Beste partnerruil date sites

Informatie over partnerruil, tips om als stel aan partnerruil te doen en de beste dating sites om gelijkgestemde swingers te ontmoeten en van partner te ruilen.

Partnerruil date

Partnerruil: Niets nieuws!

Parnerruil was in de flower power jaren 60 en 70 al heel populair. Toen werden er zelfs sleutelfeesten gehouden feestjes waarbij de helft van de aanwezigen de huissleutel inleverde. Deze sleutels werden in een grote pot gedaan waaruit de andere helft een sleutel mocht pakken. Vervolgens ging hij of zijn met degene waarvan de sleutel getrokken was met die persoon naar huis om daar samen seks te hebben.

Maar tegenwoordig is partnerruil hot

Na een periode waarin wat minder aan partnerruil werd gedaan is partnerruil tegenwoordig weer helemaal in, als spreekt men tegenwoordig liever over swingen

De toegenomen populariteit van partnerruil komt vooral door het gemak waarmee stellen tegenwoordig in contact kunnen komen met andere koppels die voor partnerruil openstaan. Dat kan via een bezoek aan een parenclub, maar vooral ook via speciale datingsites voor partnerruil.

Via deze dating sites voor paren is het heel makkelijk om een gelijk gestemd koppel contact te maken. 

Heel belangrijk daarin is het natuurlijk dat je weet dat de paren die op deze dating sites aanwezig zijn open staan voor partnerruil. Anders zouden ze zich immers niet voor deze partnerruil dating site inschrijven! Als je een leuk stel in de kroeg tegenkomt is de kans dat ze voor partnerruil in zijn natuurlijk vele malen kleiner.


Ook zijn er op de bovenstaande dating sites voor partnerruil heel veel paren te vinden. Heel veel keuze dus, en dat is behoorlijk belangrijk, want zoveel stellen, zoveel wensen. 

Selecteren welke stellen bij je passen

Op een datingsite kun je op je gemak contact leggen en polsen of een stel wel bij je past. Zo zijn er bijvoorbeeld veel stellen met bi seksuele wensen, maar een ander stel zit daar misschien niet op te wachten. In dat geval kun je jezelf een teleurstelling besparen en van een date afzien.

Alle informatie is op de datingsite voor partnerruil aanwezig. Met seksuele wensen, beschrijvingen van het uiterlijk en natuurlijk foto's. Via mail of een app als de Kik Messenger kan het contact nog iets worden uitgebreid en vervolgens kan er worden afgesproken voor een partnerruil date.

Apart of pret voor vier

Het hoeft bij partnerruil niet zo te zijn dat de man en vrouw van het ene stel zich afzondert met de vrouw of man van het andere stel. De partnerruil kan plaatsvinden in aparte kamers of aparte huizen, maar meestal kiezen swingers er voor om het in één ruimte te beleven, vaak zelfs in één bed. Vooral als er sprake is van biseksualiteit of bi-nieuwsgierigheid kan de partnerruil uitdraaien op een spel voor vier.

Partnerruil met vrienden

Partnerruil met vrienden, veel stellen fantaseren er over. Vooral als ze beide de partner van het andere stel wel zien zitten. Toch is partnerruil met vrienden geen aanrader. Partnerruil met een bevriend stel wil namelijk wel eens mislopen. Bijvoorbeeld als het partner ruilen tegenvalt of als er jaloezie tussen vrienden ontstaat. Een bevriend stel zie je immers ook buiten het erotische om. De kans dat het op een gegeven moment spaak loopt is groot.

Daarom kun je beter via dating nieuwe vrienden maken. Een vriendschap met een stel die in eerste plaats een seksvriendschap is. Zo hou je het vrijblijvender en is het minder schadelijk als de partnerruil uiteindelijk geen succes blijkt. 


Partnerruil met de buren

Hetzelfde geldt voor partnerruil met de buren. Ook dat is veel minder vrijblijvend, want ook bij partnerruil met de buren kunnen er problemen ontstaan. Misschien wel ruzie, en hoe leg je dat de Rijdende Rechter uit?

Ook geile partnerruil met de buren kan beter een fantasie blijven. Er zijn genoeg andere stellen op zoek naar een geil avontuurtje. Kijk maar op de Hollandse partnerruil sites.

Meer weten?

Kijk bij de tips dating stellen voor alle informatie en tips over swingen, partnerruil en dating voor paren.

Zie ook:
Onderwerp:
Denken jij en je partner aan partnerruil? Als jullie dit besluit genomen hebben hoeft er jullie weinig in de weg te staan deze fantasie waar te maken. Nederland en België kennen namelijk veel dating sites voor partnerruil. Op deze partnerruil sites vind je veel gelijkgestemde stellen die net als jullie op zoek zijn naar geile partnerruil zonder verdere verplichtingen. Neem maar een kijkje op de bovenstaande partnerruil sites. Inschrijven en rondkijken is gratis.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.