Welke datingsites zijn helemaal gratis?

Hier kijken we naar echt gratis datingsites, de mogelijkheden van gratis dating sites en de beste datingsites die je gratis kunt gebruiken.
Welke datingsites zijn echt gratis? Dat is een vraag die veel gesteld wordt. Heel veel mannen en vrouwen willen graag daten, maar daarbij willen ze als dater graag wel de hand op de knip houden. Maar welke datingsites zijn echt gratis? En hoe gratis is gratis?

Het beheren van een goede website kost (veel) tijd en inspanning en daarmee ook geld. Vooral als je je bezoekers een veilige dating sites wilt aanbieden die vrij is van oplichters en fake accounts. Kwaliteit kost dus geld. In hoeverre is dat te rijmen met gratis dating sites?

In de praktijk komt dat er op meer dat de sites voor gratis dating in drie categorieën onder te verdelen zijn.

1. Dating zijn die geheel en altijd gratis zijn, maar waarop nauwelijks controle is.
 
2. Datingsites die zeggen gratis te zijn, maar die valse gebruikers profielen plaatsten om toch geld te verdienen. 

3. Datingsites die je gratis kunt gebruiken, maar waarvoor je voor extra mogelijkheden moet betalen.
Afraders

De datingsites van de eerste categorie lijken op het eerste gezicht leuk, maar hier staat over het algemeen zoveel rommel en misleiding op dat de kans op een echte date via zulke datingsites vrijwel onmogelijk is. De echte profielen (vooral van vrouwen) sneeuwen onder in de massa aan onzin, grappenmakers, misleiding en bedrog.

Voor de tweede categorie geldt hetzelfde, maar deze zijn nog erger omdat de datingsite in kwestie zelf ook aan het bedrog mee doet.

Blijkt de derde categorie over, datingsites die dan misschien niet 100% gratis zijn, maar wel eerlijker en daarmee een aanmerkelijk hogere kans op een geslaagde echte date bieden.Datingsites eerst gratis proberen

Ook niet al deze gratis te proberen dating sites zijn even goed en even eerlijk, maar ook deze website Eerlijkedatingsites.nl brengen we de de datingsites onder de aandacht die wel eerlijk handelen en wel een goede kans op een geslaagde echte date geven.

Deze eerlijke datingsites hanteren het principe van gratis proberen. Je kunt je voor deze dating sites gratis inschrijven, een eigen profiel aanmaken, leuke vrouwen of mannen zoeken, profielen en foto's bekijken en vaak nog veel meer. 

Je kunt de datingsite en het publiek van de datingsite dus heel goed leren kennen en zodoende bepalen of dit een goede datingsite voor jou is.

Je betaalt bij deze gratis te proberen datingsites dan voor de extra's. Je kunt iemand dan bijvoorbeeld wel gratis een knipoogje sturen of reageren op een bericht die iemand anders je stuurt, maar voor het zelf versturen van een bericht of het zelf openen van een chat moet je dan een niet gratis abonnement nemen. De mogelijkheden voor gratis abonnees verschillen sterk per datingsite.

De beste eerlijke datingsites op ieder gebied vind je bij de beste eerlijke datingsites om gratis te proberen. Al deze beste datingsites kun je eerst gratis proberen voor je eventueel een abonnement neemt.

Kijk uit met het kopen van credits

Ha je voor een dating site betalen? Wij adviseren altijd datingsites die voor hun extra mogelijkheden een abonnement aanbieden. Je sluit dan voor één of meerdere maanden een betaald lidmaatschap af en weet dan precies wat je kosten zijn. Aan het eind van iedere betaaltermijn kun je bepalen of de datingsite zijn geld waard is en of je verder wilt met je betaalde account.

Daarnaast zijn er ook datingsites die met credits werken. Je betaalt voor de mate waarin je de datingsite gebruikt. Meestal werkt dit met credits die je vooraf moet kopen. Stuur je iemand een berichtje, dan gaat er een credit van je tegoed af. 

Dit klinkt eerlijk, en is het vaak ook, maar helaas lang niet altijd. Betalen met credits is een handelswijze die misbruik in de hand werkt. Een deel van deze datingsites maakt gebruik van chatoperators die gebruikers aan het lijntje houden. Ze verleiden keer op keer online de gebruikers tot het bijkopen van credits door te suggereren dat ze in zijn voor een date, maar zonder ter zake te kopen.

Op Veilig Daten vind je alle informatie over deze vorm van oplichten door datingsites en de manieren om oneerlijke datingsites te herkennen.
Samenvatting:
Gratis datingsites en goede datingsites / eerlijke datingsites gaat slecht samen. Een goede dating site heeft kosten en die moeten betaald worden. Daarom zijn goede gratis datingsites maar gedeeltelijk gratis. De basisfuncties van deze eerlijke dating sites zijn  gratis, maar voor de extra's moet betaald worden. Wat gratis is en wat onder een betaald account val verschilt per gratis datingsite. Kijk hier boven voor de beste gratis datingsites voor ieder soort dating.

Een reactie posten

0 Reacties