Regio Swingers (review Regioswingers dating site)

Mijn review van de datingsite Regio Swingers. Een erotische contact site / dating site voor zowel koppels als single vrouwen en mannen die met elkaar swingen (aan seksdating doen).

Naast singles zijn er op de erotische dating site RegioSwingers ook veel m/v koppels aanwezig zijn die daten met andere stellen of singles. Hoe goed is de RegioSwingers dating site? En hoe groot is er de kans op een echte seksdate? Hier lees je het.

Swingen voor koppels en singles

Regio Swingers is een dating site die zich volledig op erotische contacten richt. Deze contacten kunnen bestaan uit een eenmalig seksafspraakje maar ook uit een langdurige seksrelatie. 


Het woord swingers in de naam Regio Swingers doet vermoeden dat het hier alleen om paren en partnerruil gaat, maar het publiek van deze erotische dating site is veel diverser dan alleen stellen. Op de Regioswingers dating site zijn naast koppels ook veel single vrouwen en mannen actief, en ook deze singles kunnen elkaar hier vinden en ontmoeten. En als ze dat willen met een stel, vrouw of man daten.

Ook voor de standaard hetero man / vrouw seksdates kun je op deze veelzijdige erotische datingsites terecht.
Regioswingers gratis uitproberen

Maak gebruik van de gelegenheid om deze spannende dating site voor erotische dating eens gratis uit te proberen. Je kunt dan zelf zien hoe Regioswingers werkt en welke mannen, vrouwen en koppels er op deze dating site allemaal ingeschreven zijn. 

Regio swingers heeft datingsites gericht op Nederland en op België (Vlaanderen).

Hieronder vind je de gratis Regioswingers inschrijving waarmee je alle profielen kunt bekijken:


Onder vind je meer informatie over de spannende regio swinger datingsite voor stellen, vrouwen en mannen in mijn RegioSwingers review.
Wie gebruiken de Regioswingers dating site?

Ik schreef het al. Het Regio Swingers publiek is diverser dan je qua naam zou verwachten. Je vindt hier de echte swingers (koppels die voor partnerruil met elkaar afspreken), maar je vind er ook beginnende stelletjes die het swingen nog willen ervaren, alleengaande mannen en single vrouwen.

En ook alle seksuele voorkeuren zijn op de Regio Swingers dating site aanwezig. Hetero, gay, bi. Evenals alle wensen, zoals trio's, partnerruil en zelfs groepsex, maar natuurlijk ook één op één hetero seks. Van kinky seks en SM tot romantische en tedere seks. Als koppel of single kun je op Regio Swingers ieder soort seksdate krijgen die je wenst.Kortom, de gemiddelde regioswinger is dus niet te beschrijven. Maar wat wel opvalt: het aantal koppels op deze erotische dating site veel groter dan op andere vergelijkbare op seks gerichte datingsites. Het gaat daarbij vooral om getrouwde en samenwonende stellen, maar in mindere mate ook om gelegenheidspartners, een single man en single vrouw die samen als koppel daten.

Het grote aantal swingende koppels op de site maakt deze erotische datingsite extra geschikt voor koppels die koppels zoeken, maar ook voor mannen of vrouwen op zoek naar een koppel. 

Maar je vind er dus ook singles. Ook mannen die vrouwen zoeken (en omgekeerd) voor een erotisch contact zijn zeer op hun plaats op de Regioswingers dating site.Maak een goed profiel aan

Regio Swingers is een goed bezochte en veel gebruikte datingsite. Veel koppels, mannen en vrouwen zijn op Regioswingers actief en serieus op zoek naar een date. De kans dat je inschrijving tot een echte date komt is op deze erotische dating site dan ook bijzonder groot. Maar daar moet je wel wat voor doen!

