Waar vind je een minnares (en hoe word je een minnares)?

Veel getrouwde vrouwen zijn op zoek naar een minnaar. En er zijn ook volop single vrouwen die een minnaar zoeken zonder verplichtingen. Hier kom je in contact met vrouwen die eventueel je minnares willen zijn.

Wat zoek je op een dating site? Een vaste relatie? Of een minder serieus contact? Misschien wel een leuke aantrekkelijke vrouw of man om af en toe mee af te spreken. Veel mensen zoeken via een dating site of dating app geen levenspartner maar een leuke minnares of minnaar. Hier informatie over de minnares. Waar vind je die leuke minnares? En wat als je zelf een minnares wilt worden?

Hoe kom je aan een minnares?

Op internet zijn volop datingsites te vinden waarop vrouwen te vinden zijn die open staan voor een leuk en spannend contact met een man, maar die niet op een vaste relatie zitten te wachten. Deze dames kun je echter beter niet zoeken op de grote bekende datingsites, want deze zijn veel te veel op relaties gericht. Om deze site naar een minnares zoeken zal je vooral negatieve reacties opleveren. De vrouwen op datingsites als Lexa en Relatieplanet zoeken vrijwel allemaal een levenspartner en hebben helemaal geen trek om iemands minnares te zijn.

Op datingsites voor erotische relaties ligt dat heel anders. Hier komen juist de vrouwen die seks en een relatie los van elkaar kunnen zien. Deze datingsites zijn zeer geschikt om een minnares te vinden. De vrouwen op deze dating sites willen helemaal geen partner voor een huisje, boompje, beestje relatie.

Een single minnares vinden
Veel van deze vrouwen zoeken een friend with benefits, een vriendje om leuke dingen mee te doen. En daar valt seks ook onder. Een echte minnaar / minnares relatie dus. Vaak zijn deze friends with benefits happy singles zodat ze kunnen gaan en staan waar ze willen, en vrij zijn om seks te hebben met wie ze willen.

Een getrouwde minnares vinden
Maar lang niet iedere minnares is een single vrouw. Net zo min als de man die een minnares zoekt altijd een single man is. Op de datingsites voor mensen met een relatie zijn opvallend veel samen wonende en getrouwde vrouwen te vinden die een leuke minnaar zoeken. 

Vaak hebben deze dames een relatie die in een sleur zit en hebben ze zin om uit de band te springen. Of deze vrouwen worden er door de kinderen of door de hypotheek van weerhouden om hun relatie te beëindigen. Het vinden van een minnaar is voor deze vrouwen dan een goede oplossing om weer van seks en van het leven te genieten.
Overigens hoeft er bij een getrouwde minnares niet altijd sprake van overspel te zijn. Op bovenstaande dating sites vind je ook getrouwde vrouwen met een open relatie. Bij een open relatie kunnen de partners met elkaar afspreken dat ze er een minnaar of minnares op na mogen houden.

Een maîtresse vinden
Zoek je als getrouwde man een minnares, dan spreekt men vaak over een maîtresse. Een maîtresse is dus een buitenechtelijke minnares, ook wel bijzit op bijvrouw genoemd. Dat klinkt wat onderdanig, maar de betekenis van het Franse woord maîtresse is meesteres. De moderne maîtresse is dan ook zelden een vrouw die stilletjes afwacht wanneer haar getrouwde minnaar eens tijd voor haar heeft, maar een moderne vrije vrouw die er één of meer getrouwde vriendjes op na houdt.

Een suiker minnares

Wat minder gelijkwaardigheid is er bij een erotische relatie die als sugar dating wordt bestempeld.  Van zo'n seksrelatie is er sprake als de man zijn minnares niet alleen lichamelijk maar ook materieel verwend. Dat kan in de vorm zijn van mooie cadeaus, etentjes of af en toe een stedentrip met een overnachting in een luxe hotel, maar ook in de vorm van het betalen van een huur of de studie van een studente. Deze sugarbabies zijn vaak aantrekkelijke jonge minnaressen. Hun minnaars zijn vaak wat ouder. De minnaar geeft zijn minnares de luxe die ze zich anders niet kan veroorloven, de minnares geeft er seks en aangenaam gezelschap voor terug.

Zie ook: 
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.