Maatje Meer Match review

Maatje Meer Match biedt dating voor mannen en vrouwen met ene maatje meer. Hoe goed slaagt deze datingsite daar in? Hier een MaatjeMeer Match review.

Maatje Meer Match is een heel specifieke datingsite. Deze doelgroep datingsite is namelijk helemaal gericht op mensen met wat pondjes teveel en op mensen die van wat meer gevulde vrouwen en mannen houden. Maatje Meer Match is een datingsite waarop zich niemand hoeft te schamen voor zijn of haar overgewicht. Een vol figuur is hier de standaard.


Gratis inschrijven en proberen

Of je het nu volslank, een maatje meer, dik, gezet, vol of een rubensfiguur noemt, mensen met overgewicht zullen zich op deze speciale datingsite thuis voelen. Gevuld is de standaard, en het uiterlijk is op deze contactsite minder belangrijk dan op andere datingsite. 

Probeer Maatje Meer Match gewoon eens gratis uit als je wil weten welke mensen deze datingsite voor vollere mensen gebruiken en hoe de site werkt. Hieronder zullen we deze site kort beschrijven. (Woon je in België? Er is ook een Maatje Meer België).

Welke vrouwen en mannen gebruiken de Maatje Meer Match datingsite?

Zowel mannen als vrouwen, in een voor een datingsite heel goede verhouding. Zowel mannen als vrouwen met overgewicht voelen zich op een algemene datingsite vaak niet thuis. Ze zien dit vaak als een vleeskeuring waar het vooral om het uiterlijk gaat, en volslanke vrouwen en mannen voelen zich vaak niet zeker over hun uiterlijk. Ze zijn bang vanwege hun overgewicht afgewezen te worden en dat is een drempel om een berichtje te sturen als ze op een datingsite of in een datingapp een leuke man of vrouw zien.

Op de Maatje Meer Match dating site hoeven ze deze angst niet te hebben. Iedereen op deze datingsite is zelf wat dikker of houden van volle mensen. Vaak gaat dit overigens samen. Mensen met overgewicht kunnen dus prima daten op deze datingsite, zonder zich druk te maken om hun gewicht.

Overigens is dit een heel grote groep mensen. Overgewicht en obesitas komen in Nederland en België steeds meer voor. Ruim 40% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht of obesitas. Toch vinden volslanke singles het nog altijd moeilijk om zich voor een algemene datingsite of datingapp in te schrijven.

Verder is het publiek op de Maatjemeermatch dating site heel divers. Van jong tot oud. Afkomstig uit alle delen van het land en op zoek naar alle soorten relaties, vriendschappen en dates. Gelukkig kent deze datingsite goede zoekmogelijkheden, zodat je altijd een een match kunt vinden die goed bij je past.

Inschrijven voor Maatje Meer Match

Inschrijven voor Maatje Meer Match is gratis. Zo kun je goed met de site kennismaken en zien welke mensen daar te vinden zijn. Voor de uitgebreidere functies is een betaald abonnement aan te raden.

Na de gratis inschrijving op MaatjeMeer Match heb je de mogelijkheid je profiel te vullen. Je kunt een groot aantal foto's plaatsen waaronder een hoofdfoto die het meest zichtbaar is (bijvoorbeeld in de zoekresultaten). De andere foto's zijn zichtbaar voor iemand die je profiel bezoekt. Je kunt alle foto's afschermen en deze alleen tonen aan mensen die je daarvoor toestemming verleend. Dit is een goede bescherming van de privacy.

Verder kun je naast een leuke profieltekst veel gegevens rond je persoonlijke situatie, uiterlijk, wensen e.d. aanvinken indien van toepassing. Omdat de andere bezoekers op deze gegevens kunnen zoeken is het wel aan te raden even de tijd te nemen deze in te vullen. Dan krijg je namelijk veel meer reacties omdat je vaker gevonden wordt. Zorg er ook voor dat je profieltekst leuk is om te lezen en eventueel goede steekwoorden bevat. Vrouwen en mannen kunnen namelijk ook op willekeurige woorden zoeken.

