Pikanteprofielen (review)

Dat Pikanteprofielen.nl een eerlijke datingsite is kunnen we niet ontkennen. Scroll op hun hoofdpagina helemaal naar beneden, en daar zie je de volgende tekst staan: "De profielen op PikanteProfielen zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.". Was iedere datingsite die gebruik maakt van fake profielen en chatoperators maar zo duidelijk!

Ondanks dat dit een datingsite is waarop je niet kan daten zijn er volgens de teller op de website verbazend veel mensen op de site aanwezig. Zijn dit personen die het leuk vinden om met fictieve personen te chatten, of zijn het personen die zich impulsief inschrijven en niet eerst de site bekijken.

Het chatten met fictieve personen is namelijk best kostbaar. De eerste drie berichtjes zijn gratis, maar daarna moet je per bericht betalen.

Persoonlijk gebruiken we dan toch liever een spannende datingsite met echte vrouwen.

De inschrijving

Bij het inschrijving dien je eerst een reeks eigenschappen en wensen op te geven. Deze stap kun je overslaan, maar dan maak je geen gevuld profiel aan. Maar aangezien we hier te maken hebben met een datingsite met fictieve personen is het aanmaken van een eigen profiel ook niet zo belangrijk.

De prijzen

Na de drie gratis berichtjes moet je voor iedere berichtje dat je stuurt betalen. Deze betaling vindt plaats met credits. Je kan deze los komen, maar dan betaal je 1,40 euro per berichtje. Je kan dan beter een bulk credits kopen. Voor 50 credits betaal je dan bijvoorbeeld 39,99 euro (0,80 euro per bericht). Hou er wel rekening mee dat je voor dat geld met niet bestaande personen chat.

Klantenservice en privacy 

Heb je problemen met deze datingsite? Klachten en vragen kun je via een online formulier stellen. De klantenservice belooft een antwoord binnen 24 uur.

Ook wordt de privacy door de eigenaars gegarandeerd. Persoonlijke gegevens worden niet doorverkocht en worden ook niet door de datingsite zelf voor commerciƫle doeleinden gebruikt.

Conclusie


Pluspunten Pikanteprofielen

  • Ze zijn er eerlijk over dat deze deze datingsite gevuld is met fictieve profielen.


Minpunten Pikanteprofielen

  • Fictieve personen, dus je zal er nooit een echte date scoren.
  • Je betaalt veel geld om te chatten met een chatoperator.


Waardering: 1 uit 5 (1 punt voor de eerlijkheid)

Aanvullende informatie
Deze datingsite werd door onze bezoekers gevonden met de volgende zoektermen (top 5)

  • Pikanteprofielen
  • Pikante profielen
  • Pikanteprofielen echt
  • Pikanteprofielen dating
  • Pikanteprofielen review
Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.