Parship review

Review van Parship, een van de grootste en beste datingsites van Nederland en België.

Parship is een grote internationale datingsite die al sinds 2001 mannen en vrouwen helpt om een serieuze relatie te vinden. De Nederlandse Parship en Belgische Parship datingsite zijn beide in 2003 van start gegaan. Sindsdien is Parship één van de grootste datingsites in zowel Nederland als België.

Hieronder lees je een review van de Parship datingsite. Wil je Parship eens uitproberen? Dat kan gratis via onderstaande links.

Een professionele serieuze dating site

Parship is professioneler en meer wetenschappelijk opgezet dan de meeste andere datingsite. 

Om mensen te koppelen aan de juiste persoon wordt er gebruik gemaakt van een wetenschappelijke compatibiliteitstest op basis van psychologische principes om de persoonlijkheidseigenschappen, waarden en interesses van haar gebruikers te beoordelen.

Het is ontworpen om individuen te helpen bij het vinden van langdurige en serieuze relaties via een wetenschappelijk matchmakingsproces. Parship maakt gebruik van een compatibiliteitstest op basis van psychologische principes om de persoonlijkheidseigenschappen, waarden en interesses van haar gebruikers te beoordelen. Deze test moet worden ingevoerd om via de Parship dating site een match te vinden. 


Na het invullen van de persoonlijkheid test, wordt er een persoonlijk rapport opgemaakt. Dit rapport geeft je niet zelden  nieuwe inzichten over jezelf, en dan met name over jezelf met betrekking tot relaties.

Dat je eerst een test moet invullen maakt de Parship datingsite minder laagdrempelig dan andere datingsites, maar de tijd die het invoeren kost betaalt zich terug in de kwaliteit van de matches. Parship is uitstekend in staat mannen en vrouwen aan de juiste persoon te koppelen. Aan alles merk je dat dit een contactsite is voor serieuze relaties in plaats van voor informeel daten zoals de vele andere dating sites en dating apps.

Parship is niet bedoelt om eindeloos te swipen via profielen als je je verveelt. Parship is een datingsite voor als je echt een serieuze relatie wilt vinden. Een datingsite met profielen die heel compleet en eerlijk zijn ingevuld. Parship noemt dit zelf healty dating (gezond daten). 

Voordeel is dat je bij de datingsite Parship een overzicht krijgt van mannen of vrouwen die qua karakter en wensen goed bij je passen. De kans dat je daarmee een echte match hebt is natuurlijk veel groter dan dat je aan de hand van kenmerken als de kleur ogen en lengte zelf op zoek moet naar de partner van je dromen.

Welke mannen en vrouwen gebruiken de Parship datingsite?

Parship wordt gebruikt door vrouwen en mannen die een partner relatie zoeken.  De meeste Parship gebruikers zijn 30 plus, en vaak hebben deze mannen en vrouwen al een huwelijk of langdurige relatie achter de rug. Het kunnen alleenstaande moeders en vaders zijn, maar ook alleenwonende singles.

De meeste Parship gebruikers zijn hoger opgeleid. Op deze doelgroep richt Parship zich ook, al is die hoge opleiding geen vereiste. Je kan bij je matches de vrouwen en mannen onder een bepaald opleidingsniveau uitsluiten.

Parship wordt gebruikt door alleenstaanden mannen en alleenstaande vrouwen die elkaar zoeken, maar ook door mannen die mannen zoeken en vrouwen die vrouwen zoeken. Voor die laatste gebruikers is er GayParship, een gay datingsite die ook via bovenstaande links te bereiken is. De eerste vraag bij inschrijving is meteen of je mannen of vrouwen zoekt. Zijn beide geslachten je even lief? Dat is ook geen probleem, je kan ook zowel vrouw als man aanvinken.

Perfecte match vanaf 2 kanten

Ook voor christelijke dating en senioren dating is Parship een bijzonder goede datingsite. Door het professionele matching systeem kom je altijd terecht bij mensen die bij jou passen. 

Een groot verschil met andere datingsites is dat je bij Parship de mensen ziet die aan jouw wensen voldoen, maar ook uitsluitend de mensen waarbij jijzelf aan hun wensen voldoet. Dat verschilt van veel andere datingsites waarbij er alleen een selectie wordt gemaakt van de personen die aan jouw voorwaarden voldoen.

Conclusie Parship review

Hieronder enkele pluspunten en minpunten van Parship.

Pluspunten Parship

  • Professioneel opgezette datingsite waarbij mensen die echt bij elkaar passen elkaar kunnen vinden.
  • Door de wederzijdse persoonlijkheid testen kom je op heel goede matches uit.
  • Op Parship is geen ruimte voor mannen en vrouwen die het daten niet serieus nemen.
  • Parship heeft veel gebruikers. Hoewel de Parship.nl en Parship.be zich in eerste instantie richten op Nederland en België kun je je zoekgebied ook naar het buitenland uitbreiden.

Minpunten Parship

  • Zoek je geen relatie maar alleen een leuke date? Dan is Parship niet geschikt.
  • Doordat je eerst een persoonlijkheidstest moet invullen kun je niet binnen 1 of 2 minuten beginnen met daten.
  • Als laag opgeleide voel je je mogelijk ondergewaardeerd op deze datingsite.

Waardering Parship review

  • 5 uit 5 sterren (voor serieuze dating)


Zie ook:
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.