Belangrijk: Bij het inschrijven ook de vraag of je profiel op andere partner-datingsites getoond mag worden. Als je niet wil dat je profiel ook op andere datingsites (buiten deze doelgroep) getoond wordt moet je dit weigeren.ACTIE: Schrijf je nu via bovenstaande afbeelding gratis in!

Zoeken op deze maatje meer dating datingsite

Je kunt veel gegevens aanvinken, dus ook op veel gegevens zoeken. Dit is een groot pluspunt van Maatje Meer Match. Je kunt heel goed aangeven wie je bent en wat je wil (en zo alleen door geschikte mensen gevonden worden en je kunt ook zelf heel gericht naar een juist persoon zoeken. Zo kom je alleen in contact met geschikte vrouwen of mannen.

Is Maatje Meer Match een eerlijke datingsite?

Ja, we hebben geen klachten over Maatje Meer Match. Doordat deze datingsite voor volslanke mensen uitsluitend werkt met gratis abonnementen en abonnementen waarvoor je per maand een vast bedrag betaald is het nooit nodig credits aan te schaffen om met iemand te chatten en om berichten te versturen. Zodra dit het geval is moet je uitkijken voor bedrog. Op MaatjeMeer Match is dat niet aan de orde. Ook controleren de beheerders alle profielen voor plaatsing, maar ook voordat er een aanpassing wordt geplaatst. Zo voorkomen ze dat kwaadwillenden en grappenmakers de site misbruiken of deze voor commerciële doeleinden gebruiken. Ook wordt er goed op klachten gereageerd.

Conclusie

Heb je overgewicht en voel je je daarom niet zeker op een algemene datingsite? Dan is Maatjemeer match ideaal voor je. Maar ook als je geen problemen met algemene datingsites hebt, maar wel graag in contact komt met volslanke mensen is dit de beste datingsite voor je.

Plusplunten Maatje Meer Match


 • Op deze website hoef je je niet te schamen als je wat voller gebouwd bent.
 • En overgewicht is geen enkele belemmering om hier te daten. Niemand hier heeft daar moeite mee. 
 • Deze site kent heel veel inschrijvingen, en dagelijks schrijven zich tientallen "verse" mensen in.
 • Zeer goede zoekmogelijkheden en selectiemogelijkheden.
 • Gratis uit te proberen (met beperkingen).


Minpunten Maatje Meer Match 

Niet aangeven dat je op partnersites wilt staan, want dan kom je misschien op datingsites te staan waar je niet wil staan.
Om serieus contact te zoeken met mensen adviseren we wel een betaald VIP abonnement.

Waardering: 4 uit 5

Tip: Het beste leer je Maatje Meer Match dating kennen door je gratis voor deze site in te schrijven en hem te bekijken. De actielink vind je bovenaan dit artikel.

Zo vonden onze bezoekers deze datingsite:
Dit is de top 10:
 • maatje meer dating
 • maatje meer match
 • dating maatje meer
 • volslanke vrouwen
 • maatje meer datingsite
 • maatjemeermatch
 • maatjemeer match
 • dating voor dikke mensen
 • maatjemeer dating
 • dating volslanke vrouwen
Zie ook: Meer reviews datingsites

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Als mannen problemen hebben met een vrouw met een maatje meer wordt dat vaak door vrouwen aangepraat. Ik ben zelf een dame met een maatje meer en ik heb totaal niet het idee dat me dat in aandacht van mannen belemmert. Ik krijg veel aandacht van mannen zowel bij dating als gewoon op straat. Misschien als mannen alleen een foto van me zien en verder niets van me weten dat ze dan geen interesse hebben. Maar als ik wat met een man praat ik vaak als snel sjans.Het gaat bij dating, liefde en seks meer om uitstraling en gedrag dan om een maatje meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk Maaike. Dames met een maatje meer zijn juist heerlijk. Zachte vrouwen met mooie rondingen. Als je daar eenmaal van genoten hebt wil je geen dun gratenpakhuis zonder vormen meer.

   Verwijderen
 2. Mijn lieve vol dikke vriendin al weer drie jaar geleden via deze datingsite voor dikke mensen leren kennen en ik ben drie jaar heel gelukkig met haar. Inmiddels wonen we samen en maak ik de beste periode in mijn leven tot dusver door.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.