Ladyboy, contact en dating

Wat is een ladyboy? En hoe kom je in contact met een ladyboy, bijvoorbeeld voor een date? Hier ladyboy dating tips.

Een ladyboy (ook wel sheboy of shemale genoemd) is een transgender die een transformatie van man naar vrouw heeft doorgemaakt. De term ladyboy wordt vaak in combinatie met Thaise transgenders gebruikt omdat ladyboys daar veelvuldig voorkomen en in Thailand wordt ladyboy, naast vrouw en man, als het derde geslacht gezien. De ladyboy wordt daar kathoey of katoey genoemd.

Ladyboys spreken bij veel mannen tot de verbeelding, en seks met een ladyboy staat bij verbazend veel mannen op het verlanglijstje. Het gaat daarbij wel om aantrekkelijke ladyboys met een op uiterlijk gebied zeer geslaagde transformatie. Deze ladyboys prikkelen de fantasie van veel heren.

Deze aandacht van hetero mannen voor een ladyboy heeft geleid tot speciale dating sites / contact sites waar mannen (en vrouwen) in contact kunnen komen met een ladyboy.  Het gaat daarbij om contacten met een ladyboy, shemale, sheboy, transgender of transeksueel. 
Deze dating sites en contact sites zijn erotisch gericht. Wie een serieuze relatie zoekt met een ladyboy kan beter gebruik maken van een op een serieuze partnerrelatie gerichte algemene relatie datingsite, al is daar maar een beperkt aantal transseksuelen, ladyboys, shemales en transgenders aanwezig.

Zie ook: 
Ladyboy dating is een fantasie van veel mannen. Veel heren zouden graag eens seks met een ladyboy willen hebben, al is dat vaak een geheim verlangen. Voor een seksafspraakje, chat of ander los contact met een ladyboy zijn diverse ladyboy dating sites. Zoek je een serieuze relatie met een ladyboy? Dan zijn die ladyboy dating sites minder geschikt. Dan kun je beter op zoek gaan naar een (zeldzame) ladyboy op een algemene goede datingsite voor relaties.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.