Beste partnerruil date sites

Informatie over partnerruil, tips om als stel aan partnerruil te doen en de beste dating sites om gelijkgestemde swingers te ontmoeten en van partner te ruilen.

Partnerruil date


Partnerruil: Niets nieuws!

Parnerruil was in de flower power jaren 60 en 70 al heel populair. Toen werden er zelfs sleutelfeesten gehouden feestjes waarbij de helft van de aanwezigen de huissleutel inleverde. Deze sleutels werden in een grote pot gedaan waaruit de andere helft een sleutel mocht pakken. Vervolgens ging hij of zijn met degene waarvan de sleutel getrokken was met die persoon naar huis om daar samen seks te hebben.

Na een periode waarin wat minder aan partnerruil werd gedaan is partnerruil tegenwoordig weer helemaal in, als spreekt men tegenwoordig liever over swingenDe beste partnerruil datingsites

De toegenomen populariteit van partnerruil komt vooral door het gemak waarmee stellen tegenwoordig in contact kunnen komen met andere koppels die voor partnerruil openstaan. Dat kan via een bezoek aan een parenclub, maar vooral ook via speciale datingsites voor partnerruil.

Via deze dating sites voor paren is het heel makkelijk om een gelijk gestemd koppel contact te maken. 

Heel belangrijk daarin is het natuurlijk dat je weet dat de paren die op deze dating sites aanwezig zijn open staan voor partnerruil. Anders zouden ze zich immers niet voor deze partnerruil dating site inschrijven! Als je een leuk stel in de kroeg tegenkomt is de kans dat ze voor partnerruil in zijn natuurlijk vele malen kleiner.


Ook zijn er op de bovenstaande dating sites voor partnerruil heel veel paren te vinden. Heel veel keuze dus, en dat is behoorlijk belangrijk, want zoveel stellen, zoveel wensen. Selecteren welke stellen bij je passen

Op een datingsite kun je op je gemak contact leggen en polsen of een stel wel bij je past. Zo zijn er bijvoorbeeld veel stellen met bi seksuele wensen, maar een ander stel zit daar misschien niet op te wachten. In dat geval kun je jezelf een teleurstelling besparen en van een date afzien.

Ook gaat de gewenste partnerruil bij het ene koppel verder dan bij een ander koppel. Sommige koppels willen all the way kunnen gaan met een partner van het andere stel (hard swap). maar er zijn ook koppels die de daad alleen met hun eigen partner willen doen (soft swap) of zelfs alleen bekeken willen worden terwijl ze met hun eigen partner seks hebben.

Alle informatie is bij de profielen op een goede datingsite voor partnerruil aanwezig. Met seksuele wensen, beschrijvingen van het uiterlijk en natuurlijk foto's. Met zoekopdrachten kan op een goede partnerruil site gezocht worden naar koppels die met jullie wensen overeen komen.

Via berichten op de site, mail of een app als de Kik Messenger kan het contact nog iets worden uitgebreid en vervolgens kan er worden afgesproken voor een partnerruil date.
Apart of pret voor vier

Het hoeft bij partnerruil niet zo te zijn dat de man en vrouw van het ene stel zich afzondert met de vrouw of man van het andere stel. De partnerruil kan plaatsvinden in aparte kamers of in aparte huizen, maar meestal kiezen swingers er voor om het ruilen van partner in één ruimte te beleven. Vaak zelfs in één bed. 

Vooral als er sprake is van biseksualiteit of bi-nieuwsgierigheid kan de partnerruil uitdraaien op een spel voor vier. Maar ook bij hetero partnerruil kunnen de stellen er de voorkeur aan blijven bij elkaar te blijven. Niet is dat alleen veiliger, swingende koppels vinden het vaak ook opwindend te zien hoe de partner bezig is en geniet.
Partnerruil met vrienden

Partnerruil met vrienden, veel stellen fantaseren daar over. Vooral als ze beide de partner van het andere stel wel zien zitten. Toch is partnerruil met vrienden geen aanrader. 

