Qupid dating site (review)

Qupid is een datingsite gericht op het vinden van een relatie. Dat kunnen bij Qupid verschillende soorten dates zijn. Een serieuze relatie, een vriendschap, maar ook een erotisch contact.

Hoewel Qupid in eerste instantie de indruk wekt een datingsite voor relaties te zijn blijken veel gebruikers (zowel vrouwen als mannen) vooral op zoek naar seks. Ben je op zoek naar een partner? Kijk dan bij de beste relatie datingsites.


Geen betaald abonnement

De Qupid dating site wijkt op verschillende manieren af van de standaard datingsite.

Voor Qupid kun je je gratis inschrijven en de basis functies gebruiken, maar voor de extra functies is geen betaald abonnement nodig maar kun je gebruik maken van credits die je koopt. Zodoende kun je de kosten heel laag houden als er geen geschikte matches of leuke contacten zijn.


Helaas wordt er nogal eens misbruik gemaakt van credits als betaalmiddel op een datingsites. Vooral bij erotische online contacten hebben dames op de site we wel eens belang bij mannen aan de praat te houden en zodoende credits af te tikken. Zoek je een erotische dating site die geen credits gebruikt? Kijk dan bij de beste erotische datingsites.


Veel dames op Qupid

Een ander groot verschil met concurrerende datingsites is het percentage vrouwen op de datingsite. Bij de meeste vergelijkbare datingsites, gericht op relatie dating, ligt et aantal vrouwen net boven het aantal mannen. Bij Qupid is de verhouding dames / heren echter 61% / 39%. 

Vooral voor de mannen kan dat een voordeel zijn, want ze maken bij meer meer kans op een leuke date. Het is echter ook een teken dat er profielen op staan die aangemaakt zijn om credits te verkopen. Profielen van vrouwen die niet overeen komen met de persoon achter die profielen.

Dat wordt bevestigd  door een kijkje bij de algemene voorwaarden van deze datingsite. Hierin wordt inderdaad gesproken over fictieve profielen. Dames kunnen zich ook voor deze datingsite inschrijven en via deze datingsite daten, maar als je op een dames profiel reageert weet je niet zeker of je met een echte vrouw of met een fictief profiel te maken hebt.

Waardering Qupid dating site

We zouden hier verder in kunnen gaan op de mogelijkheden van deze datingsite, en op de jubelende cijfers over succesvolle matches die Qupid presenteert, maar de combinatie van een te schaffen credits en de (door Qupid bevestigde) aanwezigheid van fake profielen op de datingsite zorgt er voor dat deze datingsite niet meer dan een ruime onvoldoende kan scoren.

We waarderen Qupid met 1 uit 5 sterren.

(Die ene ster omdat ze eerlijk toegeven met entertainment profielen te werken).

Zie ook:


© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.