Ladyboy, contact, chat en dating

Wat is een ladyboy? En hoe kom je in contact met een ladyboy, bijvoorbeeld voor een date? Hier geef ik ladyboy dating tips.

Wat is een ladyboy?

Een ladyboy (ook wel sheboy of shemale genoemd) is een transgender die een transformatie van man naar vrouw heeft doorgemaakt. De term ladyboy wordt vaak in combinatie met Thaise transgenders gebruikt omdat ladyboys daar veelvuldig voorkomen en in Thailand wordt ladyboy, naast vrouw en man, als het derde geslacht gezien. De ladyboy wordt daar kathoey of katoey genoemd.

Een ladyboy is dus hetzelfde als een transgender vrouw. In Nederland, Belgiƫ en andere westerse landen wordt de term door transgenders als beledigend ervaren. Transgender vrouwen willen hier vrouw genoemd worden.

Ladyboy dating

Ladyboys spreken bij veel mannen tot de verbeelding, en seks met een ladyboy staat bij verbazend veel mannen op het verlanglijstje. Het gaat daarbij wel om aantrekkelijke ladyboys met een op uiterlijk gebied zeer geslaagde transformatie. Deze ladyboys prikkelen de fantasie van veel heren.

Deze aandacht van hetero mannen voor een ladyboy heeft geleid tot speciale dating sites / contact sites waar mannen (en vrouwen) in contact kunnen komen met een ladyboy.  Het gaat daarbij om contacten met een ladyboy, shemale, sheboy, transgender of transeksueel. 

Deze dating sites en contact sites zijn erotisch gericht. Wie een serieuze relatie zoekt met een ladyboy kan beter gebruik maken van een op een serieuze partnerrelatie gerichte algemene relatie datingsite, al is daar maar een beperkt aantal transseksuelen, ladyboys, shemales en transgenders aanwezig.

Ladyboy chat

Niet ieder contact tussen een man en een ladyboy op een datingsite leidt tot een echte date. Veel mannen die contact met een ladyboy zoeken willen dat ook helemaal niet. Vaak is het alleen nieuwsgierigheid die hen contact doet zoeken met een ladyboy. Chatten met een ladyboy is dan ook heel populair op deze sites.

Er zijn veel ladyboydating sites, vooral internationaal bijvoorbeeld Ladyboysheaven, Thailadyboy., ExtremeLadyboys, MyLadyboy en LadyboyPlay. Een nadeel van deze ladyboy sites is vaak dat je chats per bericht moet betalen. 

Op algemene sexdatingsites is dat vaak beter geregeld, maar daar helaas maar weinig ladyboys actief. Gelukkig kun je je voor deze sites gratis inschrijven zodat je eerst gratis kunt rondkijken of er voor jou interessante ladyboys actief zijn.


Zie ook: 
Ladyboy dating is een fantasie van veel mannen. Veel heren zouden graag eens seks met een ladyboy willen hebben, al is dat vaak een geheim verlangen. Voor een seksafspraakje, chat of ander los contact met een ladyboy zijn diverse ladyboy dating sites. Zoek je een serieuze relatie met een ladyboy? Dan zijn die ladyboy dating sites minder geschikt. Dan kun je beter op zoek gaan naar een (zeldzame) ladyboy op een algemene goede datingsite voor relaties.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Brrr, het is maar waar je van houdt. Ik hou toch al niet zo van dat extreme. Doe mij maar een lekkere normale vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.