Netflix and chill

Wat is Neflix & chill? Bij Netflix and chill wordt een date bedoelt waarbij Netflix wel aangezet wordt, maar waarbij de film alleen op de achtergrond draait terwijl men ligt te rollenbollen op de bank.

Met Netflix and chill wordt dus een avondje film kijken bedoelt die ook voor niet-filmliefhebbers leuk is. Bij Netflix & chill draait het niet zozeer om de Netflix als wel om de chill.

Wat is Netflix and chill?

Bij Netflix and chill nodig je iemand uit voor een gezellig avondje film of serie bij jou thuis. Maar de daarbij is de film / serie van ondergeschikt belang. 

Het is veel belangrijker dat jullie lekker op de bank tegen elkaar aankruipen, dat er onder de film wat gefoezeld wordt, en dat jullie met een beetje geluk het eind van de film niet meer zien omdat jullie gedurende de ontknoping met heel andere dingen bezig zijn.

Netflix and chill is de enige filmavond waarbij het het belangrijk is dat je van te voren je leukste ondergoed aantrekt (of geen).

Hoewel de film dus van ondergeschikt belang is leent een romantische of erotische film zich veel beter voor Netflix & chill dan een oorlogsfilm of keiharde actiefilm. Maar Videoland and chill is dan weer geen probleem!

Als iemand je dus uitnodigt voor Netflix & chill bij hem of haar thuis weet je nu wat er kan gebeuren!

Een Netflix en chill date

Nog op zoek naar iemand voor Netflix and chill? Kijk eens rond op één van de beste erotische datingsites en nodig iemand uit voor een avondje film kijken.
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.