Netflix and chill

Wat is Neflix & chill? Bij Netflix and chill wordt een date bedoelt waarbij Netflix wel aangezet wordt, maar waarbij de film alleen op de achtergrond draait terwijl men ligt te rollenbollen op de bank.

Althans dat is vaak de intentie als men met iemand afspreekt voor een avondje Netflix and Chill.

Met Netflix and chill wordt dus een avondje film kijken bedoelt die ook voor niet-filmliefhebbers leuk is. Bij Netflix & chill draait het niet zozeer om de Netflix als wel om de chill.

De term lijkt nieuw, maar werd al rond 2014 gebruikt. Dit was kort na de introductie van Netflix in Nederland, in 2013.  Het geeft aan hoe snel Netflix naam heeft gemaakt. Nog steeds staat netflixen gelijk aan streaming video kijken, ook al zijn er in inmiddels heel veel andere streaming diensten.

Maar als je iemand een avond DisneyPlus en Chill voorstelt zal deze je raar aankijken.

Wat is Netflix and chill?

Bij Netflix and chill nodig je iemand uit voor een gezellig avondje film of serie bij jou thuis. Maar de daarbij is de film / serie van ondergeschikt belang. 

Het is veel belangrijker dat jullie lekker op de bank tegen elkaar aankruipen, dat er onder de film wat gefoezeld wordt, en dat jullie met een beetje geluk het eind van de film niet meer zien omdat jullie gedurende de ontknoping met heel andere dingen bezig zijn.

Netflix and chill is de enige filmavond waarbij het het belangrijk is dat je van te voren je leukste ondergoed aantrekt (of geen).

Hoewel de film dus van ondergeschikt belang is leent een romantische of erotische film zich veel beter voor Netflix & chill dan een oorlogsfilm of keiharde actiefilm. Maar Videoland and chill is dan weer geen probleem!

Als iemand je dus uitnodigt voor Netflix & chill bij hem of haar thuis weet je nu wat er kan gebeuren!

Een Netflix en chill date

Nog op zoek naar iemand voor Netflix and chill? Kijk eens rond op één van de beste erotische datingsites en nodig iemand uit voor een avondje film kijken.

Een reactie posten

1 Reacties

  1. Als ik het goed begrijp doe ik aan Netflix and chill dates. En dat terwijl ik helemaal geen Netflix heb, LOL.

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.