn helemaal gratis?

Welke datingsites zijn echt gratis? Dat is een vraag die veel gesteld wordt. Heel veel mannen en vrouwen willen graag daten, maar daarbij wil je als dater graag wel de hand op de knip houden. Helaas zijn helemaal gratis datingsites die ook nog eens veel kwaliteit, service en veiligheid bieden in de praktijk onmogelijk om te beheren. Daarvoor zijn de kosten van het beheer te hoog.

Een gratis datingsite opzetten is nog wel te doen, maar als je de gebruikers vervolgens een veilige omgeving wilt bieden door bijvoorbeeld actief te controleren op valse profielen krijg je als datingsite te maken met kosten voor beheer die flink kunnen oplopen.

100% gratis met advertenties

Eigenlijk kennen we maar één datingsite die helemaal gratis is en ook nog eens goede kwaliteit biedt, en dat is Happy Pancake. Deze uit Zweden stammende datingsite (daar heet hij Glad Pannkaka) is sinds kort ook in Nederland actief met een Nederlandse datingsite die geheel gratis is.

Vanzelfsprekend betekent dit wel dat je op Happy Pancake reclame te zien krijgt. Een goede en serieuze datingsite als deze heeft immers zijn kosten en de eigenaren willen ook graag wat geld verdienen. De hoeveelheid reclame die je op deze helemaal gratis datingsite te zien krijgt valt echter reuze mee en de eigenaren van de website gaan heel zorgvuldig met je privacy om. Niet voor niets zijn de Scandinavische versies van Happy Pancake in hun landen de meest gebruikte datingsites.

Gratis, maar iets minder uitgebreid

Een andere helemaal gratis datingsite is Tindl. Deze datingsite is echter minder uitgebreid dat de gemiddelde betaalde datingsite. De opzet lijkt wel op die van bijna naamgenoot Tinder. Tindel is echter een datingsite en geen datingapp. Maar ook hier kun je op een laagdrempelige manier gratis in contact komen met leuke vrouwen en mannen en gratis met hen chatten.

Gratis proberen

De meeste andere datingsites hanteren het principe van gratis proberen. Je kunt je dan gratis inschrijven, een eigen profiel aanmaken, leuke vrouwen of mannen zoeken, profielen en foto's bekijken en vaak nog veel meer. Je kunt de datingsite en het publiek van de datingsite dus heel goed leren kennen en zodoende bepalen of dit een goede datingsite voor jou is.

Je betaalt bij deze gratis te proberen datingsites dan voor de extra's. Je kunt iemand dan bijvoorbeeld wel gratis een knipoogje sturen of reageren op een bericht die iemand anders je stuurt, maar voor het zelf versturen van een bericht of het zelf openen van een chat moet je dan een niet gratis abonnement nemen. De mogelijkheden voor gratis abonnees verschillen sterk per datingsite.

Gratis datingsite, maar betalen per bericht

De vierde vorm van een datingsite is de site die volledig gratis te gebruiken is, waar je geen abonnement voor afsluit, maar waar je per (chat)bericht moet betalen. Meestal werkt dit met credits die je vooraf moet kopen. Het is een handelswijze die misbruik in de hand werkt (een deel van deze datingsites maakt gebruik van chatoperators die gebruikers aan het lijntje houden) zijn dit geen datingsites die we aanraden.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.