Lichaamstaal bij een date

Je leert je date kennen door wat hij of zij verteld. Dat vertellen gaat niet alleen via het gesproken woord, maar ook via lichaamstaal. En dat lezen van de lichaamstaal is erg interessant bij een eerste date. Omdat de lichaamstaal meestal ongemerkt "gesproken" wordt kun je er uit opmaken wat iemand werkelijk van je vindt.

Bovendien kun je lichaamstaal zelf bewust inzetten om te interesse bij iemand te wekken. Je date is er misschien zelf niet van bewust, maar zij of hij is wel gevoelig voor je lichaamstaal/

 Lichaamstaal lezen

Je zit gezellig te babbelen met je blind date, maar hoe leuk vind je date je nou werkelijk? De lichaamstaal verraad veel, en is in veel gevallen eerlijker dat wat er gezegd wordt. Je afspraakje kan nu de indruk wekken dat hij of zij je ziet zitten, om je morgen een appje te sturen met een een negatief bericht.

Aan de lichaamstaal kun je vaak afleiden wat de ander werkelijk denkt en voelt. Er zijn verschillende houdingen die verraden dat iemand interesse heeft, terwijk andere houdingen afwijzing aangeven. Ook al werkt je date de indruk dat het anders zit.

Hieronder kun je hier alles over lezen.
Lichaamstaal gebruiken

Je kunt lichaamstaal heel goed gebruiken om te flirten en om tijdens een date iemand te verleiden. Oogcontact, spiegelen en af en toe een vriendelijke lach sturen de date in de juiste richting. Vrouwen zijn extra gevoelig voor mannen die een zelfverzekerde houding aannemen, en deze houding kun je makkelijk leren.

Maar er zijn ook houdingen die je beter niet kunt aannemen. Hieronder vind je alle informatie voor het gebruiken van lichaamstaal tijdens een date.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.