Guys dating (review)

Guys Dating is een contact site voor dates van een man met een man. Lees hier het Guys Dating review.

Guys Dating is een datingsite gericht op mannen die mannen willen daten. Het gaat daarbij om alle soorten contacten tussen mannen. Op Guys Dating kun je een leuke man voor een homosexuele relatie, maar ook voor een flirt, een spannend nachtje, een gay sexrelatie, of gewoon voor vriendschap.Beter resultaat dan op Grindr

Grindr is de grootste concurrent van de Guys Dating site, maar Guys Dating geeft je meer mogelijkheden om jezelf via een profiel met tekst, foto's en kenmerken te profileren en omgekeerd kun je op Guys Dating ook beter een leuke gay date zoeken dan op Grindr.

Ook is de ervaring van gay mannen dat je op Guys Dating veel sneller en makkelijker tot een echte gay date komt dan op Grindr en andere dating apps. Deze gay dating site trekt meer doeners en minder lurkers (kijkers).

Welke mannen vind je op Guys Dating? Wat willen deze heren? Hoe plezierig werkt deze dating site? Hoe makkelijk is het om via Guys Dating een echte date te krijgen? Lees hieronder het Guys Dating review.

We spreken hier over mannen die mannen daten omdat deze datingsite zich daar op richt, maar op Guys kun je je ook als vrouw inschrijven als een op zoek bent naar een andere leuke vrouw voor een date. Meer keuze en meer kans heb je als vrouw echter op Girls Dating

Welke mannen vind je op Guys Dating?

De meeste mannen op Guys Dating zijn gay mannen op zoek naar een spannende en/of gezellige date. Het aantal mannen dat een erotisch contact met een andere mannen zoekt is hier ver in de meerderheid. Zoek je een echte partnerrelatie / liefdesrelatie? Dan kun je beter kijken bij de beste dating site voor een serieuze gay relatie.

Op Guys Dating gaat het dus vooral om losse gay contacten en erotische gay relaties. De meeste mannen op deze datingsite zijn homoseksueel, maar je kunt er ook contact maken met bi seksuele mannen en bischierige mannen. Sommige van deze mannen gebruiken Guys Dating voor een gay seksrelatie naast hun hetero partnerrelatie, en soms zijn het mannen die nieuwsgierig zijn, willen experimenteren en het willen ervaren hoe het is om seks te hebben met een andere man (bischierig).

Gratis inschrijven een profiel aanmaken

Hieronder kun je je gratis voor Guys Dating inschrijven. Na het invullen van wat relevante gegevens kun je dan onmiddellijk beginnen met het aanmaken van een profiel en starten met daten met andere leuke mannen.


Guys-Dating.nl


Guys Dating is een drukke en veel gebruikte datingsite met profielen en foto's van veel leuke gay mannen. We adviseren je daarom om even wat moeite te steken in het aanmaken van je profiel. Met een beetje moeite weet je je namelijk al snel van de massa te onderscheiden, en dat zal je al rap merken voor het aantal reacties dat je gaat ontvangen als je er een beetje werk van maakt.

Schrijf een leuk tekstje bij je profiel. Dat hoeft geen heel levensverhaal te zijn, maar schrijf in ieder in een paar regels om wie je bent, wat je zoekt en zorg er voor dat de tekst de ander uitnodigt om te reageren, bijvoorbeeld door een prikkelende vraag te stellen.

Verder is minimaal één foto erg belangrijk. Mannen met foto worden vele malen sneller benaderd. Bij de zoekopdrachten kunnen andere gays namelijk aangeven dat ze alleen profielen met foto in hun zoekresultaten willen zien, en ook als ze dat niet ingesteld hebben worden profielen zonder foto meestal niet eens bekeken.

En ook heel belangrijk: Vul alle velden met kenmerken in. Of dat nu gaat om hobby's, opleidingsniveau of uiterlijk. Hierop wordt namelijk gezocht, en op een veld wat je niet invult zal je ook nooit gevonden worden.

Goede chatmogelijkheden

Zoals op iedere goede datingsite beschikt Guys Dating over een intern berichtensysteem waarmee je anoniem contact kunt opnemen met andere gays. De zeer goede chatfunctie van Guys Dating is echter leuker en praktischer in het gebruiken. Je kunt namelijk op ieder moment een chat beginnen met een leuke kerel, ook is deze op dat moment niet online. De privé chatbox is altijd te gebruiken en te lezen en zodoende te gebruiken voor een chat als voor berichten.

Zoek je contact met leuke gays? Dan in de chat van Guys Dating een geweldige plek om contacten te leggen, om elkaar te leren kennen en om een date af te spreken.

Is Guys Dating een eerlijke datingsite?

Guys Dating is geen datingsite die gebruik maakt van zelf aangemaakte profielen en chatoperators. Alle profielen worden door echte gebruikers van de website aangemaakt. Dat kunnen betalende gebruikers van de site zijn of mannen die gebruik maken van een gratis inschrijving.

Heb je twijfels over de correctheid van een profiel? Dan kun je een melding maken bij de klantenservice. Guys Dating is een eerlijke datingsite die goede mogelijkheden biedt voor een echte gay date.

Conclusie Guys Dating review

Pluspunten:
- Veel gays op één datingsite.
- Ook voor biseksuele contacten.
- Veel van deze gays willen ook echt daten.
- Goede chat mogelijkheden voor een privé chat of flirt.

Minpunten:
- Voor het makkelijk maken van afspraakjes raden we wel een VIP account aan.
- Minder geschikt voor een serieuze partnerrelatie. Erg op seks gericht.

Waardering: 4 uit 5 sterren

Onderwerpen
Op onderstaande zoekopdrachten werd deze pagina gevonden:

  1. Guys dating review
  2. Gays dating
  3. Dating gays
  4. Gay date
  5. Gay dating
  6. Guysdating
  7. Gay datingsite
  8. Dating gay guys
  9. Homodate grindr
  10. Gay dating nederland
Zie ook:
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.