Hans en Grietje dating

Er was eens een heel leuk meisje, dat heette Grietje. Ze liet zich heerlijk verwennen door Prins Hans. En Hans liet zich heerlijk verwennen door Grietje.

Hans en Grietje hebben op datinggebied niets te maken met het bekende sprookje. Al klinkt een Hans en Grietje date best wel sprookjesachtig.

Want Hans is een begerenswaardige prins (in de witte Ferrari) en Grietje is een mooi prinsesje. De rijke en succesvolle Hans wil niets anders dan zijn Grietje laten delen in al zijn weelde en haar overstelpen met de meest mooie cadeaus.

Volgens de regels in het grote sprookjesboek hoeft Grietje daar niets voor terug te geven, haar prachtige aanwezigheid is voldoende voor Hans.

Suikerarrangement

De echte Hans, is jong, succesvol en vooral rijk.

Een Hans is een variant op de sugardaddy. Maar waar de sugardaddy over het algemeen een rijke, succesvolle maar ook oudere man is, is de Hans de jonge variant. Een voetballer, een zanger, een filmster of een succesvolle (of heel foute) jonge ondernemer. 

Deze rijke jonge Hans neemt zijn Grietje mee op dure vakanties, geeft haar dure cadeaus van dure merken en trekt de creditcard bij alles dat er betaald moet worden. 

Seks hoeft Hans daar niet voor terug te hebben. Plezier maken en pronken met Grietje (of meerdere mooie Grietjes is voor Hans genoeg). Tenminste, zo staat het allemaal in het sprookjesboek. In werkelijkheid zullen de meeste Hansen wel iets meer terug willen zien van hun gezelschap.

Net zoals de sugardaddies en hun sugarbabes vind je Hans en Grietjes op de Sugardating websites.


Zie ook:
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.