MetJou (review) Hoe een minder bekende datingsite ook een goede dating site kan zijn

De datingsites MetJou is een minder bekende maar goede dating site als je een serieus dating contact zoekt. Hier het review.

MetJou review datingsite

MetJou is een snel groeiende datingsite waarop je makkelijk contact kunt maken met leuke single vrouwen of single mannen. MetJou is gericht op mannen en vrouwen die een vriendschap, een relatie of een gezellige date zoeken. 

MetJou kent voor het leggen van deze contacten goede mogelijkheden zoals een goede chatfunctie en prima zoekmogelijkheden. Er is veel ruimte om je wensen kenbaar te maken, jezelf voor te stellen en om foto's te plaatsen.

MetJou is gratis te proberen (ook in België). Hoewel je met dit gratis account niet alle mogelijkheden hebt kun je toch alle profielen bekijken en de zoekfuncties en andere mogelijkheden van MetJou uitproberen. Zo kun je een goed idee krijgen van alle mogelijkheden van deze datingsite en van de vrouwen en mannen die via deze contactsite naar een leuke date, vriendschap of relatie op zoek zijn.

Wie gebruiken de MetJou dating site?

MetJou is een datingsite voor wie een gezellige date of een relatie zoekt. De meeste mannen en vrouwen op MetJou zijn echt op zoek naar de liefde, een partner om hun leven mee te delen. MetJou is dus een datingsite voor serieuze dating. 

Maar ook voor wie minder hard van stapel wil lopen, en eerst een vriendschappelijke band met iemand wil opbouwen kan ook op de MetJou dating site terecht. Geef als vriendschap op als het doel van het daten en je kan op MetJou ook iemand vinden om vriendschappelijk hobby's te delen zoals wandelen, fietsen, koken en veel meer

Chatten, kennismaken, daten

De meeste dates die via MetJou gerealiseerd worden beginnen met een chat. MetJou kent ijzersterke mogelijkheden voor een chat. Het gaat dan wel om één op één chats, want groepschats kent Met Jou niet. Maar dit is dan ook een datingsite en geen chatsite.

Maar dat neemt niet weg dat de mogelijkheden om één op één met anderen te chatten heel goed zijn. Je kunt gelijktijdig net zo veel chats voeren als je wil, en net zoals bij Whatsapp kun je ook je teksten in de chat kwijt als de degene waarmee je wilt praten niet online is. Je kan in principe op deze dating site met iedereen een chat starten, maar de ander kan je wel weigeren en blokkeren als deze geen zin heeft om met jou te babbelen. 

Voordelen en nadelen van de MetJou dating site

Laten we de voordelen en nadelen van deze datingsite eens op een rijtje zetten

Voordelen MetJou dating site

 • Zeer goede mogelijkheden voor chatten en kennis maken.
 • MetJou is heel goed als je een serieuze date zoekt.
 • Een groot bestand aan vrouwen en mannen. Mede doordat MetJou met andere datingsites samenwerkt.
 • Het valt ons op dat er erg veel leuke mensen op deze datingsite actief zijn die positief in het leven staan en zin hebben in een date en de toekomst.
 • Als je aangeeft dat jou profiel ook op deze andere datingsites zichtbaar mag zijn vergroot je je bereik (en kansen) aanmerkelijk. De berichten en chats van deze contacten komen gewoon via MetJou binnen. Je merkt geen verschil.
 • MetJou is een eerlijke datingsite. De beheerders plaatsen geen nepprofielen en werken niet met chat operators.
 • Natuurlijk kunnen bezoekers zelf wel valse profielen aanmaken. De beheerders van MetJou reageren snel op klachten die daarover binnenkomen en verwijderen de ongewenste profielen.

Nadelen MetJou dating site

 • Met de Fotozapper kunnen vrouwen en mannen je een Leuk geven, Deze Leuk is gelijk aan een Leuk die iemand je geeft die je hele profiel heeft gelezen. Maar de Leuk bij de Fotozapper is alleen maar gebaseerd op 1 foto. Dat vinden we wel een verschil!
 • Met een gratis account kun je prima rondkijken, maar voor serieus chatten en daten heeft een VIP abonnement je wel meer mogelijkheden. Mocht je dit na je gratis test willen proberen, dan kun je een abonnement voor een maandje proberen.
 • Het valt op (zoals op de meeste datingsites) dat veel mensen maar weinig werk maken van het invullen van hun profiel. Vooral de tekst is meestal karig. (Dit heeft wel weer als voordeel dat je met een beetje moeite vaak meer kans maakt dan je concurrenten).

Conclusie


MetJou is een minder bekende datingsite, maar dat betekent niet dat MetJou geen goede datingsite is. Integendeel! En de relatieve onbekendheid van de MetJou datingsite is alleen maar een voordeel want je maakt er meer kans op een echte date dan op een bekende datingsite of datingapp waarop vaak veel mensen zitten die niet heel serieus naar een date zoeken.

Toch is MetJou een "goed gevulde" datingsite. Dat komt door de integratie met andere datingsites van dezelfde uitgever. Dat heeft alleen maar voordelen. Wil je alleen op MetJou zichtbaar zijn. dan kan dat. Maar als je ervoor kiest ook op andere sites zichtbaar te zijn vergroot je je kansen. Deze toestemming kun je op ieder moment intrekken, maar het heeft dus alleen maar voordelen. Ook de partner sites zijn eerlijke datingsites gericht op een serieus datend publiek.

We waarderen MetJou met 4,5 uit 5 sterren!


Zie ook:

Heb je zelf ervaring et de MetJou datingsite? Dan kun je hieronder je ervaringen en opmerkingen posten of je eigen MetJou review publiceren.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Vrouw uit het noorden11 januari 2024 om 17:22

  Mijn ervaring met Met Jou is dat het een betrouwbare datingsite is met mannen die je (meestal) netjes benaderen en goede bedoelingen hebben. Mijn ideale man heb ik er nog niet gevonden, maar ik heb goede hoop. Aan de Met Jou site zal het niet liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.