Stel zoekt huisvriend (sekspartner voor een koppel)

Menig (vaak ogenschijnlijk braaf) koppel zoekt een leuke sekspartner om in bed mee te doen. Hier informatie over leuke stellen die zo'n huisvriend zoeken.

Huisvriend. Dat klinkt heel gezellig, en als het goed is, is dat het ook! Een huisvriend is een benaming die je bij het (erotisch) daten regelmatig tegenkomt. 

De term huisvriend wordt bij dating vooral gebruikt voor een man die regelmatig met een bevriend stel afspreekt om met z'n drie seks te hebben. Zo'n huisvriend is een seksmaatje op afroep.

Natuurlijk kan een single vrouw (of single man) ook zo'n seksvriendje hebben, maar dan wordt er meestal over een friend with benefits gesproken, of over het wat minder hip klinkende minnaar.

Het is verbazend hoeveel stellen er contact zoeken met een single man. Kijk maar eens bij de beste dating sites voor een stel / man sekscontact

Seksueel ruimdenkende koppels vinden het namelijk vaak heel spannend om af en toe een man bij hen in bed uit te nodigen. Zo'n huisvriend die af en toe voor seksueel vermaak langskomt geeft hen weer andere opwindende mogelijkheden in bed.


Bi huisvriend of hetero huisvriend

Deze mogelijkheden in bed hangen mede af van de seksuele voorkeuren van de beide mannen. Je zou de contacten tussen een stel en een huisvriend kunnen onderverdelen in bi seksuele contacten en hetero contacten. 

Bij het kiezen van een huisvriend, of van een geschikt stel, is het natuurlijk wel belangrijk dat daar overeenstemming over is.

Een huisvriend voor een hetero trio
Veel stellen kiezen voor een huisvriend omdat ze het opwindend vinden af en toe een vrouwgericht trio te beleven. Bij zo'n triootje draait het er om de vrouw door twee mannen zoveel mogelijk genot te laten beleven. En natuurlijk zijn beide heren daar ook erg van gecharmeerd. 

Veel vrouwen vinden het heerlijk om door twee mannen verwend te worden, en veel ruimdenkende echtgenoten / vrienden gunnen haar niet alleen dat plezier maar vinden het ook reuze opwindend om haar samen met een andere man onder handen te nemen en/of om te zien dat een andere man zijn vrouw of vriendin neemt.

Op datingsites voor swingers vind je dan ook heel veel stellen die een hetero man zoeken voor zo'n spannend trio. Vaak gaat hun voorkeur daarbij uit naar een huisvriend, een man die min of meer op afroep beschikbaar is voor trio seks. Dat maakt het namelijk heel makkelijk als de behoefte daartoe is, er hoeven dan niet eerst nieuwe contact gelegd te worden, en het koppel weet wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Een huisvriend voor een bi trio
Maar het gaat lang niet altijd om een hetero seksrelatie tussen een koppel en een man. Een stel kan ook een bi man zoeken voor een bi trio. In dat geval vindt niet alleen de vrouw van het koppel het lekker om seks met de huisvriend te hebben, maar wil ook de man seksueel contact. De huisvriend heeft dan seks met zowel de vrouw als de man van het koppel.

Hoe ver de seks tussen de mannen gaat moet dan wel even voor de eerste date afgesproken worden. Willen de mannen bijvoorbeeld alleen elkaar pijpen of gaan ze ze all the way. Vooral dat laatste is natuurlijk een behoorlijk verschil tussen een hetero date en een bi date tussen een man en een stel.

Op bovenstaande datingsites voor sekscontacten en swingers kunnen bi-mannen en bi-stellen elkaar goed ontmoeten, maar op datingsites voor bi contacten maakt je voor het het vinden van een huisvriend of leuk bi-stel nog meer kans.

Kortom zie je de rol als huisvriend wel zitten? Of zoek je een leuke huisvriend om seksuele uitspattingen mee te beleven? De mogelijkheden om een leuke huisvriend te vinden zijn groot.

Goede kans voor een huisvriend: Veel vrouwen willen trio seks

Nederlandse cijfers hebben we niet maar uit een Frans onderzoek blijkt dat 64 procent van de mannen en 31 procent van de vrouwen een trio wel ziet zitten. Dat opent heel veel mogelijkheden, alleen spreken de partners dit seksueel verlangen lang niet altijd naar elkaar uit, waardoor er niets gebeurt. Maar het is dus de moeite waard eens een (voorzichtig) balletje bij je partner op te gooien.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 10 procent van de mannen en 5 procent van de vrouwen hun trio wens al waargemaakt hebben. Hieruit kun je concluderen dat menig ruimdenkend koppel al meer dan één huisvriend of éénmalige mannelijke trio partner op bezoek heeft gehad.

Het hebben van een seks trio is voor vrouwen een grotere wens dan partnerruil. Waar 31 procent van de vrouwen voor een trio openstaat is slechts 13 procent van de dames te porren voor seks met vier.

Gezien het grote aantal koppels (man en vrouw) die bij bovenstaande sekscontact sites aangeeft open te staan voor een huisvriend zal de interesse in trio seks bij Nederlandse koppels niet veel anders zijn.

Huisvriend of avontuurtje?

Bij lang niet alle trio's waarbij een man met een koppel meedoet is sprake van een huisvriend. Men spreekt over een huisvriend als er regelmatig contact is met de man. Men spreekt niet voor niets over vriend. Veel koppels kiezen er ook voor éénmalig een man in bed langs te laten komen.

Een koppel kan de voorkeur geven aan aan een éénmalig avontuurtje omdat ze het spannend vinden een man in bed "uit te proberen". Ze geven er dan de voorkeur aan en volgende date met een andere man te proberen.

Ook kan een man van een koppel een huisvriend als bedreiging voor zijn relatie zien. Hij heeft dan liever niet dat zijn vrouw regelmatig met dezelfde andere man seks heeft. Het is dan veiliger telkens een andere man te kiezen en daarna het contact te verbreken.


Zie ook: 
Een huisvriend bij dating is een seksvriendje dat in bed wordt uitgenodigd als een stel behoefte heeft aan spannende trio seks. Het kan daarbij gaat om een hetero huisvriend voor een vrouwgericht trio, maar ook om een bi huisvriend voor een volwaardig triootje. Zoek je als koppel zo'n seksvriend of wil je graag de sekspartner zijn voor een trio met een stel dan kun je gebruik maken van de bovenstaande datingsites.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.