Dating hoger opgeleiden (beste datingsites)

De beste datingsites waar hoger opgeleide mannen en vrouwen elkaar kunnen vinden.

Dating hoge opleiding

Veel mannen en vrouwen die een date zoeken stellen er prijs op als hun date minimaal over hetzelfde opleidingsniveau beschikt als zijzelf. Vooral voor vrouwen is dit vaak een belangrijke eis. Dit heeft als gevolg dat er veel grote datingsites zijn die zich specifiek richten op dating voor hoger opgeleiden.

Dit zijn datingsites die passen bij het niveau van hun gebruikers. Verzorgd, en gericht op een serieuze relatie. Hieronder vind je de beste datingsites voor hoger opgeleiden.

E-Matching

E-Matching richt zich specifiek op HBO'ers en academici die een duurzame relatie zoeken. En dat is een behoorlijke doelgroep want op E-Matching melden zich dagelijks meer dan 100 mensen aan. 

E-Matching is een goed verzorgde datingsite met een strenge controle op de profielen. Zo worden bijvoorbeeld profielen die een tijdje niet gebruikt zijn van de datingsite verwijderd. 

Dat is een schoonmaakactie die meer datingsites zouden moeten doen. Het voorkomt namelijk dat je je richt op niet actieve personen. 

Op E-Matching zijn alleen hoger opgeleide personen van van minimaal 18 jaar welkom. Ook moeten deze hoog opgeleide singles op zoek zijn naar een vaste relatie.


SmartSingles.nl

Match4me

Ook Match for me richt zich uitsluitend op mannen en vrouwen met een HBO of WO niveau. Dat zijn veel vrouwen want op deze datingsite voor hoger opgeleiden is 55% van de inschrijvers vrouw. 

Ook Match4Me wil alleen singles die een serieuze relatie zoeken op hun datingsite hebben. Wie alleen een avontuurtje zoekt wordt geacht verderop te gaan kijken. 

Match4Me bestaat al vele jaren en heeft in die tijd vele hoger opgeleiden met elkaar in contact gebracht en hier zijn heel veel relaties uit voortgekomen.

Parship

Ook Parship mikt vooral op hoger opgeleide mannen en vrouwen, maar ze dragen dat wat minder uit dan bovenstaande sites. 

Parship pakt het daten zeer professioneel aan. Een wetenschappelijk onderbouwde matchmethode met 70 gerichte vragen zorgt ervoor dat je alleen matches te zien krijgt die bij je passen. Het opleidingsniveau maakt daar onderdeel van uit. 

Stel je dus prijs op een goed opgeleide partner? Dan kom je bij Parship alleen met hoger opgeleiden in contact. En lager opgeleiden kunnen jou niet benaderen. Ook op andere punten is Parship zeer professioneel en alles is gericht op een serieus duurzaam contact.

Elite Dating

Elite Dating '(voorheen eDarling) is een datingsite die zich richt op singles met niveau. Een hoge opleiding is niet altijd een garantie voor klasse en stijl, en omgekeerd kan iemand met een lagere opleiding een intelligent en aangenaam persoon zijn. Zodoende is het hoge opleiding bij deze datingsite geen keiharde eis. 

Toch is 60 procent van de deelnemende vrouwen en mannen hoger opgeleid. En via het zoekprofiel kun je minder hoog opgeleiden uitsluiten. Vrouwen zijn bij Elite Dating iets in de meerderheid.

Smart Singles

Smart Singles is een datingsite van Safe Dating Networks voor mensen met HBO of WO en vrouwen en mannen met een vergelijkbaar denkniveau en levenswijze. 

Het is een datingsite die goede zoekmogelijkheden biedt en goede mogelijkheden om te communiceren zoals een 1 op 1 chat. 

De inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd om het vereiste hoge niveau te garanderen.


Zoek je een ander soort datingsite? Bij de datingsite tips vind je nog veel meer tips en informatie over de beste datingsites.

Zie ook:


Onderwerp:
Ben je hoger opgeleid, bijvoorbeeld op HMO of academisch niveau, dan is de kans groot dat je een partner zoekt met hetzelfde opleidingsniveau en denkniveau als jij. Een partner die ook op intellectueel gebied op jouw niveau in het leven staat. Een partner waarmee je op gelijk niveau gesprekken kunt voeren. Daarom zijn er speciale dating sites voor hoger opgeleiden, die een warme belangstelling van de doelgroep hebben en die door hoger opgeleide dames en heren veelvuldig gebruikt worden. Hier boven vind je de beste datingsites voor hoger opgeleiden.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.