Lexa (review). Is Lexa inderdaad de nummer één datingsite?

Lexa is één van de meest bekende en grootste datingsites van Nederland. Lexa is ene zeer professionele datingsite voor serieuze dating. Maar ook heel laagdrempelig. Kijk hier voor een Lexa review.

Lexa noemt zichzelf de nummer één datingsite van Nederland. Maar is dat ook zo? Als we naar het aantal inschrijvingen kijken is Lexa groot, maar niet de allergrootste in Nederland. Als we kijken naar de uitstraling, professionaliteit en mogelijkheden maken ze echter wel aanspraak op de eerste plaats. De mogelijkheden van deze website en hun app zijn groot en Lexa geeft bijzonder veel informatie en hulp bij het daten. Ook worden er borrels en activiteiten georganiseerd zodat het maken van een eerste contact niet tot internet beperkt hoeft te blijven.


>>Meld je hier gratis aan voor een eerste kennismaking met Lexa

Wie vind je op Lexa?

De mannen en vrouwen die Lexa gebruiken zijn serieus op zoek naar een date. Deze datingsite is niet voor flirts of spannende afspraakjes maar voor singles die open staan voor een relatie. Daarvoor willen ze in contact komen met andere singles. Mensen die al een relatie hebben en stiekem willen daten zijn niet gewenst op Lexa.

Chatten en andere functies

Met de MeeticMessenger kun je op een eenvoudige manier chatten met singles in Nederland, maar als je dat wil ook in andere delen van de wereld. Leuk is de mogelijkheid om een kwis te maken en mensen uitnodigen om deze kwis te maken. Doel van deze kwis is natuurlijk om elkaar op een laagdrempelige en relaxte manier te leren kennen,

Alle functies zijn beschikbaar via de website maar ook via een app. Deze app is er voor Android, iOS en Windows Phone.

Gratis proberen

Het is fijn dat je Lexa gratis kunt proberen, want een betaald abonnement is best prijzig. Wil je Lexa serieus gaan gebruiken, dan is een betaald abonnement wel aan te raden. Je kan dan meer, en de kosten zijn nog altijd een stuk lager van van een datingbureau en ook van een avondje op goed geluk gaan stappen. Overigens wordt een betaald abonnement heel veel goedkoper als je deze voor meerdere maanden afsluit.


De gratis inschrijving is snel klaar. Je hoef alleen een gebruikersnaam,  geboortedatum en postcode op te geven. Plus een mailadres. Dat mailadres blijft verborgen, maar is nodig om je op de hoogte te houden als er berichten binnenkomen.

Je kunt nu meteen aan de slag en profielen bekijken. Zo zie je of het publiek op Lexa je bevalt.

Mensen zoeken niet vaak contact met een leeg profiel. Wil je graag dat mensen jou benaderen, dan moet je wel even aan de slag. Maak een profieltekst aan en plaats een foto. Ook is het aan te raden al je kenmerken in te vullen, zoals persoonlijkheid, kinderen, uiterlijke kenmerken, beroep, geloofsovertuiging, huisdieren, dit alles om de interesse van anderen te wekken, maar ook omdat veel mensen op dit  soort kenmerken zoeken.

Dagelijkse tips

Leuk zijn de Daily6. Dit zijn zes profielen die aansluiten bij jouw wensen en voorkeuren. Deze voorgestelde profielen kun je keuren en je kunt de betreffende vrouw of man laten weten dat je haar of hem wel ziet zitten. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek gaan, maar in de praktijk is dit een leuke trigger om met iemand contact te zoeken (en iemand met jou).

Is Lexa een eerlijke datingsite?

Ja absoluut. Achter Lexa is MeeticGroup, een Frans bedrijf dat in vele landen datingsites beheert. Het is een serieus en professioneel bedrijf dat veel waarde hecht aan betrouwbaarheid en privacy en veel doet aan de ontwikkeling van de datingsite.

In Nederland is Meetic sinds 2002 Met Lexa actief. Volgens eigen zeggen vinden er wekelijks 35.000 dates via hun site plaats.

Lexa is één van de weinige datingsites in Nederland die het Keurmerk Veilig Daten mag voeren.

Conclusie

Pluspunten Lexa
 • Populaire datingsite met veel profielen.
 • Veel deelnemers zijn op zoek naar een serieuze date of relatie.
 • Goed te gebruiken via zowel computer als smartphone.
 • Je kunt je snel een beeld vormen via de snel te realiseren gratis toegang.
 • Nette site met goede controle
 • Veel aanvullende informatie, tips en mogelijkheden.


Minpunten Lexa
 • Betaald account is niet goedkoop
 • Niet alle profielen zijn heel actief

Waardering: 4 / 5

Informatie

Waarop zoeken onze bezoekers naar Lexa? (top vijf)
 • Lexa dating
 • Lexa ervaringen
 • Lexa inloggen
 • Lexa uitschrijven
 • Lexa verwijderen

Probeer Lexa gratis uit via bovenstaande link.

Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.