Parenclub date: Afspreken in een parenclub

Spreek je thuis met je date af? Of in een lunchroom? Maaike doet het anders. Deze vrouw spreekt met haar dates af in een parenclub. Ook al is ze single. Hier haar ervaringen . Ook heb ik hier tips voor een parenclub date.

Ik sprak met deze single dame van begin 40 over haar parenclub dates met mannen die ze via datingsites leert kennen.

Maaike, een parenclub als ontmoetingsplek, waarom?
Ik ben best wel een bangerik. Een onbekende man voor een date, die ook nog eens op seks gericht is, zal ik nooit thuis ontvangen. Ik ken vrouwen die dat wel doen, maar ik zou me echt niet op mijn gemak voelen. 

Lange tijd kwam het daarom niet tot daten, tot ik aan het chatten was met een man die me voorstelde de ontmoeting in een parenclub te doen. Toen ging er een nieuwe wereld voor me open!

In een parenclub zijn volop mensen, er is beveiliging en het meeste gebeurt open en bloot (haha). Je hoeft in een club dus niet bang te zijn ergens toe gedwongen te worden dat je niet wil. Een parenclub date is super veilig!

En bovendien is een parenclub ideaal voor het hebben van een seksdate. De sfeer ademt één al al seks en erotiek uit. Er zijn mogelijkheden om seks te hebben die je thuis niet hebt.

Spreek je altijd met een date af voor je naar de parenclub gaat?
Ja, op één of andere manier vind ik het toch weer te spannend om alleen zo'n seksclub binnen te stappen. Ook al is de man die bij me is vreemd, het voelt toch veiliger om samen de parenclub in te stappen. 

Ik zou me erg opgelaten voelen als ik als vrouw daar alleen binnenstap. Ik zou me een prooi voelen.

Ik heb een account op de erotische datingsite Regioswingers en daar ga ik 's avonds vaak gezellig chatten. Als er een goede klik is met een man, en als ik dan zin heb in een spannend verzetje, dan stuur ik het gesprek aan op een date in een parenclub. 

En mannen zien een parenclub date wel zitten?
Lang niet altijd. Sommige mannen vinden dat te publiekelijk. Soms vraag ik me wel eens af of dat dan is omdat ze toch stiekem een vrouw thuis hebben zitten en alleen stiekem en onzichtbaar willen daten. Maar veel mannen vinden zo'n parenclub date juist heel spannend. Dat is iets waar ze vaak al over fantaseren, maar waarvan het niet komt. 

Als ze dan een vrouw ontmoeten die daar voor in is willen ze zo snel mogelijk in de parenclub afspreken.

Als man alleen kun je in veel swingersclubs bezoeken, maar als man alleen is je kans op een sekscontact in een parenclub niet zo groot. En als single man betaal je bij een parenclub een hoge entreeprijs. Als koppel betaal je veel minder. 

We spreken dan ook bij de ingang af en gaan als stelletje naar binnen. De man mag dan betalen en is toch veel goedkoper uit dan dat hij alleen gaat.


Slim. Maar verplicht dat jou tot iets?
Ik ben in de parenclub helemaal vrij wat ik wil en wat niet. Ik ben nergens toe verplicht. Maar als je samen een parenclub bezoekt zeg je elkaar natuurlijk niet na de ingang gedag. Het blijft immers een date. 

En ik screen met het chatten op de datingsite de mannen wel een beetje, dus echte teleurstellingen heb ik bij de ingang nooit meegemaakt. Ook dat is een voordeel van eerst een afspraakje maken.

Hebben jullie in de parenclub ook contact met andere paren?
Ja het is altijd gezellig ook met andere bezoekers te kletsen, en elkaar uit te dagen. Voor wat seks betreft beperk ik het meestal tot mijn date, maar als zowel mijn date als ik er voor open staan en er een klik is met een ander stel kan er wel eens wat meer gebeuren.

Laats had ik een parenclub date met een man die het heel opwindend vond dat een andere (single) man ook toenadering tot mij zocht. Die avond eindigde in een heerlijk trio waarbij ik uitgebreid door twee mannen werd verwend. Met die date bezoek ik dus binnenkort weer de parenclub!

We horen het, een parenclub is een prima plek om met je seksdate af te spreken. Dank voor het gesprek en veel plezier met je komende parenclub dates!Parenclubs in Nederland

Maaike bezoekt met haar dates meerdere parenclubs in het westen en midden van het land. Nederland kent diverse goede parenclubs die over het hele land verspreid zijn. 

Door alle corona beperkingen en de stijgende prijzen van energie is het aantal parenclubs de laatste tijd wel wat afgenomen. Een parenclub, waar iedereen luchtig rondloopt en gebruik maakt wellness voorzieningen, gebruikt immers veel gas en stroom. Hierdoor zijn er diverse clubs failliet gegaan en zijn de parenclub prijzen van de overgebleven parenclubs ook hoger geworden.

Dat beperkt natuurlijk de mogelijkheden om een parenclub voor dates te gebruiken. In sommige regio's zijn dit soort clubs namelijk niet of nauwelijks meer te vinden.

Alleen voor paren
Maar er zijn over het hele land nog parenclubs om met je date af te spreken. Sommige van deze parenclubs zijn uitsluitend voor paren toegankelijk, bijvoorbeeld FunFor2 (Gouda), Ultimate Dream (Brabant). en Fata Morgana (Muiden).  Voor veel paren is dat een voordeel, en voor een M/V date is dat natuurlijk ook prima, mits je samen (als koppel) naar binnen gaat.

