Hans en Grietje dating

Er was eens een heel leuk meisje, dat heette Grietje. Ze liet zich heerlijk verwennen door Prins Hans. En Hans liet zich heerlijk verwennen door Grietje.

Dat klinkt als een sprookje, maar Hans en Grietje hebben op datinggebied niets te maken met het bekende sprookje. Al klinkt een Hans en Grietje date best wel sprookjesachtig.

Want Hans is in dit verhaal een begerenswaardige prins (in een witte Ferrari) en Grietje is een mooi prinsesje. De rijke en succesvolle Hans wil niets anders dan zijn Grietje laten delen in al zijn weelde en haar overstelpen met de meest mooie cadeaus.

Volgens de regels in het grote sprookjesboek hoeft Grietje daar niets voor terug te geven, haar prachtige aanwezigheid is voldoende voor Hans.

Suikerarrangement

De echte Hans, is jong, succesvol en vooral rijk.

De Hans uit het bovenstaande Hans en Grietje dating sprookje is een variant op de sugardaddy. Maar waar de sugardaddy over het algemeen een rijke, succesvolle maar ook oudere man is, is de Hans de jonge variant. Een voetballer, een zanger, een filmster of een succesvolle (of heel foute) jonge ondernemer. 

Deze rijke jonge Hans neemt zijn Grietje mee op dure vakanties, geeft haar dure cadeaus van dure merken en trekt de creditcard bij alles dat er betaald moet worden. 

Seks hoeft Hans daar niet voor terug te hebben. Plezier maken en pronken met Grietje (of meerdere mooie Grietjes is voor Hans genoeg). Tenminste, zo staat het allemaal in het grote sprookjesboek. In werkelijkheid zullen de meeste Hansen wel iets meer terug willen zien van hun gezelschap dan alleen een lieve glimlach.

Net zoals de sugardaddies en hun sugarbabes vind je Hans en Grietjes op de Sugardating websites.

Hans het suikeroompje

Hoewel in het grote sprookjesboek Grietje wordt betoverd door de charmes van een Hans die een jonge knappe succesvolle rapper, voetballer of muzikant is, zin veel Hanzen is werkelijkheid wat oudere kalende ge*ile mannen. Een geheel gratis verzorgde vakantie naar Ibiza is aan maar heel weinig Grietjes voorbehouden.

Menig Grietje zal genoegen moeten nemen met een minder sprookjesachtige Hans. Een Hans die haar wel de weelde, cadeaus en het geld geeft waarvan ze lekker kan leven, maar die niet de prins is die vaak beloofd wordt.


Zie ook:
Onderwerp:
Hans en Grietje dating is een Nederlandse benaming voor het uit Amerikaan overgekomen sugardating. Het principe van Hans en Grietje dating is dat een rijke succesvolle man een jong en mooi Grietje onder zijn hoede neemt, en dat deze Hans zijn Grietje overlaadt met dure cadeaus en zelfs geld. Ook zijn er bijvoorbeeld Hanzen die de huur of studie van hun Grietje betalen. Vaak staat hier op seksueel gebied wel iets tegenover.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Ik vind die Grietjes maar snollebollekes hoor. Het zal de tijdgeest zijn, maar het is een erg materialistische vorm van dating.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zal maar niet zeggen wat ik van Grietje vind en hoe ik haar noem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat die Grietjes lekker! Als ze zich daar goed bij voelen (en hun Hanzen vast ook) dan doen ze daar niemand kwaad mee. Iedereen mag toch seks beleven op de manier waarop ze dat zelf lekker vinden?
   En nee, ik ben geen Grietje, ik zou ook geen Grietje willen zijn, maar ik kijk ze er ook niet op aan.

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.