Stel zoekt huisvriend (seksvriend voor een koppel)

Menig (vaak ogenschijnlijk braaf) koppel zoekt een leuke sekspartner om in bed mee te doen. Hier geef ik informatie over leuke stellen die zo'n huisvriend zoeken.


Wat is een huisvriend? (voor seks)

Huisvriend. Dat klinkt heel gezellig, en als het goed is, is dat het ook! Een huisvriend is een benaming die je bij het (erotisch) daten regelmatig tegenkomt. 

De term huisvriend wordt bij dating vooral gebruikt voor een man die regelmatig met een bevriend stel afspreekt om met z'n drie seks te hebben. Zo'n huisvriend is een seksmaatje op afroep.

Natuurlijk kan een single vrouw (of single man) ook zo'n seksvriendje hebben, maar dan wordt er meestal over een friend with benefits gesproken, of over het wat minder hip klinkende minnaar.Zo vinden stellen hun huisvriend

Het is verbazend hoeveel stellen er contact zoeken met een single man. Kijk maar eens bij de beste dating sites voor een stel / man sekscontact

Seksueel ruimdenkende koppels vinden het namelijk vaak heel spannend om af en toe een man bij hen in bed uit te nodigen. Zo'n huisvriend die af en toe voor seksueel vermaak langskomt geeft hen weer andere opwindende mogelijkheden in bed.
Bi huisvriend of hetero huisvriend?

Deze mogelijkheden in bed hangen mede af van de seksuele voorkeuren van de beide mannen. Je zou de contacten tussen een stel en een huisvriend kunnen onderverdelen in bi seksuele contacten en hetero contacten. 

Bij het kiezen van een huisvriend, of van een geschikt stel, is het natuurlijk wel belangrijk dat daar overeenstemming over is.

Een huisvriend voor een hetero trio
Veel stellen kiezen voor een huisvriend omdat ze het opwindend vinden af en toe een vrouwgericht trio te beleven. Bij zo'n triootje draait het er om de vrouw door twee mannen zoveel mogelijk genot te laten beleven. En natuurlijk zijn beide heren daar ook erg van gecharmeerd. 

Veel vrouwen vinden het heerlijk om door twee mannen verwend te worden, en veel ruimdenkende echtgenoten / vrienden gunnen haar niet alleen dat plezier maar vinden het ook reuze opwindend om haar samen met een andere man onder handen te nemen en/of om te zien dat een andere man zijn vrouw of vriendin neemt.

Op datingsites voor swingers vind je dan ook heel veel stellen die een hetero man zoeken voor zo'n spannend trio. Vaak gaat hun voorkeur daarbij uit naar een huisvriend, een man die min of meer op afroep beschikbaar is voor trio seks. Dat maakt het namelijk heel makkelijk als de behoefte daartoe is, er hoeven dan niet eerst nieuwe contact gelegd te worden, en het koppel weet wat voor vlees ze in de kuip hebben.

Een huisvriend voor een bi trio
Maar het gaat lang niet altijd om een hetero seksrelatie tussen een koppel en een man. Een stel kan ook een bi man zoeken voor een bi trio. In dat geval vindt niet alleen de vrouw van het koppel het lekker om seks met de huisvriend te hebben, maar wil ook de man seksueel contact. De huisvriend heeft dan seks met zowel de vrouw als de man van het koppel.

Hoe ver de seks tussen de mannen gaat moet dan wel even voor de eerste date afgesproken worden. Willen de mannen bijvoorbeeld alleen elkaar pijpen of gaan ze ze all the way. Vooral dat laatste is natuurlijk een behoorlijk verschil tussen een hetero date en een bi date tussen een man en een stel.

Op bovenstaande datingsites voor sekscontacten en swingers kunnen bi-mannen en bi-stellen elkaar goed ontmoeten, maar op datingsites voor bi contacten maakt je voor het het vinden van een huisvriend of leuk bi-stel nog meer kans.

Kortom zie je de rol als huisvriend wel zitten? Of zoek je een leuke huisvriend om seksuele uitspattingen mee te beleven? De mogelijkheden om een leuke huisvriend te vinden zijn groot.
Goede kans voor een huisvriend: Veel vrouwen willen trio seks

Nederlandse cijfers hebben we niet maar uit een Frans onderzoek blijkt dat 64 procent van de mannen en 31 procent van de vrouwen een trio wel ziet zitten. Dat opent heel veel mogelijkheden, alleen spreken de partners dit seksueel verlangen lang niet altijd naar elkaar uit, waardoor er niets gebeurt. Maar het is dus de moeite waard eens een (voorzichtig) balletje bij je partner op te gooien.

Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 10 procent van de mannen en 5 procent van de vrouwen hun trio wens al waargemaakt hebben. Hieruit kun je concluderen dat menig ruimdenkend koppel al meer dan één huisvriend of éénmalige mannelijke trio partner op bezoek heeft gehad.

Het hebben van een seks trio is voor vrouwen een grotere wens dan partnerruil. Waar 31 procent van de vrouwen voor een trio openstaat is slechts 13 procent van de dames te porren voor seks met vier.

Gezien het grote aantal koppels (man en vrouw) die bij bovenstaande sekscontact sites aangeeft open te staan voor een huisvriend zal de interesse in trio seks bij Nederlandse koppels niet veel anders zijn.

Mijn eigen huisvriend onderzoek

Ik deed ook een kort onderzoek waarbij ik stellen die een huisvriend zoeken vroeg waarom ze naar een vast seksvriendje op zoek zijn. Dit zij de meest gegeven redenen waarom een stel een huisvriend zoekt:
 1. De vrouw van het stel wil graag door een twee manen bemind worden en daarvoor wil ze een vast extra seksvriend.
 2. De man van het stel is biseksueel en het koppel wil graag een bi huisvriend die "op afroep beschikbaar is".
 3. Het stel wil een vaste huisvriend zodat ze onveilig kunnen vrijen.
 4. Het stel wil niet iedere keer het hele dating proces doorlopen als ze trio seks willen.
 5. Het stel vind het fijner om seks te hebben met een huisvriend die ze kennen dan met een vreemde man.

Ook gaven sommige koppels mij aan dat ze het fijn vinden bepaalde seksuele handelingen regelmatig uit te voeren waarbij een extra man nodig is zoals dubbel pijpen en dubbele penetratie.Huisvriend of avontuurtje?

Bij lang niet alle trio's waarbij een man met een koppel meedoet is sprake van een huisvriend. Men spreekt over een huisvriend als er regelmatig contact is met de man. Men spreekt niet voor niets over vriend. Veel koppels kiezen er ook voor éénmalig een man in bed langs te laten komen.

Een koppel kan de voorkeur geven aan aan een éénmalig avontuurtje omdat ze het spannend vinden een man in bed "uit te proberen". Ze geven er dan de voorkeur aan en volgende date met een andere man te proberen.

Ook kan een man van een koppel een huisvriend als bedreiging voor zijn relatie zien. Hij heeft dan liever niet dat zijn vrouw regelmatig met dezelfde andere man seks heeft. Het is dan veiliger telkens een andere man te kiezen en daarna het contact te verbreken.

Hieronder heb ik nog veel meer tips en informatie over dit onderwerp.

Een huisvriend bij dating is een seksvriendje dat in bed wordt uitgenodigd als een stel behoefte heeft aan spannende trio seks. Het kan daarbij gaat om een hetero huisvriend voor een vrouwgericht trio, maar ook om een bi huisvriend voor een volwaardig triootje. Zoek je als koppel zo'n seksvriend of wil je graag de sekspartner zijn voor een trio met een stel dan kun je gebruik maken van de bovenstaande datingsites.Ben je een stel dat een huisvriend heeft? Of ben je zelf een huisvriendje dat regelmatig seks heeft met een bevriend stel? Hieronder kan je je ervaringen, vragen en opmerkingen over dit onderwerp posten, en kun je de huisvriend ervaringen van anderen lezen.


Een reactie posten

5 Reacties

 1. Wij hebben gedurende een kleine 2 jaar een leuke huisvriend gehad. Omdat wij als koppel en echte liefhebber van trio seks zijn hadden we daarvoor als koppel ook al regelmatig dates met mannen. Dat was dan meestal voor 1 keer omdat ze getrouwd waren (we willen geen getrouwde huisvriend) of omdat ze alleen maar leuk waren voor een keertje.

  Tot onze huisvriend een keer voor een date op bezoek kwam. Een enorm lekkere kerel met een leuke babbel, groot gereedschap en voor ons net bi man genoeg (trekken en pijpen maar niet zoenen of kontjeswerk). Hij kwam bijna wekelijks langs om ons te verwennen en werd dan zelf ook heerlijk verwend.