Swinger clubs voor paren en singles
Maar veel van deze erotische clubs zijn swinger clubs waar ook single vrouwen en mannen komen zoals Showboat (Zaandam), Partyplayers (Lelystad) en  Club Paradise (Amsterdam). Deze swinger clubs worden vaak ook parenclub genoemd, maar zijn dus niet alleen voor paren toegankelijk. Ik gebruik dan ook liever de benaming swingers club.

Als je als single met een single vrouw of man afspreekt kun je als koppel (m/v) al deze clubs als paar bezoeken.

Één en al erotiek
Zoals Maaike al aangeeft is een parenclub een erotische locatie die heel sfeerverhogend werkt bij een seksdate. Een goede parenclub beschikt over voorzieningen als een zwembad, jacuzzi, sauna en erotische speelruimtes. In al deze ruimte kun je andere stellen seks zien hebben wat natuurlijk ook lust verhogend werkt.

En de meeste parenclubs bieden een all inclusive erotisch avondje uit, met bijvoorbeeld muziek, een buffet en drankjes.

Hieronder vind je meer tips en informatie die ik geschreven en verzameld heb met betrekking tot een parenclub date.


Zie ook:
Onderwerp:
Heb je er wel eens aan gedacht om voor een date in een parenclub af te spreken. Voor een seksdate is zo'n parenclub date ideaal. Het is veilig en een op en top erotische locatie voor een sexdate. Hier boven lees je een interview met Maaike, een vrouw die met mannen afspreekt voor een parenclub date. Lees over haar parenclub date ervaringen en krijg tips.


Een reactie posten

4 Reacties

 1. Hoi Maaike. Omdat ons parenclub bezoek soms heel leuk was maar soms ook tegenviel zijn wij na verloop van tijd ook gaan daten. We plaatsen dan een oproepje op de regio swingers site om te vragen wie er daar wil afpreken. Er zijn altijd wel een paar stellen die reageren en met het meest geschikte koppel spreken we dan af voor een date in de parenclub. We hebben ook eens met twee stellen tegelijk afgesproken voor een parenclub date maar dat viel tegen. Het kan ook aan de stellen gelegen hebben maar de andere parenclub dates bevielen ons beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zondige vrouw25 januari 2024 om 14:25

  Zowel ik als mijn seksvriendje zijn getrouwd. Maar dus niet met elkaar. De eerste keer dat we seks hadden had hij een hotelkamer gehuurd, daarna deden we het vooral in de auto omdat iedere keer een hoteldate best duur is. Tot we het idee kregen om naar een parenclub bij ons in de buurt te gaan. Niet om daar van partner te ruilen maar omdat we daar als paar gratis naar binnen kunnen. Je moet alleen wat consumpties nemen. De eigenaar hoopt dan dat je het met de daar aanwezige mannen doet (die wel dik moeten betalen) maar die hebben allemaal pech. We zoeken samen een privé plekje op en hebben daar uitgebreid samen seks. Een beetje ranzig is die parenclub wel (die dus meer een seksclub dan een parenclub is) maar dat maakt onze ontmoetingen samen alleen maar geiler.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SwingstelAlmere6 mei 2024 om 17:19

  Met de combinatie online daten en afspreken in een parenclub hebben wij heel goede ervaringen. Ik ben er daar erg voor want het afspreken met een ander stel is anders altijd moeilijk. Wij hebben tieners thuis en stellen waarmee we willen daten hebben vaak ook kinderen. Dan is het altijd lastig een locatie voor de date te vinden. Eerst boekte we dan een een hotel voor een nachtje en vroegen het andere stel dan langs te komen.

  Maar dat heeft veel nadelen. Zo durfden we ons niet te laten gaan. Als je met vier heftig bezig bent maakt dat wel wat geluid. Met als gevolg mensen die op de muur en deur gaan staan kloppen en angst bij ons dat we ineens een boze medewerker voor onze neus hebben staan. Ook hebben we eens gehad dat een stel niet kwam opdagen. Toen hebben we er alsnog samen een feestje van gemaakt, maar dat hadden we ook thuis kunnen doen.

  In een parenclub is de omgeving erotisch, als je date niet komt opdagen zijn er andere stellen waarmee je een leuke avond kunt hebben, en (het meest belangrijk) je kan je helemaal laten gaan, hoeft je niet in te houden, en niemand staat op de deur te kloppen als je luidruchtig aan het genieten bent ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij zijn een stel van in de 40 en zoals de meeste stellen die we met online dating leren kennen hebben we kinderen in de tiener leeftijd. Hoewel we liever thuis daten kan dat bij ons bijna nooit en bij een ander stel dus ook niet. De parenclub is dan een heel goede locatie. Een hotel vind ik te steriel vooral als je het vergelijkt met de erotische sfeer van een parenclub.

  Wij spreken daarom liever in een parenclub af als het thuis bij beide niet kan. Jammer genoeg zijn niet alle stellen in voor een date in een parenclub. Vooral niet omdat ze geen parenclub ervaring hebben. Ze denken dan vaak met andere van alles moeten doen, maar in een goede parenclub kun je je ook met 2 stellen goed afzonderen en alleen van seks met elkaar genieten.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.