Half night stand (tips en dates)

Nee, de half night stand is geen half afspraakje, maar een one night stand die niet uitmondt in een slaapfeestje.

Wat is een half night stand?

De half night stand is het minder bekende zusje van de one night stand. Of eigenlijk het half zusje, want waarbij de one night stand blijft slapen gaat de half night stand voor de nachtrust gewoon weer naar huis.
Eenmalig...
Evenals bij de one night stand draait het bij een half night stand om een eenmalig afspraakje om seksueel stoom af te blazen. Al aan het begin van de half night stand is het duidelijk dat er geen relatie uit de ontmoeting gaat voorkomen. En ook (na deze nacht) geen vervolg. 

Een one night stand is een eenmalig pleziertje voor beide partijen. Niet meer dan een spannend en hopelijk bevredigend avontuurtje.

... en vrij kort
Een half night stand is bijna gelijk aan de one night stand. Alleen nu gaat één van de personen na de seks weer naar zijn eigen bed. Ideaal voor snurkers, en de beste remedie tegen een ongemakkelijk gevoel als je 's morgens wakker wordt naast een vrouw of man die je de vorige avond past voor het eerst ontmoet hebt.

Veel mannen en vrouwen die na een avondje uit met een vreemde vrouw of man in bed belanden vinden het namelijk heel ongemakkelijk om de volgende dag naast deze persoon wakker te worden en te ontbijten. Het is veel makkelijker om elkaar na de seks gedag te zeggen en naar huis te gaan. 

En dan heb je dus een half night stand!

Hoe kom je aan een half night stand?

Lijkt een half night stand je wel wat? Plaats dan eens een oproep op één van de beste sexdating sites. Daar zijn volop mannen, vrouwen en stellen te vinden die ook op zoek zijn naar een spannend avontuurtje, en niet meer dan dat.

Dat kan een one night stand zijn, een half night stand of ander eenmalig afspraakje, maar ook een seksrelatie. Of een friend with benefits zoals dat in moderne dating taal heet.


Zie ook:

Onderwerp:
De half night stand is een one night stand waarbij je na de seks weer naar huis gaat en niet blijft slapen. Veel mannen en vrouwen prefereren een half night stand omdat ze het ongemakkelijk vinden om de volgende ochtend naast een vreemde wakker te worden. Ten opzichte van een one night stand geeft ene half night stand veel minder gedoe.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.