Zoals eigenlijk op alle datingsites zijn er ook op Regio Swingers (te) veel mensen die niet veel meer doen dan een gebruikersnaam aanmaken en zich hoogstens in één regel profieltekst voorstellen. Dat is goed voor jou als je een meer actieve gebruiker bent, want van deze mensen heb je geen concurrentie als het op daten aankomt.

Wel is het natuurlijk vervelend dat je deze vrij lege profielen veel tegen komt bij het zoeken. Tip: Geef in je zoekopdracht aan dat de persoon die je zoekt recent online moet zijn geweest, dat scheelt veel rommel in de vorm van vrouwen, mannen en stellen die al lange tijd niet op de regio swinger site geweest zijn.

Even de tijd nemen, om op te vallen tussen de andere regio swingers
Zoals we al schreven, als concurrentie zijn deze slecht ingevulde profielen op Regioswingers te verwaarlozen. Tussen het grote aantal mannen, vrouwen en koppels op Regio Swingers moet je namelijk wel opvallen om de aandacht te trekken. Heel moeilijk is dat niet, maar je moet er wel even wat aandacht aan besteden.

Goede profielnaam, goede profielfoto
Zorg als regio swinger in ieder geval voor een goede gebruikersnaam en voor een aandacht trekkende profielfoto. Deze worden namelijk het meest prominent getoond. Bij de resultaten van zoekopdrachten op Regioswingers worden tevens de eerste 15 a 20 woorden van je profieltekst getoond. Zorg er voor dat dit eerste deel van je tekst ook heel uitnodigend is. Zodra iemand je profiel gaat bekijken ben je al een heel stuk op weg naar de eerste date.

Het is leuk als mensen je profiel gaan bezoeken, maar natuurlijk wil je ook na het openen van je profiel de bezoeker tot een reactie verleiden. Ik adviseer je dan ook om ervoor te zorgen dat ook de rest van je profiel op Regio Swingers er uitnodigend uitziet.Vinden van een swingers date

Zoeken naar swingers in een bepaalde regio kan op Regioswingers op diverse manieren. Je kunt een snelle zoekopdracht geven. Waarin je aangeeft wat je zoekt (man, vrouw, stel), wat voor soort contact je wil (eenmalig, erotische relatie, vriendschappelijk), de geaardheid van de date, de leeftijdsgrenzen, de regio/sta of de afstand tot je woonplaats e.d. En er is voor vip-leden een mogelijkheid om heel uitgebreid op kenmerken en op een trefwoord te zoeken.

Vooral dat laatste is belangrijk. Want het betekent dat je veel sneller gevonden wordt als je alle velden in het profiel op Regio Swingers netjes invult en de juiste woorden in je profieltekst laat vallen.

En zelf kun je op deze manier ook heel gericht op Regioswingers naar een leuke date in de gewenste regio zoeken.
Zoeken naar dates in de buurt

Het zal je niet verbazen dat bij een dating site die Regio Swingers heet de zoekmogelijkheden om een date bij jou in de buurt te vinden erg goed zijn. Het zal je ook verbazen hoeveel swingers er in je regio actief zijn. Doe maar eens een zoekopdracht op een beperkt aantal kilometers van je huis om het te zien.Swingers regio of plaats
Je kunt op RegioSwingers kiezen voor het vinden van swingers een bepaalde omgeving (een provincie, stad of dorp), maar je kunt ook kiezen voor de afstand ten opzichte van een bepaalde postcode. Dit kan je eigen postcode zijn, maar ook de postcode van je werkplek, een hotel waar je overnacht of een willekeurige andere postcode.

Deze postcode dating werkt niet alleen in Nederland en België, maar ook in Duitsland. Handig want ook Duitse vrouwen, mannen en koppels uit het grensgebied zijn op Regio Swingers ingeschreven.

Het zoeken met een bepaalde postcode en een bepaalde afstand is reuze handig. Want iemand uit Tiel krijgt veel betere resultaten als deze binnen 20 kilometer van zijn of haar huis zoekt, dan de provincies Gelderland, Brabant en Utrecht moet afzoeken en dan vooral veel mensen vindt die veel te ver weg wonen.

