Afspreken met een date in een parenclub

Spreek je thuis met je date af? Of in een lunchroom? Maaike doet het anders. Deze vrouw spreekt met haar dates af in een parenclub. 

We spraken met deze dame van begin 40 over haar parenclub dates.

Maaike, een parenclub als ontmoetingsplek, waarom?
Ik ben best wel een bangerik. Een onbekende man voor een date, die ook nog eens op seks gericht is, zal ik nooit thuis ontvangen. Ik ken vrouwen die dat wel doen, maar ik zou me echt niet op mijn gemak voelen. Lange tijd kwam het daarom niet tot daten, tot ik aan het chatten was met een man die me voorstelde de ontmoeting in een parenclub te doen.

In een parenclub zijn volop mensen, er is beveiliging en het meeste gebeurt open en bloot (haha). Je hoeft in een club dus niet bang te zijn ergens toe gedwongen te worden dat je niet wil. Het is er super veilig.

En bovendien is een parenclub ideaal voor het hebben van een seksdate. De sfeer ademt één al al seks en erotiek uit. Er zijn mogelijkheden om seks te hebben die je thuis niet hebt.

Spreek je altijd met een date af voor je naar de parenclub gaat?
Ja, op één of andere manier vind ik het toch weer te spannend om alleen zo'n seksclub binnen te stappen. Ook al is de man die bij me is vreemd, het voelt toch veiliger. Ik zou me erg opgelaten voelen als ik als vrouw daar alleen binnenstap. Ik zou me een prooi voelen.

Ik heb een account op de erotische datingsite Regioswingers en daar ga ik 's avonds vaak gezellig chatten. Als er een goede klik is met een man, en als ik dan zin heb in een spannend verzetje, dan stuur ik het gesprek aan op een date in een parenclub. 

En mannen zien een parenclub date wel zitten?
Lang niet altijd. Sommige mannen vinden dat te publiekelijk. Soms vraag ik me wel eens af of dat dan is omdat ze toch stiekem een vrouw thuis hebben zitten en alleen stiekem willen daten. Maar veel mannen vinden zo'n parenclub date juist heel spannend. Dat is iets waar ze vaak al over fantaseren, maar waarvan het niet komt.

Als man alleen kun je in veel swingersclubs bezoeken, maar als man alleen is je kans op een sekscontact in een parenclub niet zo groot. En als single man betaal je bij een parenclub een hoge entreeprijs. Als koppel betaal je veel minder. We spreken dan ook bij de ingang af en gaan als stelletje naar binnen. De man mag dan betalen en is toch veel goedkoper uit dan dat hij alleen gaat.


Slim. Maar verplicht dat jou tot iets?
Ik ben in de parenclub helemaal vrij wat ik wil en wat niet. Ik ben nergens toe verplicht. Maar als je samen een parenclub bezoekt zeg je elkaar natuurlijk niet na de ingang gedag. Het blijft immers een date. En ik screen met het chatten op de datingsite de mannen wel een beetje, dus echte teleurstellingen heb ik bij de ingang nooit meegemaakt.

Hebben jullie in de parenclub ook contact met andere paren?
Ja het is altijd gezellig ook met andere bezoekers te kletsen, en elkaar uit te dagen. Voor wat seks betreft beperk ik het meestal tot mijn date, maar als zowel mijn date als ik er voor open staan en er een klik is met een ander stel kan er wel eens wat meer gebeuren.

Laats had ik een parenclub date met een man die het heel opwindend vond dat een andere (single) man ook toenadering tot mij zocht. Die avond eindigde in een heerlijk trio waarbij ik uitgebreid door twee mannen werd verwend. Met die date bezoek ik dus binnenkort weer de parenclub!

We horen het, een parenclub is een prima plek om met je seksdate af te spreken. Dank voor het gesprek en veel plezier met je komende parenclub dates!Parenclubs in Nederland

Nederland kent diverse goede parenclubs die over het hele land verspreid zijn. Door alle corona beperkingen en de stijgende prijzen van energie is het aantal parenclubs de laatste tijd wel afgenomen. Een parenclub, waar iedereen luchtig rondloopt en gebruik maakt wellness voorzieningen, gebruikt immers veel gas en stroom. Hierdoor zijn de parenclub prijzen van de overgebleven parenclubs ook hoger geworden.

Maar er zijn over het hele land nog parenclubs om met je date af te spreken. Sommige van deze parenclubs zijn uitsluitend voor paren toegankelijk, bijvoorbeeld FunFor2 (Gouda) en Fata Morgana (Muiden). Maar veel van deze erotische clubs zijn swinger clubs waar ook single vrouwen en mannen komen zoals Showboat (Zaandam), Partyplayers (Lelystad), Wilpenhof (Deventer), Club Paradise (Amsterdam) en Ultimate Dream (Brabant).

Zoals Maaike al aangeeft is een parenclub een erotische locatie die heel sfeerverhogend werkt bij een seksdate. Er zijn vaak voorzieningen als een zwembad, jacuzzi, sauna en erotische speelruimtes. En de meeste parenclubs bieden een all inclusive erotisch avondje uit, met bijvoorbeeld en buffet en drankjes.


Zie ook:

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.