Partnerruil met een bevriend stel wil namelijk wel eens mislopen. Bijvoorbeeld als het partner ruilen tegenvalt of als er jaloezie tussen vrienden ontstaat. Een bevriend stel zie je immers ook buiten het erotische om. De kans dat het op een gegeven moment spaak loopt is groot.

Daarom kun je beter via dating nieuwe vrienden maken. Een vriendschap met een stel die in eerste plaats een seksvriendschap is. Zo hou je het vrijblijvender en is het minder schadelijk als de partnerruil uiteindelijk geen succes blijkt. Partnerruil met de buren

Hetzelfde geldt voor partnerruil met de buren. Ook partnerruil met buren of een ander stel uit de directe omgeving is veel minder vrijblijvend, want ook bij partnerruil met de buren kunnen er problemen ontstaan. Misschien wel ruzie, en hoe leg je dat de Rijdende Rechter uit?

Ook geile partnerruil met de buren kan beter een fantasie blijven. Er zijn genoeg andere stellen op zoek naar een geil avontuurtje. Kijk maar op de bovenstaande Hollandse partnerruil sites.
Tips dating voor stellen

Kijk bij de tips dating stellen voor alle informatie en tips over swingen, partnerruil en dating voor paren.

Zie ook:
Onderwerp:
Denken jij en je partner aan partnerruil? Als jullie dit besluit genomen hebben hoeft er jullie weinig in de weg te staan deze fantasie waar te maken. Nederland en België kennen namelijk veel dating sites voor partnerruil. Op deze partnerruil sites vind je veel gelijkgestemde stellen die net als jullie op zoek zijn naar geile partnerruil zonder verdere verplichtingen. Neem maar een kijkje op de bovenstaande partnerruil sites. Inschrijven en rondkijken is gratis.

3 opmerkingen:

 1. In de swingersclub hebben we partnerruil leren kennen. We raakten er al snel verslingerd aan. Het is heerlijk om tellens weer iets nieuws te ervaren. Met iedere man of vrouw is het weer anders. Tegenwoordig komen we niet vaak meer in de parenclubs. Tijdens corona, toen de clubs dicht moesten, leerden we swingers datingsites en swinger afspraakjes thuis kennen, en dan was nog leuker intiemer en gezelliger.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik en mijn man kijken met veel plezier terug op onze eerste partnerruil die heel onverwachts tot stand kwam. Wij waren toen begin 20 en woonde pas sinds kort samen. We waren voor een weekend in een luxe vakantiepark met een subtropisch zwembad. We waren lekker aan het poedelen in dat subtropische bad waar we een ander jong stel zagen, ik denk een jaar of 20, die in het water aan zwembadrand aan het knuffelen en zoenen waren.

  Toen we dichter bij kwamen en het beter konden zien zagen we dat ze veel verder gingen dan dat. We konden duidelijk zien dat haar onder water aan het neuken was. Mijn eerste reactie is dan om snel de andere kant uit te kijken, maar het jonge stel had ons zien kijken en aan hun uitdagende blikken te zien vonden ze het alleen maar leuk dat we ze betrapt hadden. We bleven dus ongegeneerd hun kant op kijken. En hoewel dat koppel niet echt ons type was werd ik er behoorlijk opgewonden van.

  Mijn vriend ook, want deze duwde mij hun kant op. En even later lagen wij ook aan de badrand, op nog geen twee meter afstand van het neukende stelletje ook in het water te vrijen. Eerst wat terughoudend maar als snel zaten onze handen in elkaars zwembroekje. Al die tijd hadden we niets tegen het ander koppel gezegd, maar ineens vroeg die jongen aan mijn vriend "zullen we naar buiten gaan?". En nee, hij wilde niet vechten :-)

  We volgende de jongen en het meisje naar buiten, via het buitenbad en het terras (wat voor de jongens wat ongemakkelijk was omdat ze duidelijk opgewonden waren). De jongen leidde ons naar een stukje gras achter een scherm waar niemand was en waar niemand ons kon zien. Het stelletje was daar duidelijk bekend. Op deze plek hadden wij onze eerste partnerruil ervaring.

