Kinky dating

Veel vrouwen zijn via datingsites op zoek naar een date voor goed gesprek bij de open haard met een glas wijn. Maar Rosanne, een dame van eind 30, is naar een heel ander soort date op zoek.

Hoi Rosanne, geen wijn, open haard en een goed gesprek voor jou?
Haha, een wijntje bij de open haard sla ik niet af, maar het is niet hetgeen ik op een datingsite zoek. Kinky dating is meer mijn ding. Maar ook een kinky date kan wel eens met een glas wijn voor de open haard eindigen. 

Maar dan wel vermoeid, verzadigd en met een beetje (spier)pijn.


Wat versta je onder kinky dating?
Je hebt kinky en kinky, maar onder kinky dating versta ik zelf een date puur voor de lust. En ook niet altijd heel lief, en zeker niet altijd heel zacht. Hoe een kinky date verloopt kan heel erg per date verschillen.

Soms vind ik het heerlijk als een man bij mij thuis komt, mij naar mijn bed trekt om mij achtereenvolgens uitgebreid in meerdere gaatjes te nemen. Soms vind ik het heerlijk om elkaar eerst urenlang op te winden, te verleiden en dan pas helemaal met elkaar los te gaan.

Met onbekende mannen

Ja, ook een kinky date kan een blind date zijn. Natuurlijk wel eerst foto's uitwisselen, via een chat of telefoongesprek elkaars wensen aftasten, en natuurlijk elkaar de grenzen aangeven. Want je hebt kinky en kinky.

Ik vind het heerlijk om me te laten vastbinden en me dan te laten gebruiken. Maar nooit met een onbekende man op de eerste date, tenzij we in een parenclub afspreken waar controle is. Daarom spreek ik voor een kinky date wel eens in een parenclub af. Het is namelijke extra geil als een vreemde man dat allemaal met je doet.

Het lijkt me super als een compleet onbekende man mij thuis vastbindt, maar het risico is me veel te groot. Dan moeten we elkaar wel eerst een paar keer ontmoet hebben, voor er plek is voor zo'n kinky date.

Spreek je met veel verschillende mannen af?

Kinky dates zoek ik via Novamora. Dat is geen specifieke datingsite voor kinky dating, maar daar zijn ongelofelijk veel mensen actief, en op Novamora kun je aangeven dat je een kinky date zoekt. 

Het kost me daar dan ook geen enkele moeite om leuke bedpartners voor kinky dating te vinden.

We maken dan eerst online kennis, babbelen wat, en als er een spannende klik is nodig ik de man bij mij thuis uit. Vaak doen we dan een rollenspel. Ik vraag of hij mijn kraan komt repareren, of bij me aanbelt om me tot het geloof te bekeren. Ach, je kent die rollenspellen vast wel, we doen onschuldig, en het eindigt in stomende seks.

Leuke mannen die goed in bed zijn mogen best eens terugkomen om me nog eens te verwennen. En dan gaan we ook wat verder op kinky gebied. Eerst een blinddoek, en een volgende keer misschien de handboeien er bij. En altijd ruige seks, want ik hou niet zo van dat softe. Je moet wel wat voelen, en je beide laten gaan.Echt kinky wordt het dus pas met seksvriendjes?

Ja, als ik me helemaal overlever, dan moet ik de ander wel kunnen vertrouwen. Maar dan kan er veel. Ik heb diverse van deze vriendjes, en pas heb ik er drie tegelijk bij mij thuis uitgenodigd. Dat was nog eens een kinky date. Drie mannen die me ruig namen. Ik heb dagen spierpijn gehad hahaha.

Ik hoor het al. Het was die avond druk bij de open haard. Dank voor het gesprek!


Wat is kinky dating?


Onder kinky seks wordt eigenlijk alles verstaan dat niet onder de standaard seks valt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan zweepjes en / of handboeien tijdens de seks, groepseks maar ook rollenspellen met gespeelde dwang. Soms kan pijn deel uitmaken van kinky seks (maar dat hoeft niet), maar zolang dat met wederzijdse goedkeuring van alle betrokken gebeurt is er niets mis met kinky seks.

Van kinky dating is sprake als met via bijvoorbeeld een datingsite of dating app op zoek gaat naar een sekspartner om kinky seks mee te hebben. Hoewel er heel veel mannen en vrouwen geïnteresseerd zijn in kinky dating durft niet iedereen kinky seks te hebben met een onbekende via een datingsite. Het vereist wel durf om je bijvoorbeeld door een onbekende vast te laten binden.

Bij een kinky date met een onbekende begint men dan ook vaak voorzichtig. Geen bondage op de eerste date, maar wel een kinky rollenspel en wat ruigere seks dan gemiddeld. 

Door meer vertrouwd te worden met de kinky seks partner, via meerdere seksdates, ontstaat er op den duur meer een kinky seksrelatie waarbij er voldoende vertrouwen is om zich te laten vastbinden en zich helemaal aan de kinky sekspartner over te geven.


Zie ook:

Onderwerp:
Rosanne is een dame die aan kinky dating doet. Lees hier boven haar ervaringen met haar kinky dates. We hebben ook informatie over kinky seks dating.
 
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.