  Maar helaas hou je dat lekkers niet voor jezelf. Naast ons had de huisvriend ook andere dates en op een gegeven moment werd het serieus tussen hem en een vrouw. Helaas was deze dame niet van het swingen met een ander koppel en in geheim gedoe hadden we geen zin. We hebben toen in goed overleg alle contact met onze huisvriend verbroken. Dat is beter.

  Voorlopig doen we het dus weer met losse scharrels. Maar misschien ontpopt een man zich binnenkort weer tot een huisvriend. Maar de vorige huisvriend heeft de lat hoog gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat jullie snel weer een leuke vaste huisvriend vinden. De lat kan inderdaad hoog gelegd worden. Mocht het met mijn huidige minnaar eindigen dan zal het ook niet meevallen een nieuwe lover te vinden die mij geeft wat hij me geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mijn verhuizing naar de andere kant van het land ben ik ruim 2 jaar een seks huisvriend van een bevriend koppel geweest. Ik kende ze van het uitgaan en we stonden regelmatig met elkaar te praten. Op een avond begon de vriendin enorm met me te flirten en behoorlijk geile opmerkingen te maken. Haar vriend begon haar aan te prijzen en zijn opmerkingen hoe goed ze wel niet in bed was werden steeds explicieter. Ik begon het idee te krijgen waar ze op uit waren en het idee sprak me erg aan. Ik ging er dus in mee, en het verbaasde me er dan ook niet over toen ze vroegen of ik bij hen thuis de avond wilde voortzetten.

  We hebben die avond een heerlijk trio gedaan, en dat was er één van de velen. Gedurende 2 jaar ben ik er regelmatig langs gegaan. Soms aan het eind van een avondje uit, soms nadat ik een appje kreeg met de vraag of ik ook zin had.

  Een jaar geleden ben ik verhuist en sindsdien is het verwaterd. We hebben nog één keer een trio gedaan toen ik daar in de stad was. Maar onze trio seks kwam altijd op de momenten dat we alle 3 zin hadden en laat zich niet plannen.

  Maar het huisvriend zijn is mij zo goed bevallen dat ik nu via de swingers site een stel in de regio zoek. Ik heb al een eerste trio met een stel gedaan. Dat was lekker maar de klik was er niet voldoende om huisvriend te worden. Maar dat zoeken en uitproberen is ook best lekker hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als koppel hebben wij een huisvriend die min of meer toevallig in die rol terechtgekomen is. Het begon als een gewone seksdate om een trio te doen, maar het klikte bijzonder goed tussen ons drie. Niet alleen seksueel maar ook in de omgang. Tegen onze gewoonte in nodigde we hem voor een tweede date uit, voor een derde enz.

  Dat is nu 3 jaar geleden. Hij is naast onze minnaar ook een echte vriend geworden, die we ook buiten seks om zien. Een echte huisvriend dus. Omdat we het heel geil vinden om met onbekende mannen trio's te doen daten we nog steeds met mannen op regio Swingers maar als we op een avond ineens zin in een trio hebben kunnen we hem altijd bellen om te zien of hij tijd en zin heeft. Hij is niet altijd in de gelegenheid, maar de zin heeft hij altijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor jullie samen22 mei 2024 om 13:20

  Ik ben jarenlang huisvriend van een leuk stel geweest. We hebben heerlijke avonden met zijn drie beleefd. Het was iedere keer weer een kick als 's avonds mijn telefoon ging en ik zag hun namen in het display staan. Natuurlijk was ik niet altijd in de gelegenheid (en niet altijd had ik zin) maar meestal was het dan snel even douchen en scheren en naar dan naar hun huis voor heerlijke seks. Ze woonden dicht bij, maar ik had de afspraak alleen op uitnodiging langs te komen.

  Maar ze zeggen wel, aan alles komt een eind. Ik vind het ook dan ook verschrikkelijk om te horen dat ze naar het buitenland gingen verhuizen. En Oostenrijk is te ver reizen voor een avondje seks. Ze zijn in Oostenrijk ook op zoek naar een andere huisvriend. Snik. Maar deze zomer ga ik wel een weekje bij hen logeren en dan gaan we heel veel seks inhalen.. En verder ben ik online op de swingers dating site op zoek naar een ander leuk stel in de regio die een huisvriend zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.