  Het andere stel liet er geen gras over groeien. De jongen pakte me meteen beet en het meisje begon mijn vriend te zoenen. Dat was even schrikken want daar hadden wij helemaal niet op gerekend. We hadden gedacht dat we het daar met onze eigen partners zouden gaan doen. Maar het stelletje had andere plannen. Maar noch ik, noc mijn vriend voelde de neiging om ons er tegen te verzetten. Dit alles had ons zo geil gemaakt dat we overal voor in waren.

  De jongen duwde me zachtjes richting de grond en aarzelde ook daar niet. Hij trok mijn bikinibroekje uit duwde onmiddellijk zijn pik bij me naar binnen. Dat was geen enkele probleem want ik was niet alleen door het water kletsnat. Hij begon me gelijk te neuken en als snel zag ik dat mijn vriend en het meisje naast ons hetzelfde aan het doen waren. Het was helaas kort, maar wel heel geil, en de jongens kwamen vrijwel gelijktijdig in elkaars vriendin klaar.

  "Even afspoelen" zei de jongen droog en na deze onverwachte partnerruil doken we het zwembad weer in. In zoende daar nog wat met mijn vriend en ondertussen zwommen onze sekspartners van even daarvoor een andere kant op. We hebben gedurende dit alles hoogstens een paar woorden met ze gewisseld, we hebben hun namen nooit gehoord en we hebben ze later op het vakantiepark nog wel zien lopen maar nooit meer contact gehad. Maar het is een ervaring die we nooit zullen vergeten.

  Het was waarschijnlijk ook die eerste partnerruil ervaring die ervoor gezorgd heeft dat we jaren later via Regio Swingers zijn begonnen met partnerruil dates. Ook daarmee hebben we goede ervaringen, maar ik betwijfel of die het gevoel van die eerste partnerruil ervaring ooit zullen overtreffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi verhaal Rosa! Het lijkt wel een beetje op onze eerste partnerruil ervaring. Al waren wij toen al ouder dan jullie en het betreffende stel ook. Het was op een zwoele zomeravond tijdens een korte vakantie aan de kust. Zoals wel meer stelletjes zochten mijn man en ik een duinpannetje op voor wat gezonde seks in de buitenlucht. En zoals ik al zei, we waren niet de enige, op een gegeven moment dook er dan ook een ander stel op met duidelijk hetzelfde plan als waar wij mee bezig waren.

  Kom er bij riep mijn man jolig en eigenlijk helemaal niet gemeend, maar het andere stel vatte dat zo wel op en ze kwamen super dicht tegen ons aanliggen en gingen ongeremd aan de gang. Dat voelde eerst heel ongemakkelijk. Maar mijn man had er minder moeite mee en ging me in hun nabijheid met zijn mond verwennen.

  Het duurde niet lang of een voelde en hand over mijn borsten gaan die niet van mijn man was. Even was er de schrik, maar ik zat ook vol opwinding. Ik zag dat mijn man zag wat er gebeurde, en dat hij niet protesteerde.Toen besloot ik ook om het te laten gebeuren. Mijn man en ik hadden vaak over partnerruil gepraat en gefantaseerd, en nu kwam het op onze weg.

  Dus toen de onbekende man mijn borsten begon te zoenen protesteerde ik niet maar genoot ik. En toen ik vanuit mijn ooghoeken zag dat de vrouw met haar mond tussen de benen van mijn man dook wist ik dat de partnerruil begonnen was!

  Net als bij jullie werd er bijna niet gesproken. Maar we genoten van elkaars partner en gingen daarbij all the way. Ik ben heel blij dat mijn man zijn brutale opmerking maakte, want anders was het stel vast doorgelopen en hadden we onze eerste partnerruil daar niet beleefd.

  Zijn er hier nog meer bezoekers die zo'n partnerruil ervaring hebben?

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.

© Dating 2024.

Artikel geschreven door Onze Redactie.


Tips - Onderwerpen - Reviews - Sitemap


Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates


Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.