Leuke dates

Tips voor leuke dates. Maak een blind date of andere first date leuke en tot een succes met onderstaande tips voor leuke dates.

eerste date tips

Een eerste date. Ook al is het niet je eerste eerste date, zo'n first date is altijd weer spannend, nieuw, en best wel (op een leuke manier) een beetje eng. En bovendien: natuurlijk wil je graag een beetje goed voor de dag komen tijdens je eerste date. Daarom hier tips voor leuke dates.

Hieronder vind je veel informatie over de eerste date en tips voor leuke dates, van de voorbereidingen tot hopelijk het succesvolle einde van die leuke date:

Iemand natrekken via internet

We beginnen met de voorbereidingen voor een leuke date met een onbekende vrouw of man. De zogenaamde blind date.

Met wie heb je eigenlijk de blind date? Bij een eerste date met een onbekende wil je waarschijnlijk eerst wat meer te weten komen over de persoon waarmee je gaat afspreken? Je zal al het één en ander van die persoon  gehoord hebben, maar klopt dit alles en wat heb je allemaal niet gehoord? 

Dat kun je vandaag de dag heel makkelijk via internet natrekken. Hoe kun je iemand het beste googelen? Dat kun je hieronder lezen.

Voor leuke dates  is het altijd handig als je wat af weet van de persoon met die je gaat daten. Het is dus helemaal niet verkeerd om vast wat informatie over die vrouw of man te verzamelen.

Waar spreek je af voor leuke dates?

En dan de date zelf. Voor leuke dates is een goede locatie natuurlijk erg belangrijk. 

Een terrasje? Een museum? De dierentuin? Er zijn veel locaties waar je voor leuke dates kunt afspreken. Allemaal met hun eigen voordelen en nadelen. 

Zoek in ieder geval voor een locatie waar je wat te bespreken hebt. Wat de beste locatie en de beste bezigheid voor leuke dates is hangt ook van de persoon af. 

Voor een gemakkelijke prater zal een andere invulling anders zijn dan voor een meer verlegen en terughoudend persoon. Hier wat ideeën voor locaties voor leuke dates.

Een veilige eerste date

Een eerste date is (met name bij een blind date) vooral spannend omdat je een voor jou heel onbekend persoon gaat ontmoeten. 

Dat is een avontuur, maar sommige mensen vinden een blind date ook best eng. Je hoort wel eens rare verhalen, of misschien heb je wel eens een spannende film gezien waarbij het helemaal mis liep bij een blind date. Daar krijg je ook geen vertrouwen van. 

Daarom hier wat tips voor een veilige eerste (blind) date. Want de leukste dates zijn een veilige date.

Gespreksonderwerpen leuke dates

De grootste angst van veel mensen tijdens de eerste date is dat het gesprek stokt en dat er onaangename stiltes vallen. Zo goed ken je elkaar immers niet bij een eerste date, en waar praat je dan over met iemand die misschien wel compleet onbekend is? Want leuke dates zijn een ontspannen date.

Een beetje voorbereiding kan wat dat betreft geen kwaad. Daarom hier een aantal tips voor gespreksonderwerpen voor leuke dates.

Non verbale communicatie

Praten is één, maar wist je dat non verbale communicatie ook heel veel doet bij dates? Er zijn niet altijd woorden nodig, ook met gebaren of met je houding kun je (vaak ongemerkt) je interesse of teleurstelling laten merken. Bewust of onbewust. 

Misschien pikt je first date dit nog wel meer op dan hetgeen je zegt. Daarom hier wat tips en informatie over non verbale communicatie. Zo kun je je houding bepalen, en kun je stiekem meer te weten komen over wat je date denkt en of zij of hij je ziet zitten. 

En natuurlijk kun je de non verbale communicatie inzetten om haar of hem misschien we te verleiden. Voor leuke dates is wat inzicht in non verbale communicatie best belangrijk.

Meer tips voor leuke dates

Kom goed beslagen ter ijs. Hier hebben we nog zeven goede eerste date tips voor leuke dates voor je. Zeven goede tips om je eerste date goed te laten verlopen. Op naar date nummer twee!


Onderwerp:
Hier hebben we een aantal eerste date tips. Tips voor leuke dates. Dating tips om een blind date of andere first date leuk en met succes te laten verlopen.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.