Half night stand

Nee, de half night stand is geen half afspraakje, maar een one night stand die niet uitmondt in een slaapfeestje.

Wat is een half night stand?

De half night stand is het minder bekende zusje van de one night stand. Of eigenlijk het half zusje, want waarbij de one night stand blijft slapen gaat de half night stand voor de nachtrust gewoon weer naar huis.

Eenmalig...
Evenals bij de one night stand draait het bij een half night stand om een eenmalig afspraakje om seksueel stoom af te blazen. Al aan het begin van de half night stand is het duidelijk dat er geen relatie uit de ontmoeting gaat voorkomen. En ook (na deze nacht) geen vervolg. Een one night stand is een eenmalig pleziertje voor beide partijen. Niet meer dan een spannend en hopelijk bevredigend avontuurtje.

... en vrij kort
Een half night stand is dus bijna gelijk aan de one night stand. Alleen nu gaat één van de personen na de seks weer naar zijn eigen bed. Ideaal voor snurkers, en de beste remedie tegen een ongemakkelijk gevoel als je 's morgens wakker wordt naast een vrouw of man die je de vorige avond past voor het eerst ontmoet hebt.

Hoe kom je aan een half night stand?

Lijkt een half night stand je wel wat? Plaats dan eens een oproep op één van de beste sexdating sites. Daar zijn volop mannen, vrouwen en stellen te vinden die ook op zoek zijn naar een spannend avontuurtje, en niet meer dan dat.Zie ook:

Onderwerpen:
Half night stand, seksdate, one night stand.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.