Half night stand (tips en dates)

Nee, de half night stand is geen half afspraakje, maar een one night stand die niet uitmondt in een slaapfeestje.


Wat is een half night stand?

De half night stand is het minder bekende zusje van de one night stand. Of eigenlijk het half zusje, want waarbij de one night stand blijft slapen gaat de half night stand voor de nachtrust gewoon weer naar huis.
Eenmalig...
Evenals bij de one night stand draait het bij een half night stand om een eenmalig afspraakje om seksueel stoom af te blazen. Al aan het begin van de half night stand is het duidelijk dat er geen relatie uit de ontmoeting gaat voorkomen. En ook (na deze nacht) geen vervolg. 

Een one night stand is een eenmalig pleziertje voor beide partijen. Niet meer dan een spannend en hopelijk bevredigend avontuurtje.

... en vrij kort
Een half night stand is bijna gelijk aan de one night stand. Alleen nu gaat één van de personen na de seks weer naar zijn eigen bed. Ideaal voor snurkers, en de beste remedie tegen een ongemakkelijk gevoel als je 's morgens wakker wordt naast een vrouw of man die je de vorige avond past voor het eerst ontmoet hebt.

Veel mannen en vrouwen die na een avondje uit met een vreemde vrouw of man in bed belanden vinden het namelijk heel ongemakkelijk om de volgende dag naast deze persoon wakker te worden en te ontbijten. Het is veel makkelijker om elkaar na de seks gedag te zeggen en naar huis te gaan. 

En dan heb je dus een half night stand!

Samengevat: 
De half night stand is een one night stand waarbij je na de seks weer naar huis gaat en niet blijft slapen. Veel mannen en vrouwen prefereren een half night stand omdat ze het ongemakkelijk vinden om de volgende ochtend naast een vreemde wakker te worden. Ten opzichte van een one night stand geeft een half night stand veel minder gedoe.
Hoe kom je aan een half night stand?

Lijkt een half night stand je wel wat? Plaats dan eens een oproep op één van de beste sexdating sites. Daar zijn volop mannen, vrouwen en stellen te vinden die ook op zoek zijn naar een spannend avontuurtje, en niet meer dan dat.

Dat kan een one night stand zijn, een half night stand of ander eenmalig afspraakje, maar ook een seksrelatie. Of een friend with benefits zoals dat in moderne dating taal heet.
Ervaringen met een half night stand

Heb je zelf ervaring met half night stands? Of heb je een mening over de half night stand die je graag met ons wil delen. Hieronder kun je je opmerkingen, vragen en ervaringen posten. Ook hebben we nog enkele aanvullende artikelen en interviews met betrekking tot zo'n korte seksdate.


Een reactie posten

2 Reacties

  1. Ik ben behoorlijk actief op het gebied van ondeugend daten. Ik heb regelmatig een afspraakje waarbij seks het doel is. Maar als we uitgestoeid zijn wil ik graag weer naar huis. Soms is het blijven overnachten nodig omdat ik dan teveel gedronken heb om naar huis te gaan, maar ik vind het wakker worden en het ontbijten dan erg ongemakkelijk. Soms hebben we heerlijke seks gehad maar hebben we verder weinig aan elkaar te vertellen of hebben we verder geen klik. Dan wil je liever naar huis zolang het nog leuk is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het altijd een beetje moeilijk. Ik slaap namelijk na een seksdate liever alleen. Ik moet eerlijk zeggen dat als het klaar is ik het wel fijn vind als mijn lover opzout :-)

    Maar ik moet ook eerlijk zeggen, dat als de seks bij hem thuis was, en het nacht of laat op de avond is, ik zelf ook niet zo veel zin meer heb om nog naar huis te gaan. Dan blijf ik ook graag slapen.

    Maar bij mij thuis kan ik ze soms wel wegkijken, ook al was het heel lekker. Bij een wat lompe jongen of man kan ik dan wel toespelingen maken 'het zal om deze tijd wel rustig zijn op de weg', maar bij een lieve jongen ben ik dan te soft. Ach, soms is een vluggertje na het ontwaken ook wel weer even lekker, maar als het een nacht na veel drank is heb ik meestal liever dat hij eerder vertrokken was :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.