Qupid dating site (review)

Qupid is een datingsite gericht op het vinden van een relatie. Dat kunnen bij Qupid verschillende soorten dates zijn. Een serieuze relatie, een vriendschap, maar ook een erotisch contact.

Hoewel Qupid in eerste instantie de indruk wekt een datingsite voor relaties te zijn blijken veel gebruikers (zowel mannen als vrouwen) op Qupid vooral op zoek naar seks. Ben je op zoek naar een partner? Kijk dan bij de beste relatie datingsites.


Geen betaald abonnement

De Qupid dating site wijkt op verschillende manieren af van de standaard datingsite.

Voor Qupid kun je je gratis inschrijven en de basis functies gebruiken, maar voor de extra functies is geen betaald abonnement nodig maar kun je gebruik maken van credits die je koopt. Zodoende kun je de kosten heel laag houden als er geen geschikte matches of leuke contacten zijn.


Helaas wordt er nogal eens misbruik gemaakt van credits als betaalmiddel op een datingsites. Vooral bij erotische online contacten hebben dames op de site we wel eens belang bij mannen aan de praat te houden en zodoende credits af te tikken. Zoek je een erotische dating site die geen credits gebruikt? Kijk dan bij de beste erotische datingsites.


Veel dames op Qupid?

Qupid is dus een datingsite gericht op seksdating. Een kenmerk van seksdating sites is (helaas) dat het aantal ingeschreven dames daar veel hoger is dan het aantal ingeschreven heren.

Dit voor mannen heel goed, want ze maken bij meer meer kans op een leuke date. Want welke man wil nou geen seksdating sites waar de vrouwen om zijn aandacht smeken in plaats van andersom.

Maar hoe doet Qupid dit? Waarom willen de vrouwen op Qupid zo graag seksdaten? 

Als je de teksten op de site leest wordt dat al snel duidelijk. Op de voorpagina lees je al dat er gebruik wordt gemaakt van fictieve profielen, oftewel door de beheerder van de datingsite bedachte en geplaatste profielen van aantrekkelijke dames. 

Dit is heel netjes van Qupid, want hun concurrenten (voor zover deze ook gebruik maken van fictieve profielen) verbergen dit soort teksten meestal tussen een massa teksten bij de algemene voorwaarden voor het gebruik van de datingsite. Qupid is hier tenminste eerlijk over!

Maar wil je een datingsite waar je ook echt met een vrouw kunt daten? Kijk dan bij de beste datingsites voor een seksdate met een vrouw.

Waardering Qupid dating site

We zouden hier verder in kunnen gaan op de mogelijkheden van deze datingsite, en op de jubelende cijfers over succesvolle matches die Qupid presenteert, maar de combinatie van een te schaffen credits en de (door Qupid bevestigde) aanwezigheid van fake profielen op de datingsite zorgt er voor dat deze datingsite niet meer dan een onvoldoende kan scoren.

Van een datingsite verwachten we namelijk op zijn minst dat je er ook kunt daten. 

We waarderen Qupid met 1 uit 5 sterren.

(Die ene ster omdat ze eerlijk toegeven met entertainment profielen te werken).

Zie ook:


Een reactie posten

1 Reacties

  1. Een goede chatsite voor wie graag met een chatrobot babbelt, en daar ook geld voor over heeft :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.