Regio swingers review (Regioswingers)

Regio Swingers is een datingsite die zich volledig op erotische contacten zijn. Deze contacten kunnen bestaan uit een eenmalig seksafspraakje maar ook uit een langdurige seksrelatie. Het woord swingers in de naam RegioSwingers doet vermoeden dat het hier alleen om partnerruil gaat, maar deze erotische datingsite is veel diverser. Er zijn ook veel single vrouwen en mannen ingeschreven, en ook die kunnen elkaar hier vinden en ontmoeten.


Regioswinger gratis uitproberen

Maak gelegenheid om deze spannende datingsite gratis uit te proberen. Je kunt dan zien hoe de site werkt en welke mannen, vrouwen en koppels er allemaal ingeschreven zijn. Regio Swingers heeft datingsites gericht op Nederland en Belgie.


Hieronder vind je informatie over deze spannende datingsite voor stellen, vrouwen en mannen.

Wie gebruiken Regio Swingers?

Het Regio Swingers publiek is diverser dan je qua naam zou verwachten. Je vindt hier de echte swingers (koppels die met elkaar afspreken), maar ook alleengaande mannen en single vrouwen. En ook alle voorkeuren zijn hier aanwezig. Hetero, gay, bi. Evenals alle wensen, van trio's, partnerruil en zelfs groepen, tot één of één hetero seks. Van kinky en SM tot teder en romantisch.

Kortom, de gemiddelde Regio Swingers gebruiker is niet te beschrijven. Maar het aantal koppels op deze datingsite, zowel getrouwd, samenwonend als gelegenheidspartners, is in verhouding wel veel groter dan op andere vergelijkbare op seks gerichte datingsites,

Maak een goed profiel aan

Regio Swingers is een goed bezochte en veel gebruikte datingsites. Veel koppels, mannen en vrouwen zijn er actief en serieus op zoek naar een date. De kans dat je inschrijving tot een echte date komt is hier dan ook bijzonder groot. Maar daar moet je wel doen.

Zoals eigenlijk op alle datingsites zijn er ook op Regio Swingers (te) veel mensen die niet veel meer doen dan een gebruikersnaam aanmaken en zich hoogstens in één regel profieltekst voorstellen. Dat is goed voor jou, want van deze mensen heb je geen concurrentie als het op daten aankomt.

Tussen het grote aantal mannen, vrouwen en koppels op Regio Swingers moet je namelijk wel opvallen om de aandacht te trekken. Heel moeilijk is dat niet, maar je moet er wel even wat aandacht aan besteden. Zorg in ieder geval voor een goede gebruikersnaam en voor een aandacht trekkende profielfoto. Deze worden namelijk het meest prominent getoond. Bij de resultaten van zoekopdrachten worden tevens de eerste 15 a 20 woorden van je profieltekst getoond. Zorg er voor dat deze ook heel uitnodigend zijn. Zodra iemand je profiel gaat bekijken ben je al een heel stuk op weg naar de eerste date.

Natuurlijk wil je ook na het openen van je profiel de bezoeker tot een reactie verleiden. Zorg er daarop voor dat ook de rest van je profiel er uitnodigend uitziet.


Zoeken naar dates

Zoeken naar dates kan op diverse manieren. Je kunt een snelle zoekopdracht geven. Waarin je aangeeft wat je zoekt (man, vrouw, stel), wat voor soort contact je wil (eenmalig, erotische relatie, vriendschappelijk), de geaardheid van de date, de leeftijdsgrenzen, de regio/sta of de afstand tot je woonplaats e.d. En er is voor vip-leden een mogelijkheid om heel uitgebreid op kenmerken en op een trefwoord te zoeken.

Vooral dat laatste is belangrijk. Want het betekent dat je veel sneller gevonden wordt als je alle velden in het profiel netjes invult en de juiste woorden in je profieltekst laat vallen.

En zelf kun je op deze manier ook heel gericht naar een leuke date zoeken.

Zoeken naar dates in de buurt

Het zal je niet verbazen dat bij een datingsite die Regio Swingers heet de zoekmogelijkheden om een date bij jou in de buurt te vinden erg goed zijn. Je kunt kiezen voor een omgeving (een provincie, stad of dorp), maar je kunt ook kiezen voor de afstand ten opzichte van een bepaalde postcode. Dit kan je eigen postcode zijn, maar ook die van je werkplek, een hotel waar je overnacht of een willekeurige andere postcode. Deze postcode-functie werkt niet alleen in Nederland en België, maar ook in Duitsland. Handig want ook Duitse koppels,mannen en vrouwen uit het grensgebied zijn hier ingeschreven.

Het zoeken met een bepaalde postcode en een bepaalde afstand is reuze handig. Want iemand uit Tiel krijgt veel betere resultaten als deze binnen 20 kilometer van zijn of haar huis zoekt, dan de provincies Gelderland, Brabant en Utrecht moet afzoeken en dan vooral veel mensen vindt die veel te ver weg wonen.

Is Regio Swingers een eerlijke datingsite?

Regioswingers behoort tot de beste datingsites van Nederland die op seks gericht zijn. Met valse profielen (of profielen voor entertainment doeleinden zoals foute datingsites dat noemen) houdt Regio Swingers zich niet bezig. Het voorkomen dat gebruikers fake profielen plaatsen is voor iedere datingsite een uitdaging, en dat is daarom bij Regio Swingers niet anders. Maar deze site doet er wel alles aan om te voorkomen dat de Regio Swingers vervuilt wordt met nep profielen of inschrijvingen met een commercieel doel. Op klachten wordt snel en goed gereageerd.

Regio Swingers werkt met twee abonnementsvormen, gratis en tegen een vast maandbedrag (VIP). Dat is onze favoriete abonnementsvorm want zo weet je waar je aan toe bent en je wordt niet verleidt om berichtjes te sturen die geld kosten.

Informatie Regioswingers


Voordelen Regio Swingers
Deze datingsite is zeer geschikt voor koppels, maar ook voor vrouwen en mannen alleen.
Goede zoekmogelijkheden waaronder zoeken op afstand van een postcode.
Heel veel gebruikers, dus veel kans op een geschikte date.

Nadelen Regio Swingers
Alleen voor sekscontacten.
Veel functies zijn voorbehouden aan VIP abonnees.

Waardering: 4 uit 5

Hierop zoeken onze bezoekers op Regio Swingers:
Dit is de top vijf:

  • Regioswingers
  • Regio dating
  • Regioswingers datingsite
  • Regio date
  • Swingersdate

Je kunt Regio Swingers gratis uitproberen. Bovenaan in dit artikel vind je de links.

Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.