One night stand

Een one night stand is de Engelse benaming voor een eenmalig sekscontact. In principe is het bij een one night stand al van tevoren de bedoeling dat het een éénmalig avontuurtje betreft. Men legt bijvoorbeeld contact in een kroeg en als er een klik is gaat men naar één van de twee personen thuis om daar seks te hebben.

One night stand via een datingsite

Datingsites hebben het leggen van contacten voor een one night stand nog makkelijker gemaakt. Mannen en vrouwen die in zijn voor een one night stand kunnen zich inschrijven voor een datingsite voor sekscontacten, in de meeste gevallen is deze inschrijving gratis. Via de dating site kunnen ze dan contacten leggen met leuke vrouwen of mannen in de buurt om ergens af te spreken.

Het voordeel van het leggen van zo'n contact via een datingsite voor seksdates is dat je weet dat de ander ook gericht op zoek is naar een sekscontact. Dat is natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van het in het uitgaansleven aanspreken van iemand, waar de vrouw of man in kwestie waarschijnlijk helemaal niet op zoek is naar een seksavontuurtje.

One night stand of seksrelatie?

Waar je wel rekening mee moet houden is dat mannen en vrouwen op een datingsite voor seksdating dan wel seks zoeken, maar dat niet iedereen op zoek is naar een one night stand. Veel vrouwen en mannen zoeken een sekspartner voor langere duur, een seksrelatie. Dat is dus wel iets om op te letten als je via zo'n datingsite contacten legt. Gelukkig kun je bij een goede dating site gericht op seksdates altijd opgeven of je een éénmalig of vast contact zoekt. Je kunt er dus al bij het zoeken naar een mogelijke sekspartner op selecteren.

One night stands voor stellen

Niet alleen single mannen en single vrouwen maken van de mogelijkheden gebruik om spannende one night stands te hebben, ook veel stellen maken gebruik van internetdating om seksuele avontuurtjes te beleven. Vaak spreken ze dan af met een ander stel voor een spannend nachtje waarbij aan partnerruil wordt gedaan, maar vaak ook zoeken ze een one night stand met een single man of vrouw.

Omdat het een eenmalig contact betreft is een one night stand voor stellen veel veiliger dan een vaste seksrelatie met een man, vrouw of ander stel. Ze kunnen bijvoorbeeld een man éénmalig bij hen in bed uitnodigen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat deze een risico voor hun relatie vormt. Bij een vaste seksvriend is er wel het risico dat er gevoelens van liefde voor elkaar ontstaan.

Voor stellen zijn er aparte datingsites voor paren waar ze contact kunnen leggen met andere stellen, mannen en vrouwen.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.