Paar zoekt man (voor trio)

Menig paar (M/V) gebruikt dating sites om contact te zoeken met andere paren of een single vrouw of man voor een spannend avontuurtje of een vriendschap waarbij ook seks komt kijken.

Paar zoekt man voor trio

Steeds meer stellen gebruiken samen een datingsite om gezamenlijk een date te vinden. Vaak zoeken deze paren contact met andere koppels, maar niet zelden zoekt een paar een man voor een spannende date. Hier tips met betrekking tot paar zoekt man oproepen op dating sites.
Waarom zoekt een paar een man?

Vaak zijn deze paren op zoek naar een ander leuk stel, maar vinden ze het daarnaast ook wel eens leuk als er een man in bed met hen meedoet. 

Waarom zoekt een paar een man voor een trio, en waar vind je deze ruimdenkende stellen?

Er kunnen diverse redenen zijn voor een paar om een man te zoeken op een datingsite en daar een paar zoekt man oproep te plaatsen. Het gaat daarbij vrijwel altijd om pure lust. 

Dat kan een eenmalig avontuurtje zijn, maar opvallend veel koppels zoeken een "vast vriendje". Een huisvriend op oproep die ze kunnen laten langskomen als ze een spannend avondje met drie willen.


Op vrouw gericht trio of biseksueel trio?
De trio's waarvoor ze een man extra willen inschakelen zijn vaak vrouwgericht. De vrouw staat in het spel centraal en de vrouw heeft twee mannen die haar beminnen. Daarnaast zijn er ook paren die een gratis paar zoekt man advertentie plaatsen en waarbij de man biseksueel of bi-nieuwsgierig is. In dat geval kunnen alle drie de personen met elkaar spelen.

Maak je als man contact met een paar voor een trio date en reageer je op een paar zoekt man advertentie? Spreek dan van tevoren goed af wat wel of niet toegestaan is en hoever iedereen wil gaan tijdens de seksdate. 

Staan beide mannen open voor een bi-contact? Hoe ver willen ze daarin gaan? En hoe ver mag de extra man met de vrouw van het paar gaan? All the way? Of is dat voorbehouden aan haar eigen man of vriend?

En misschien wil het stel wel standjes en seksuele handelingen doen waarbij ze een extra man nodig hebben zoals dubbele penetratie.

Wij deden zelf een onderzoek op diverse datingsites waar paren naar mannen zoeken en vroegen daar de stellen waarom ze daar een man zoeken. Dit waren de meest gegeven antwoorden:

 1. De vrouw wil graag seks met een andere man en de man vind het geil dat te zien.
 2. Het paar vindt het lekker om seks me anderen te hebben. Vaak daten ze ook andere paren.
 3. De man van het koppel is biseksueel of bi nieuwsgierig dus ze willen beide graag seks met een man.
 4. De vrouw van het paar wil graag dubbel gepenetreerd worden.
 5. Het stel wil graag experimenteren met seks

Tip van dat dating expert:
Hoewel de meeste mannen die aan MMV trio's doen hetero zijn (zowel de mannen van het stel als de extra man) zijn er natuurlijk ook mannen die biseks tijden het trio lekker vinden. Om teleurstellingen en ongemakkelijke situaties te voorkomen adviseer ik om voor de trio date wel even te toetsen hoe beide mannen hierover denken.
Op welke sites zoekt een paar een man?

Het gaat om vrijblijvende contacten, dus deze paren vind je niet op datingsites als Lexa en RelatiePlanet, maar wel op datingsites die gericht zijn op sekscontacten. Maar ook daar is veel verschil in geschiktheid. 

Zo kom je op datingsites die gericht zijn op vreemdgaan, zoals Second Love, ook maar weinig paren op zoek naar een man tegen.

Wel zeer geschikt is Regio Sexcontact waarop bijzonder veel stellen actief zijn, en heel veel van deze paren hebben een man alleen op hun wensenlijstje staan. 

Ook de bekende erotische datingsite Novamora heeft naast vele single vrouwen en mannen ook duizenden stellen ingeschreven staan, waarvan er vele honderden daadwerkelijk actief zijn. 

Op deze twee datingsites maak je als man alleen veel contact om met een leuk paar in contact te komen, en stellen kunnen op deze datingsites makkelijk een man voor een avontuurtje vinden.

Ook andere goede datingsites voor stellen zijn zeer geschikt om contact te leggen met een spannend paar omdat deze swingers vaak niet alleen contact zoeken met andere paren maar ook met mannen.
Eenmalig of huisvriend?

Zoekt men een man voor een eenmalig trio avontuurtje tussen de lakens of een "vast" vriendje voor als de nood hoog is. Dat verschilt sterk per paar. 


Sommige stellen vinden een "vriend op afroep" wel handig, voor als er zin is in wat extra spannends, of als de vrouw zin heeft in twee mannen. Ze hoeven dan niet eerst zoek naar een geschikte man, die dan vervolgens pas beschikbaar is voor een trio als de zin over is.

