Platonische relatie

Zoek je een platonische relatie? Ook dan zijn dating sites heel geschikt. Op een dating site kun je immers duidelijk aangeven dat je alleen een platonische relatie wil. Dan is dat van begin af aan duidelijk.

Een platonische relatie is een relatie zonder seks. Ook wel een broer / zus relatie genoemd. Bij een platonische relatie is er geen sprake van seks of seksuele behoefte tussen de partners. Als het goed is bij beide partners. als het minder goed is bij één van de twee.

De oorzaken kunnen divers zijn, maar vaak is het zo dat één van de twee partners niet van seks houdt. Mocht de ander wel van seks houden, dan zal er in de praktijk vaak een keuze gemaakt moeten worden. Gunt de frigide (de niet op seks gerichte) partner de ander een seks buiten de deur? Of is seks en relatie dusdanig onafscheidelijk dat de ander zich in het niet seksuele patroon moet schikken.

Platonische relatie, seks buiten de deur

Voor de meeste mensen is seks een levensbehoefte. De ander seks onthouden is dan ook geen teken van genegenheid of liefde. Indien je zelf seks niet op prijs stelt, kun je de ander vrij laten dat wel te beleven. Dat is tegenwoordig geen enkel probleem, er zijn volop seksgerichte datingsites waar het niet om liefde en genegenheid, maar wel om fysiek sekscontact gaat.

Via deze seksdating sites kunnen vrouwen en mannen met een frigide partner heel makkelijk een relatie of eenmalig contact vinden waar het niet of liefde of een liefderelaties draait maar om alleen seks. Ideaal voor wie opgesloten zit in een platonische relatie.

Op de beste sexdating sites zijn dan ook veel vrouwen en mannen te vinden die in een platonische relatie zijn. Vaak met goedkeuring van hun echtgenoot of echtgenote omdat ze hun geliefde niet willen verliezen, maar ook wel weten dat ze dat risico wel lopen als ze hem of haar de toegang tot seks ontzeggen.

Op datingsites zijn veel single mannen en vrouwen te vinden die geen relatie zoeken, maar wel seks. Voor mannen en vrouwen met een platonische relatie, terwijl ze dat niet wensen, is dat een zeer goede oplossing. De bovenstaande datingsites stelt hen in staat om dat (als het goed is met toestemming van hun partner) toch te beleven.

Zie ook:

Onderwerpen:
Platonische relatie, seksloze relatie, relatie zonder seks, relatie zonder intimiteit.


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.