Ondeugend chatten en flirten

Zin in een ondeugende chat? Zin om online met een leuke vrouw of man te flirten? Hier vind je de beste sites voor ondeugend chatten en flirten.

Ondeugend chatten flirten

Een datingsite is eigenlijk bedoeld om te daten. Maar je kunt je er ook beperken tot alleen online flirten. En beginnen de meeste dates niet met een flirt? Hier kijken we naar de beste datingsites voor online flirten, voor ondeugend chatten, elkaar opwinden en voor ondeugende sextalk.

Voor ondeugend flirten zonder dat je echt op zoek bent naar een relatie zijn de serieuze datingsites zoals Parship en Lexa niet geschikt. Maar er zijn ook datingsites waar heel wat geflirt wordt en waar ondeugende praatjes wel op prijs gesteld worden. 

Hier kijken we naar de beste sites om ondeugend te flirten en ondeugend te chatten.Ondeugend chatten op Regio Sexcontact

Regio Sexcontact is zo'n datingsite waar je heel goed online ondeugend kunt chatten en online kunt flirten. Wat deze contactsite voor ondeugende vrouwen, mannen en stellen zo geschikt maakt voor ondeugende online flirts is de op seks gerichte opzet van de site en de goede mogelijkheden om te chatten. 

Deze erotisch getinte contactsite biedt daarom een perfecte match tussen mensen die wel voor een ondeugend praatje in zijn en beschikbare tools om ondeugend online te flirten en ondeugend te chatten.

Het chatten en flirten gaat via één op één chats. Je kunt met iedereen op de site een gesprek beginnen, of deze nu online is of niet. Het chatten werkt namelijk op een zelfde manier als Whatsapp. Je kunt de chat lezen en typen als je het uitkomt, ook al is de ander op dat moment niet op de site aanwezig. Ook kun je een onbeperkt aantal chats op die manier open hebben staan.

Er wordt op Regio Sexcontact dan ook heel veel ondeugend gechat en online geflirt. Er worden veel contacten gemaakt, gezellige en spannende gesprekken gevoerd, en er worden op die manier ook best veel afspraakjes gemaakt voor offline flirten, praten en vaak meer dan dat. De site heet immers niet voor niets Regio Sexcontact.


\

Andere sites voor een ondeugende chat of flirt

Maar er zijn meer goede datingsites waar je ondeugend kunt chatten en ondeugend kunt flirten.

SF Dating is een andere zeer geschikte datingsite om online ondeugend te flirten en ondeugend te chatten. SF staat voor Secret Flirt, dat zegt al genoeg. Op Secret Flirt wordt veel stiekem geflirt. 

Veel van de mannen en vrouwen op SF Dating zijn getrouwd en leven zich op erotisch gebied helemaal uit op deze anonieme datingsite. Er wordt heel wat afgeflirt, uitgedaagd en opgewonden.  Opwindende sekspraatjes en zelfs cybersex is er geen uitzondering.

Second Love ken je vast wel. Second Love is een datingsite / contactsite voor getrouwde vrouwen en mannen. Second Love kan gebruikt worden om vreemd te gaan, maar veel vrouwen en mannen gebruiken  Second Love vooral om online ondeugend te flirten, om erotisch geladen gesprekken te voeren met onbekenden en om elkaar via een sekschat naar een opgewonden hoogtepunt te brengen.

Second Love biedt alle mogelijkheden om via berichten en chats met elkaar te flirten, elkaar uit te dagen en om elkaar op te winden. Dat alles natuurlijk met veel aandacht voor anonimiteit en privacy want de meeste mannen en vrouwen op Second Love hebben al een relatie en komen hier alleen om ondeugende online spanning te zoeken.

Ondeugend Daten. De naam zegt het al. Hier kun je ondeugend daten, maar ook ondeugend chatten en ondeugend flirten. Ook Ondeugend Daten is een prima site voor een ondeugende chat. 

Vooral de mogelijkheden voor een privé chat op deze ondeugende site zijn bijzonder groot, al adviseren we dan wel een VIP abonnement. Een ander groot voordeel op deze erotische contactsite is het grote aantal mannen, vrouwen en ook stellen dat deze datingsite gebruikt om te chatten en om online mee te flirten.

Andere erotische datingsites geschikt voor een online flirt of ondeugende chat zijn Novamora, MILF Match en Regio Swingers.Tips voor een ondeugende chat of flirt

 • Hoewel bovenstaande datingsites nogal seksgericht zijn is het niet aan te raden de chat meteen met een direct op seks gerichte vraag of opmerking te starten. Begin ook op deze sites rustig en op een vriendelijke manier.

