Novamora (review). Hoe goed is de bekendste datingsite voor seksdating?

Je hebt vast wel eens van de datingsite Novamora gehoord. Met reclame op onder andere radio en televisie timmert de datingsite Novamora flink aan de weg. Maar wat voor site is Novamora? Wat voor mensen ontmoet je er? En wat is er mogelijk? Hier een review van Novamora.

Gun je seksleven een boost. Dat is de slogan van Novamora. Dat is dus meteen duidelijk. Dit is geen datingsite waar het er altijd heel subtiel aan toegaat. Naar Novamora ga je toe om een spannend contact te zoeken. Dat kan een eenmalig spannend afspraakje zijn maar ook een langdurige LAT-relatie. Of misschien ben je wel op zoek naar een minnares? Op Novamora is het allemaal mogelijk.


Wat voor mensen komen er op Novamora?

De beste manier om te ervaren wat voor mensen er op Novamora komen, en wat deze mensen zoeken is om er eens rond te kijken. Inschrijven voor Novamora kan hier gratis (sinds kort ook in België) Je kunt dan namelijk zoekopdrachten geven en alle profielen en hun profielfoto bekijken. Hoewel je dan nog niet over alle functies kunt beschikken kun je wel precies zien wat er allemaal op deze datingsite te vinden is. Alleen dat is al goed voor avonden plezier ;-)

Het is ook lastig om de gemiddelde Novamora bezoeker te beschrijven. Daarvoor is het publiek op deze datingsite veel te divers. Je treft er zowel jonge als oudere mensen aan waarbij de leeftijdscategorie van 30 tot 50 jaar het best vertegenwoordigd is. Maar ook in de andere leeftijdscategorieën zijn meer profielen te vinden dan je kan bekijken (laat staan daten). Novamora is met al zijn publiciteit nu eenmaal een goed gebruikte datingsite.

Naast de heren zijn er dan ook heel veel dames op deze erotische datingsite te vinden, en ook het aantal stellen wat op zoek is naar erotische afspraakjes is opvallend. Erotische dating is heus niet alleen aan alleengaande mannen en vrouwen voorbehouden.

Verder kom je op deze datingsite volop getrouwde vrouwen en mannen tegen. De oproep het seksleven een boost te geven wordt ook door gebonden vrouwen en mannen volop opgevolgd. Second Love heeft de naam, maar bij Novamora kunnen ze er ook wat van.

Alleen de profielen die je zoekt

Wil je liever geen contact met een getrouwde man of vrouw, dan is dat geen enkel probleem. Bij Novamora stel je in welke profielen je wilt zien, en tot je dit weer aanpast zie je alleen de profielen van mensen die daar aan voldoen. Dat die je bij "Ik zoek" bij je eigen profiel. Hier kun je het gewenste profiel van je date helemaal instellen. Geslacht, geaardheid, burgerlijke staat, opleidingsniveau, afkomst, uiterlijke kenmerken en veel meer. Alleen deze profielen krijg je dan te zien. Stel dit gewenste profiel dus niet te streng in want dan kun je veel leuks mislopen.

Wat zoeken mensen op Novamora?

Wat zoeken deze mensen eigenlijk? Dat kunnen we het best samenvatten in het woord Seks. Of ze nu single, getrouwd of een stel zijn, hetero, bi of gay, man of vrouw, oud of jong, Novamora is een echte casual datingsite, een datingsite waar het om spannende contacten draait. Of dat nu een chat, een date of een erotische relatie is.

De manier waarop al deze mensen deze spannende dates zoeken is verschillend. De één is zakelijk, de ander gooit zijn humor in de strijd. De één laat zijn of haar profiel vergezeld gaan van prachtige smaakvolle foto's, de ander gooit de vleeswaren in alle glorie op de site. Ook tref je er bij de één hele beschrijvingen aan, terwijl de ander niets over zichzelf verteld.

Dat laatste is op een druk bezochte datingsite als Novamora overigens niet verstandig. Want zoals jij waarschijnlijk een lege beschrijving zonder foto snel voor gezien zal houden, zo doet een ander dat ook. Succes op Novamora zal je dus alleen hebben als je een goed profiel aanmaakt met een goede foto.

Extra functies

Voor Novamora kun je je gratis inschrijven. Je hebt dan meteen toegang tot alle profielen. Zo kun je goed zien of het publiek dat deze datingsite bezoekt wat voor je is en je kunt de Novamora datingsite goed uittesten. Bevalt hetgeen je ziet goed? Dan kun je overwegen een betaald abonnement te nemen. Om in contact te komen met de andere gebruikers is dat wel nodig. Bovendien kun je dan de chatfunctie gebruiken.

Chatten op Novamora

Novamora blinkt namelijk uit in zijn mogelijkheden om te chatten. Een groepschat kent deze datingsite niet, maar je kunt als VIP wel met iedereen een persoonlijke chat beginnen. Het chatten lijkt op berichtenverkeer maar dan in een chatscherm. De ander hoeft niet online te zijn. Je tikt je teksten in het chatscherm, en de ander ziet dit als hij of zij online komt. Maar natuurlijk is het het leukste als je gelijktijdig online bent. De chatfunctie werkt dan soepel en plezierig. Je kunt een onbeperkt aantal chats tegelijk open hebben staan.

Novamora werkt gelukkig niet met credits die je moet kopen. Mocht je betalend lid willen worden dat betaal je gewoon een maandbedrag en je kan onbeperkt gratis chatten en berichten sturen.

Hoe betrouwbaar is Novamora?

Novamora kunnen we absoluut als eerlijke datingsite bestempelen. Er is niets dat op misleiding wijst. "Profielen voor amusementdoeleinden" kom je hier niet tegen. Doordat je hier niet per bericht of chatregel hoeft te betalen is ook een geruststelling. Dat is namelijk het verdienmodel van foute datingsites.

Novamora is dus een eerlijke datingsite. Waar je bij dit soort sites wel op moet letten is op gebruikers die het minder nauw nemen met de waarheid. Hoe goed een datingsite ook controleert. Fakers zijn niet altijd makkelijk te herkennen. Tip: Je kunt bij de instellingen opgeven dat je alleen betalende abonnees wilt zien. Fakers en grappenmakers betalen zelden tot nooit voor een abonnement.

Conclusie

Pluspunten Novamora
 • Veel gebruikte erotische datingsite. Veel vrouwen, mannen en stellen actief.
 • Zeer goede selectiemogelijkheden. Ook op sekswensen.
 • Goede mogelijkheden voor één op één chats. Ook met vertraging.
 • Geen gedoe met aan te schaffen credits.


Minpunten Novamora
 • Betaald account is niet goedkoop
 • Gratis mogelijkheden beperkt

Waardering: 4 / 5

Informatie

Waarop zoeken onze bezoekers naar Novamora? (top vijf)

 • Novamora review
 • Novamora ervaringen
 • Novamora gratis
 • Novamora dating
 • Kosten novamora

En verder kunnen we je alleen aanraden deze datingsite gewoon eens te bekijken. Bovenaan kun je je gratis inschrijven.

Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.