Onderzoeken dating met opmerkelijke resultaten

Opmerkelijke resultaten van onderzoeken m.b.t. dating en datingsites.

Er wordt heel wat onderzocht op het gebied van dating. Zowel de onderzoeken als de resultaten zijn soms interessant, maar nog vaker grappig om te lezen. Hieronder hebben we daarom een groot aantal dating onderzoeken vermeld. Vaak met heel opmerkelijke uitkomsten.

Onderzoeken dating algemeen

Hieronder wat algemene onderzoeken met dating. Met wat voor doel daten vrouwen en mannen? Is roken van invloed op het vinden van een date? Hoe zijn je kansen als je gescheiden bent?

Onderzoeken gebruik datingsites

En hoe zit het met het gebruik van datingsites. Wanneer maakt jouw profiel de meeste kans gevonden en goedgekeurd te worden? Wat moet je doen op een datingsite en wat vooral niet? Hieronder vind je al het research op dat gebied.


Onderzoeken eerste date

Heel veel onderzoeken gaan over de eerste date. Niet verwonderlijk want veel mensen zijn onzeker over een eerste date en willen graag wetenschappelijk onderzocht zien hoe ze zich moeten gedragen.

Ben jij een goede date?

In het verlengde daarvan (en van de onzekerheid van menig dater) zijn er de onderzoeken die willen aantonen welke mannen en vrouwen er het best in de markt liggen. Qua lichaam, haarkleur en persoonlijkheid, maar ook qua naam en achtergrond.


Onderzoeken dating en sex

Wat ook veel mensen interesseert is de mogelijkheid van sex bij de eerste date. Hieronder onderzoeken over de combi van sex en dating.

Onderzoeken dating en vreemdgaan

Waar sex heel belangrijk is, is bij de getrouwde vrouwen en mannen die aan dating doen. Maar wanneer is het vreemdgaan als je getrouwd op een datingsite zit. Op het moment dat je je inschrijft? Dat je ondeugend aan het chatten bent? Of als je een ontmoeting aangaat? En hoeveel getrouwde personen gebruiken datingsites? Hier de resultaten van onderzoeken over dating en vreemdgaan.


Vrouwen daten vrouwen

Vrouwen zoeken niet altijd een man via een datingsite. Soms ook elkaar. En ook dat wordt natuurlijk onderzocht. Hier de resultaten van deze onderzoeken.

Mannen en vrouwen

Maar de meeste dates zijn tussen mannen en vrouwen. Wat niet weg neemt dat deze twee "soorten" niet zelden anders tegen een date aankijken.


Meer onderzoeken dating

En zo hebben we hier nog wat meer leuke onderzoeken met betrekking tot dating.


Zie ook
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.