Niet alle stellen willen echter zo'n huisvriend. Soms willen ze wat afstand bewaren en beperken zich daarom tot éénmalige contacten. Of de man van het paar vind het wel leuk als zijn vrouw of vriendin met een extra man speelt maar wil dat het contact daarbij blijft.

Kortom veel paren zoeken een man voor een trio, maar lang niet altijd op dezelfde manier. Maak daarom altijd goede afspraken vooraf als het tot een date komt.

Zie ook


Onderwerp:
Veel paren doen samen aan dating (swingen). Het gaat dan om seksdating, want een relatie hebben deze mannen en vrouwen al. Zo'n swingers date kan met een ander paar zijn maar ook met een man alleen. Veel swingers houden wel van een trio met een leuke man die ze via een dating site vinden. Hierboven vind je enkele goede erotische dating sites waar je voor een paar zoekt man voor trio oproep terecht kan. Je ziet daar paar zoekt man oproepjes van ruimdenkende stellen, en als je zelf een vrijdenkend paar bent kun je er ook zelf gratis een paar zoekt man oproep plaatsen.Ben je een paar en sta jij open voor een trio met een man? Of heb je daar al ervaring mee? Of misschien ben je wel een man met trio ervaring met een paar. Hieronder kun je je ervaringen posten, maar ook je vragen en meningen over trio seks met een stel plaatsen.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Een man laten meespelen in bed is heerlijk. Ik ben er dol op als twee mannen me verwennen, maar mijn man is er ook dol op. Hoewel hij zelf niets met de mannen doet vindt hij het enorm geil mij samen met een andere man te nemen. En dat kan er best ruig aan toe gaan.

  Wat dat betreft zijn mijn man en ik een goed paar want al in mijn studententijd heb ik meermalen een trio gedaan. Met een los studentenvriendje die dan nog wel een maat wist of ik ging na een avondje stappen gewoon met twee jongens mee.

  Na mijn verkering en huwelijk was ik keurig en monogaam. Ik durfde mijn man zelfs niet te vertellen over mijn wilde seksavonturen uit het verleden. Totdat hij me steeds meer ging uitdagen door te wijzen op leuke mannen op TV en op straat. Hij begon duidelijk op een triootje te zinspelen.

  Toen dat eenmaal bespreekbaar was ging het heel snel. Binnen een week lag ik in bed met twee mannen te rollebollen en er volgde met regelmaat meer mannen voor trio. Dat wij een paar zijn dat het met een extra man doet hangen we niet aan de grote klok. Niemand in onze omgeving weet het en we doen het alleen met mannen die we via de Regio Swingers site uitnodigen en die buiten onze regio wonen. Eerst deden we het alleen bij de mannen thuis maar tegenwoordig nodigen we ze ook gewoon bij ons thuis uit. Vaak zijn die mannen getrouwd dus hebben ze meer te verliezen dan wij #veilig.

  Als paar mannen voor een trio vinden is niet moeilijk. Op de seksdating sites schrikken de meeste mannen niet terug voor een trio met een paar. Wel zijn ze vooraf vaak bang dat mijn man ze tijdens het spel bespringt, maar daar hoeven ze echt niet bang voor te zijn hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In het begin hebben we wat afspraakjes gehad met andere paren, maar dat kostte altijd een lange voorbereiding en vaak teleurstellingen omdat het toch niet tot een date kwam. Later zijn daarom begonnen met het daten van mannen. Hoewel ik (man) niet op andere mannen val geniet ik wel van de erotische spanning en enorme geilheid van een trio waarbij ik samen met een andere man mijn vrouw verwen.

  Het grote voordeel dat je hebt als je als paar een man zoekt is dat je snel en zonder al te veel moeite een man voor een trio kunt vinden. Als je weinig eisen stelt kun je 's middags contacten leggen en 's avonds een trio hebben. Dat hebben we meerdere malen zo meegemaakt. Dat ging dan meestal om een vluggertje, maar meestal nemen we er wel iets meer tijd voor om een leuke vent te zoeken waar we dan ook een gezellige avond mee hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vriend en ik hebben een heerlijk seksleven. Met elkaar, maar ook met andere mannen. Mijn vriend mag dan heel lekker zijn, ik heb een dusdanig libido dat ik als ik een leuke knapper kerel zie al snel aan het fantaseren ben hoe hij in bed is, en dat dan ook graag wil ervaren. Maar ik heb het geluk dat mijn vriend seks met mannen ook heel opwindend vind, en dat hetzelfde libido heeft als ik.

  Helaas zijn de meeste mannen niet voor biseks in, ik heb tijdens onze avondjes uit wel mannen versierd die dan wel met ons mee naar huis gingen voor seks. Maar wat werd dan altijd op mij als vrouw gericht trio. Dat vind ik super lekker, maar lullig voor mijn vriend. Daarom daten we nu bi mannen via internet. Als paar een man vinden is makkelijk, en ook een bi man is niet heel moeilijk te vinden. Het aantal bi mannen is op datingsites zelfs groter dan je zou denken omdat die mannen lang niet altijd in hun omschrijving zetten dat ze bi zijn of interesse in bi seks hebben. We hebben ook met best veel mannen een trio gehad waarvan het de eerste bi seks ervaring was.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.