MILF dating

Een date met een MILF? Hier alle tips en de beste dating site voor spannende MILF dates.


Wat is een MILF?

De term MILF is een minder wat hardere benaming voor een leuke wat oudere vrouw waar je wel een beschuitje mee zou willen eten, of in het Engels: a Mom I Like to F*ck. 

Dat mom (moeder) is hierbij overigens voor de meeste MILF liefhebbers overigens geen harde eis. Maar de term MILF vindt zijn oorsprong in de Amerikaanse comedy American Pie waarin tiener Paul Finch in bed beland met de moeder van zijn vriend de bad boy Steve Stifler ("O Stiflers mom!!!").

Op erotisch getinte datingsites staat MILF voor een oudere, rijpe vrouw. Vaak een behoorlijk stulje ouder dan de man die de date zoekt. En in ieder geval oud genoeg voor wat oudere kinderen. Veel mannen die op een erotische datingsite naar een MILF zoeken vinden het opwindend om met een oudere vrouw seks te hebben. 

Rijpere vrouwen hebben de reputatie meer vrijgevochten en passioneler te zijn dan jonge vrouwen. Vooral als ze op een erotische datingsite contact zoeken met jongere mannen.
Waar kun je een MILF daten? De beste datingsites

Hoe kom je als man in contact met een MILF? Op straat en in de supermarkt zie je volop rijpere vrouwen, maar je weet nooit of deze een open staan voor een erotisch MILF contact. Wat dat betreft is online dating een meer eenvoudige en meer duidelijke weg.

Erotische dating sites
Op iedere goede erotische datingsite zijn MILF's te vinden. Veel single vrouwen op een erotische datingsite staan best open voor een seksdate met een jongere man, of zelfs voor een seksrelatie met een man die aanmerkelijk jonger is. Voor wie een vaste relatie met een MILF zoekt is dat een stuk lastiger. Een echte MILF ziet haar jonge minnaar meer als een speeltje, een toyboy, dan als een gelijkwaardige partner.

MILF Match
Naast deze algemene datingsites voor seksdates is er ook een site die zich echt op de MILF's en de MILF lovers richt met de toepasselijke naam MILF Match. De kans dat je op deze dating site een leuke MILF tegenkomt is niet alleen groot, maar de dames op een site als deze zijn vaak ook in voor MILF dating.

50 plus MILF
Een andere dates waar je MILF's aantreft is 50PlusPartner. Zoals de naam al aangeeft is dit een dating site waar je vooral dames boven de 50 aantreft. Maar terwijl de naam doet vermoeden dat het hier om partnerrelaties draait is in de praktijk een erotische datingsites voor 50 plussers. Niet al deze 50 plus vrouwen zullen op zoek zijn naar een seksdate met een jongere man, maar de kans dat je hier een MILF date scoort is behoorlijk groot.

Getrouwde MILF's
Een vierde mogelijkheid om aan MILF dating te doen is via een datingsite voor getrouwde vrouwen en mannen. Ook hier zijn de vrouwen niet perse op zoek naar een jongere man, maar je vindt hier wel getrouwde vrouwen. Meestal wat oudere vrouwen die op zoek zijn naar een spannend verzetje. Ideaal dus voor MILF dating.Ervaringen MILF dating


We deden een onderzoek naar erotische dating door een MILF. We spraken daarvoor diverse dames boven de 50 die aan seksdating doen en heren die dames zoeken in de leeftijdscategorie boven hun eigen leeftijd. Hieronder een aantal conclusies.

 • De MILF zoekt in de meeste gevallen een man van hoor eigen leeftijd of iets jonger of ouder.

 • MILF's die veel jongeren mannen zoeken zijn er ook maar zijn wel in de minderheid.

 • De meeste MILFS zijn single, maar er behoorlijk deel gaat vreemd. Ook zijn er redelijk wat MILFS met een open relatie. (Op sites als Second Love is het aantal getrouwde MILFs waarschijnlijk veel hoger, maar die sites hebben we niet gebruikt).

 • Van de single MILF vrouwen staat ongeveer de helft open voor een vaste relatie als ze een klik heeft met een man waarmee ze een seksdate heeft.

 • Mannen die het liefst erotisch daten met een MILF noemen vaak de ervarenheid en een minder preutse instelling als redenen voor hun voorkeur.

