Happy Pancake (review)

HappyPancake review. De Happy Pancake dating site is een datingsite gericht op het vinden van een leuke relaxte date.


Happy Pancake, het is een wat aparte naam voor een datingsite. Maar de Vrolijke Pannenkoek is wel degelijk een serieuze en heel goede datingsite. En als één van de weinige datingsites is Happy Pancake 100% gratis.

Ook voor alle extra functies vraagt Happy Pancake namelijk geen geld. En dat is wel een verschil met andere gratis datingsites waarbij je voor alles dat meer is dan rondkijken en een knipoogje sturen moet betalen.


Bij het inschrijven op Happy Pancake word je wel om je telefoonnummer gevraagd.

Liever anoniem daten? Kijk dan bij de datingsite reviews voor een meer geschikte datingsite.

"Online Dating zonder öpsmuk" is de leus van Happy Pancake. Met zo'n slogan waan je je in de Ikea, en dat is niet verwonderlijk want ook Happy Pancake is ondanks de Engelse naam Zweeds. Maar Glad Pannkaka is internationaal wat moeilijker te onthouden.

Geheel gratis

Happy Pancake heeft een uitgangspunt waar Nederlanders heel blij van worden. Liefde hoort altijd gratis te zijn, en dat geldt dus ook voor hun datingsite. Deze is daarom geheel gratis, ook alle extra functies waarvoor je elder wel altijd moet betalen. Natuurlijk willen de pannenkoekenbakkers wel geld met hun datingsite verdienen, maar deze komt geheel uit advertenties. Gelukkig betekent dat niet dat je op HappyPancake wordt overspoeld met reclames. Advertenties worden maar af en toe getoond, en ook met de privacy gaat Happy Pancake om zoals je van een goede eerlijke datingsite mag verwachten.

Dat Happy Pancake je telefoonnummer wil weten geeft echter wel te denken!

In thuisland Zweden is Happy Pancake al uitgegroeid tot de absolute nummer één datingsite, en ook in Finland gebruikt met vooral Happy Pancake om te daten. En nu is Nederland aan de beurt. We verwachten dat deze geheel gratis datingsite binnen korte tijd ook tot de grootste datingsites van Nederland behoort.


Eerlijke datingsite

Het nadeel van een gratis datingsite is dat mensen zich wel heel makkelijk inschrijven. Dat betekent veel profielen, maar ook veel lege accounts en de nodige grappenmakers en fakers. Happy Pancake is daarom heel fel op het bewaken van de kwaliteit van hun datingsite. Ieder profiel wordt voor publicatie handmatig gecontroleerd, ook de foto's. Indien de servicedesk de inschrijving niet vertrouwd of van mening is dat de betreffende persoon niet op deze datingsite thuishoort wordt het profiel niet geplaatst.

Het gevolg van dit beleid is een bijzonder goed "klantenbestand" met veel leuke mensen die echt op zoek zijn naar een date.

Veel gebruikers en snel groeiend

De gratis inschrijving, het 100% gratis gebruik en de goede sfeer op de datingsite hebben als gevolg dat HappyPancake razendsnel groeit. Aantallen gaan we dan ook niet noemen, want die zijn morgen al weer achterhaald. Maar in welke regio je ook woont, en wat voor persoon je ook zoekt, op Happy Pancake zijn volop leuke mensen voor een date beschikbaar.

Happy Pancake richt zich op een serieus datingpubliek. Dat wil zeggen, mensen die openstaan voor een relatie en niet slechts op zoek zijn naar een avontuurtje.

Daten op computer en mobiel

Happy Pancake is zowel voor computers als telefoons beschikbaar. Voor op de smartphone zijn er apps voor Android en iOS (Apple). Mobiele telefoons worden steeds vaker gebruikt om te daten. Happy Pancake heeft dan ook een uitstekende app ontwikkelt. En niet alleen de app is beter dan die van bijvoorbeeld Tinder of Badoo, de mensen die hem gebruiken zijn ook serieuzer wat daten betreft. Steeds meer mensen haken af bij datingapps zoals Tinder omdat 99% van de gebruikers helemaal niet wil daten maar alleen wat wil spelen. Bij Happy Pancake is de kans op een echte date en een geslaagde match vele malen groter.

Met de Pancake app kun je door profielen scrollen, deze profielen uitgebreid lezen, je kunt chatten, flirten, foto's toevoegen en mensen in je nabijheid vinden. Kortom alles dat je met een datingapp wilt doen, en dat allemaal 100% gratis. Dat geldt ook voor alle geweldige chatmogelijkheden.

Conclusie

Pluspunten Happy Pancake

 • Pancake is helemaal gratis
 • Goede controle
 • Breed publiek
 • Goed te gebruiken op de smartphone

Minpunten Happy Pancake
 • Niet alle profielen zijn echt actief
 • Bij inschrijving willen ze je telefoonnummer weten

Waardering: 3 / 5


Informatie

Onze bezoekers zoeken via de volgende zoektermen naar Happy Pancake
 • Happypancake dating
 • Happy pancake dating
 • datingsite happy pancake
 • Happypancake review
 • Ervaring met happy pancake

Meer informatie: Happy Pancake
Zie ook: Meer reviews datingsites
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.