Ontmoeten van je blind date

Tips voor het met succes laten verlopen van een blind date. Een eerste date met een onbekende vrouw of man.

Het is zonder twijfel het spannendste deel van online dating, het voor het eerst ontmoeten van je date. Deze blind date is het moment dat het veilige online contact overgaat in een "echt" contact waar men elkaar echt ziet en spreekt. Het voor het eerst ontmoeten van je blind date is voor iedereen die date keer op keer een spannend moment.

Blind date

De eerste keer ontmoeten van een persoon waarmee je tot nu toe alleen online contact had wordt wel een blind date genoemd. Hoe blind die date werkelijk is verschilt per ontmoeting.  Het kan zijn dat je van de ander alleen een vage hebt gezien, maar misschien heb je elkaar ook al via de telefoon gesproken en misschien hebben jullie al diverse maken een videochat gevoerd. In dat laatste geval is er nog nauwelijks sprake van een blind date, en dat maakt de eerste keer ontmoeten natuurlijk een stuk makkelijker.

Tips eerste ontmoeting

Maar ook al heb je elkaar al diverse malen gesproken, met of zonder beeld daarbij, de eerste echte fysieke ontmoeting is toch altijd weer heel anders, en vaak verrassend. Wij hebben daarom een hele reeks tips voor de eerste date gepubliceerd met tips voor die eerste keer ontmoeten. Met tips om goed voor de dag te komen, maar vooral ook met tips om van die eerste ontmoeting een leuk en gezellig moment te maken. Want als een eerste date leuk is, dan is de first date ook meestal een geslaagde date.

Maar we kijken bij deze tios ook naar het beste moment van het eerste keer ontmoeten. Op welk moment spreek je voor het eerst met elkaar af? Telefoneer je eerst of laten jullie jezelf verrassen? En hoe handel je na die eerste keer ontmoeten? Bij bovenstaande dating tips kun je dat allemaal lezen.

Onderwerpen:
Blind date, eerste date, dating tips, date ontmoeten.
© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.