 • Ongeveer 1 op de 3 mannen zou best een vaste relatie met de MILF willen als er bij een seksdate een klik is.

Ben je zelf een wat oudere dame die aan erotisch daten doet? Of heb je ervaringen met dating met oudere vrouwen? Onder dit artikel kun je al je vragen, ervaringen en meningen posten. We lezen ze graag!Meer tips daten MILFS, cougars en rijpe vrouwen

Hieronder vind je meer informatie over het vinden van een leuke MILF die wel in is voor een date. Je leest er hoe je het best een date met een MILF kunt krijgen maar je leest er ook de ervaringen van dames die jongere mannen daten en de ervaringen van jonge mannen met een MILF.

Maar natuurlijk zijn niet alle MILFS op zoek naar een jongere man. Er zijn ook genoeg aantrekkelijke oudere dames die een afspraakje met een leeftijdsgenoot ook kunnen waarderen, Bij de onderstaande artikelen lees je er alles over.


Onderwerp:
Op deze pagina kijken we naar de MILF, een aantrekkelijke oudere dame die op zoek is naar casual dates. Dat kan met een jongere man zijn, maar ook met een leeftijdsgenoot. We hebben de beste datingsites om deze MILFS te vinden en te daten, maar we hebben ook MILF ervaringen en tips om een MILF te daten.

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Ik heb zeer goede MILF ervaringen met mijn eigen MILF vriendin. Mijn MILF is tevens mijn collega. We werkten al een paar jaar samen toen we onverwachts een seksrelatie kregen. Een seksrelatie die er nog steeds is. Mijn seksvriendin is een gescheiden vrouw van eind 50 en bijna 25 jaar ouder dan ik, met een zoon die niet veel jonger is dan ik. Maar wel met een heerlijk slank figuurtje en jong in haar doen en laten. Een echte MILF dus!

  Van een seksrelatie of voor wat voor interesse daarin was eerst helemaal geen sprake. Wel was het een collega waarmee ik vrij sprak en vrij omging, als vrienden. Het kwam onverwachts tot seks toen ik mijn relatie enige weken uit was. Ik was toen weer single en had weken geen seks gehad. Ik kan daar slecht tegen en beklaagde me er tegenover haar dat ik op knappen stond (aan rukken doe ik niet). Het was half grappend half serieus bedoeld (en het was serieus) dus toen ze zij dat ze me er wel van af kon helpen dacht ik ook dat ze een grapje maakte.

  Maar toen ze me zei dat haar zoon die avond tot 10 uur van huis was en dat ik tot die tijd kon komen merkte ik dat het haar serieus was. En toen ze zei, eerst wassen en scheren hoor, en me daarbij vluchtig langs mijn piemel streek was het helemaal 100% zeker.

  Dus vroeg die avond belde ik bij haar, fris geducht emt met geschoren balletjes, maar toch ook weer met twijfel of ze me niet voor de gek hield. Die twijfel verdween weer toen ik naar binnen stapte. Laten we zeggen, dat jurkje dat ze aanhad leek niet op de kleding die ze op kantoor droeg. Ook de woorden van mijn MILF lieten geen ruimte voor twijfel. Ik neem aan dat je niet voor koffie komt zei ze. Ze zoende me en gaf me een zacht duwtje richting de trap naar boven.

  Praten doen ik en mijn MILF wel op het werk. Op slaapkamer hadden en hebben we stomende seks. Die eerste keer stond ik door mijn onthouding zo op spanning dat ik bijna gelijk kwam toen ze hem in haar mond nam. Ze vroeg me of ik makkelijk een tweede keer kon klaarkomen. Ja, met haar absoluut! Neuk me dan zei ze en ik nam haar kort en hard. Daarna deden we alles nog eens rustig over.

  Ik ben nog steeds single, maar heb nu regelmatig seks met mijn MILF. Ik heb vaak zin maar zij geniet ook van mijn jongere lichaam en uithoudingsvermogen en we gaan na het werk regelmatig maar mijn of haar huis om daar seks te hebben. Ook werken we regelmatig elders in het land samen, en hebben dan soms seks in de auto, of ze maakt me op een stil plekje op kantoor met haar mond klaar. Seks met een MILF is heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.