Ourtime dating site voor vijftigers (review)

OutTime is een datingsite voor mannen en vrouwen die boven de 50 zijn, die midden in het leven staan, maar dit leven graag met een partner willen delen.


Je bent boven de 50, maar je voelt je niet zo. Je bent op zoek naar een leuke date, maar dan wel met iemand die net als jij jong van hart is. Dan is OurTime de datingsite voor jou. OurTime is dating voor jonge vijftig plussers.

Lees hier onder het OurTime dating site review.


Gratis inschrijven voor de OurTime datingsite

Of probeer deze 50 plus dating site zelf uit. Dat geeft het beste beeld. Je kunt zien wat de mogelijkheden zijn dan de site, welke vrouwen en mannen op OurTime actief zijn en 


De inschrijfprocedure van OurTime neemt wel wat tijd in beslag. Om alle profielen te zien dien je namelijk eerst je profiel volledig in te vullen door vraag voor vraag te beantwoorden. Wel kun je aangeven geen voorkeur te hebben of liever geen antwoord te geven op een vraag. Ook het uploaden van een foto is noodzakelijk.

Dit kost allemaal wat tijd, maar het resultaat is er naar. Neem even de tijd om de vragen goed te beantwoorden en een goede foto te plaatsen en je start meteen met een mooi en goed ingevuld profiel wat je kansen op een leuke date enorm doet toenemen.

Ook heeft deze werkwijze tot gevolg dat je alleen goed ingevulde profielen tegenkomt op deze datingsite. En dat is een groot verschil met andere dating sites waar de "werk in uitvoering" profielen veel te talrijk zijn.

Wie gebruiken de OurTime dating site?

OutTime is een datingsite voor single 50 plus dames en heren. Zowel de minimum leeftijd als de single status zijn een vereiste om de OurTime datingsite te mogen gebruiken. 

De verdeling dames / heren is heel goed en er zijn heel veel gebruikers actief op deze contactsite. Zoals we al schreven krijg je door de vele goed ingevulde profielen meteen een goed beeld van de gebruikers en gebruiksters van deze datingsite.

De meeste deelnemers zijn tussen de 50 en 60 jaar oud en staan actief in het leven. OurTime is absoluut geen belegen datingsite voor senioren. Een datingsite voor actieve vijftigers is een betere omschrijving.

De mogelijkheden van OurTime

OurTime is een verbazend uitgebreide dating site met heel veel mogelijkheden. Je kunt berichten sturen en chatten, maar ook audiogesprekken en zelfs videogesprekken voeren. En als je wil kun je niet alleen in Nederland en Belgiƫ maar ook over de grens daten want OurTime is internationaal actief.

Zoeken naar een leuke vrouw of man kan op alle manieren, maar je kan OurTime ook voorstellen laten doen. Je ziet dan de vrouwen of mannen waarvan met veel overeenkomsten met de voorkeuren die je hebt opgegeven. Zo krijg je de meest geschikte dates op een presenteerblaadje aangeleverd.

Als je rond wilt kijken op OurTime, maar je liever niet kenbaar maakt aan de mannen en vrouwen waarvan je het profiel bekijkt kun je je account optioneel op anoniem zetten via de incognito modus.

Daten kan via de website, maar als je na inschrijving de OurTime app download (voor Apple iPhone en Android) kun je alle mogelijkheden ook heel makkelijk op je smartphone of tablet gebruiken.

Ontmoet je je dates liever in het echt? OurTime organiseert ook activiteiten voor haar leden.Is OurTime een eerlijke datingsite?

De datingsites OurTime is een 5 plus dating site van het Franse Meetic dat in vele landen actief is met datingsites. Het is een grote organisatie die gebruiksvriendelijkheid, klantvriendelijkheid, privacy en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. 

Er is een goede controle op misleidende profielen en misbruik. Het duurt even voor je je account online hebt staan omdat je de nodige schermen door moet om je profiel op te bouwen, maar deze werkwijze voorkomt wel dat er niet serieuze profielen worden aangemaakt. Dit merk je aan het hoge niveau van de profielen op deze 50 plus dating site.

Conclusie OurTime review

Hier onder de voordelen en nadelen van de OurTime dating site ten opzichte van andere 50 plus dating sites.

Pluspunten OurTime datingsite

 • Heel veel vijftigers is actief op deze dating site. Zowel vrouwen als mannen.
 • Een heel goed verzorgde contactsite met voornamelijk volledig ingevulde profielen.
 • Alle profielen op deze datingsite beschikken over minimaal 1 goedgekeurde foto.
 • Alle profielen worden handmatig gekeurd zodat valse profielen nauwelijks een kans maken.
 • Goede communicatie mogelijkheden waaronder ook audio chat en video chat.
 • Een heel goede OurTime app voor mobiel gebruik.
 • Goede mogelijkheden om OurTime gratis te bekijken voor je een volledig account neemt.

Minpunten OurTime datingsite

 • De inschrijfprocedure is vrij lang omdat je eerst een vragenlijst moet doorwerken en een foto moet plaatsen (dit komt de resultaten wel ten goede).
 • Om alle mogelijkheden te gebruiken is een betaald account nodig.

Onze waardering

Voor vijftigers die serieus op zoek zijn naar een date of (nieuwe) relatie is OurTime een bijzonder goede datingsite met veel mogelijkheden en veel geschikte vrouwen en mannen voor een serieus contact. 

We waarderen OurTime met 4 van de 5 sterren.

Meer informatie OurTime datingsite voor 50 plus.

Onze informatie over deze datingsite voor vijftigers wordt via onderstaande zoektermen gevonden  (top 10).
 1. Ourtime dating site
 2. Our time dating site
 3. 50 plus dating
 4. Our time vijftigers dating
 5. Daten 50 plus
 6. Vijftigers dating
 7. 50 en daten
 8. 50 plussers dating site
 9. Vrouwen 50 plus dating
 10. Dating boven de 50

Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Gewoon een goede keurige en betrouwbare datingsite voor mannen en vrouwen die boven de 50 zijn. Zelf ben ik 55 en wil mezelf de eerste 30 jaar nog geen senior noemen. Als men over senioren dating gaat praten ben ik dus meteen weg. Op Ourtime vind je heel veel mannen en vrouwen boven de 50. Soms net boven de 50, soms een behoorlijk stuk ouder. Er heerst hier echter helemaal geen oude mensen sfeer. Hier vind je wat oudere mensen die heel modern in het leven staan. Die single zijn (vaak gescheiden, soms weduwe of weduwnaar) maar nog wel van het leven willen genieten. Soms met een (nieuwe) vaste levensgezel, maar soms ook in de vorm van een lat relatie of een vriendschap. Zoals op iedere datingsite kom je op Ourtime alle soorten relaties, alle soorten mensen en alle soorten wensen en verwachtingen tegen. Alleen zijn de mensen er gemiddeld wat ouder dan op de gemiddelde andere dating site.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.