 • Is het gesprek op gang? Dan kun je gaan flirten. Gaat de ander daarin mee, dan staat deze vrouw of man voor een flirt open en kun je je flirts wat ondeugender maken.

 • Ga niet meteen ene date voorstellen als de ander in het flirten meegaat. Voer het flirten op en daag de ander een beetje uit zonder dat een date ter sprake komt.

 • Door te flirte en uit te dagen maak je je chatpartner nieuwsgierig en mogelijk ook opgewonden. Als er signalen komen dat deze wel openstaat voor een date kun je daar in het gesprek daar voorzichtig op aan sturen.

 • Maar daten is natuurlijk geen must. Je kunt het ook bij alleen chatten, flirten en uidagen houden. Veel vrouwen en mannen vinden dit heel opwindend.

 • Veel goede datingsites bieden de mogelijkheid om tijdens een chat foto's uit te wisselen. Het is verstandig om hierbij voorzichtig te zijn. Wissel bijvoorbeeld alleen uitdagende foto's uit waar je onherkenbaar op staat.


Zie ook:


Heb je zelf leuke (of minder leuke) ervaring met ondeugend chatten of online flirten? Onder dit artikel kun je als reactie je vragen, ervaringen en opmerkingen plaatsen.


Opgepast! Ondeugende praatjes met spannende dames zijn leuk, maar maak geen gebruik van datingsites waar je per bericht moet betalen, bijvoorbeeld via credits die je moet kopen. Dit zijn vaak misleidende sites die chatoperators inzetten om mannen aan de praat te houden en zo geld te verdienen. De hier genoemde datingsites om ondeugend te flirten zijn wel betrouwbaar. Het flirten is hier gratis of je betaalt alleen een vast tarief per maand.

Samenvatting:
Een spannende ondeugende chat of ondeugende flirt kan het begin zijn van een echte erotische ontmoeting, maar ondeugende chats en ondeugende flirts kunnen ook op zichzelf al heel spannend en opwindend zijn. Daarom hier de beste sites voor een ondeugende chat of ondeugende flirt. Dit zijn erotische datingsites waar je net zo ver kunt gaan als je wil. 

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Als gescheiden moeder met 2 jonge kinderen ben ik 's avonds erg aan huis gebonden. Aanvankelijk probeerde ik met lezen en TV kijken de tijd te doden, maar om eerlijk te zijn ik verveelde me dood. Ik ging zelfs naar datingsites kijken, al was ik niet eens op zoek naar een partner.

  Maar zo kwam ik wel in contact met het chatten op datingsites. Eerst op Lexa, maar dat was net zo saai als TV kijken. Maar toen belande ik, aangetrokken door de naam, Ondeugend Daten. Daar bleek het chatten heel anders dan op Lexa. Veel leuker, veel ondeugender. Want de naam zegt het al, Ondeugend Daten zit vol ondeugende mensen.

  Ik voel me daar als vis in het water. Lekker flirten en ondeugend chatten. Ik hou wel van ondeugende gesprekjes en het gaat me niet snel te ver. Als de kinderen naar bed zijn log ik meestal snel in en kijk of er leuke mensen aanwezig zijn, bekenden (van het chatten) of spannende nieuwe mensen. Ik zit dan vaak de hele avond te chatten en te flirten. Als vrouw maak je op een ondeugende dating site makkelijk contact, niet alleen met mannen maar ook met vrouwen en stellen, en dan voer ik gesprekken die ik met mijn vrienden, kennissen en collega's niet snel zou voeren. Al merk ik dat ik daar wel veel vrijer in wordt door het chatten en flirten op ondeugend daten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michelle, ook als je getrouwd bent zoals ik, is ondeugend chatten een heerlijke ontlading om alle spanning van je te laten afglijden (en andere, leukere, spanning op te bouwen).

   Verwijderen
 2. Ik ben zelf absoluut niet van het chatten, maar meer van het daten. Maar voor meisjes en vrouwen die de drempel van het daten om seks nog over moeten lijkt me het een prima eerste stap richting een seksdate. Gewoon wat aftasten, opgeilen en cyberseksen en dan misschien meer. Je kan van het online flirten terugschrikken (dan moet je het zeker niet doen) of het kan je alleen maar inspireren. In dat laatste geval ben je waarschijnlijk geschikt om verder te gaan dan alleen chatten en flirten.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.