Andere zoekmogelijkheden swingers date
Maar natuurlijk kun je niet op regio zoeken. Dan krijg je op een veel gebruikte datingsite als deze duizenden profielen te zien, en dat is ook weer een beetje te veel van het goede.

Regio Swingers biedt zeer goede mogelijkheden om de getoonde profielen terug te brengen tot een behapbaar aantal profielen van leuke vrouwen, mannen, stellen en andere swingers die echt bij je passen. 

Niet alleen geschikte swingers qua leeftijd en uiterlijke kenmerken, maar ook qua seksuele verlangens en voorkeuren, Hoe heb jij je seks het liefst? Op de Regio Swingers dating site kun je dat heel duidelijk aangeven, tot aan de favoriete standjes aan toe, en je kunt ook heel goed zoeken naar een vrouw, man of stel die deze seks met je wil beleven.Is Regioswingers een eerlijke datingsite?

Regioswingers behoort tot de beste dating sites van Nederland die op seks gericht zijn. Met valse profielen (of profielen voor entertainment doeleinden zoals foute datingsites dat noemen) houdt Regio Swingers zich niet bezig. 

Het voorkomen dat gebruikers fake profielen plaatsen is voor iedere datingsite een uitdaging, en dat is daarom bij Regioswingers niet anders. Maar deze site doet er wel alles aan om te voorkomen dat de Regio Swingers vervuilt wordt met nep profielen of inschrijvingen met een commercieel doel. Op klachten wordt door de beheerders snel, goed en efficiënt gereageerd.

De datingsite Regioswingers werkt met twee abonnementsvormen, gratis en tegen een vast maandbedrag (VIP). Dat is onze favoriete abonnementsvorm want zo weet je financieel waar je aan toe bent en je wordt niet verleidt om berichtjes te sturen die geld kosten. Je kunt per maand afsluiten en dus ook weer per maand opzeggen.
Conclusie review Regioswingers dating site

Dit zijn mijn conclusies uit de test van de Regioswingers datingsite die heb gedaan:

Pluspunten Regioswingers

 • De Regio Swingers datingsite is zeer geschikt voor koppels, maar ook voor vrouwen en mannen alleen.

 • De RegioSwingers site kent goede zoekmogelijkheden waaronder zoeken op afstand van een postcode. Zo vind je makkelijk swingers in de regio.

 • Deze erotische datingsite heeft heel veel gebruikers (stellen, vrouwen, mannen), dus je maakt er veel kans op een geschikte date.

 • Voor het maken van contact en het uitvinden of iemand een goede date voor jou is beschikt Regioswingers over een hele goede chatbox waarin je niet alleen één op één kunt chatten maar ook veilig foto's kunt uitwisselen.

Minpunten Regioswingers

 • Regioswingers is alleen voor sekscontacten, niet voor het zoeken naar een vaste relatie.

 • Veel functies van Regio Swingers zijn voorbehouden aan VIP abonnees.

Mijn waardering: 4 uit 5

Hierop zoeken onze bezoekers op Regio Swingers:
Dit is de top tien:
 1. Regioswingers
 2. Regio swingers review
 3. Regioswingers review
 4. Swingers partnerruil
 5. Swingers regio
 6. Regio swinger
 7. Swingers belgie
 8. Postcode dating
 9. Regioswinger
 10. Swingers datingsite review

Je kunt de erotische dating site Regio Swingers gratis uitproberen. Bovenaan in dit artikel vind je de links.

Zie ook: 


Samenvatting:
Regioswingers (ook wel Regio Swingers genoemd) is een dating site gericht op swingers,met name op swingende stellen en op vrouwen en mannen die graag met een stel willen daten. Hier vind je mijn Regioswingers review. Zoals de naam aangeeft biedt Regio Swingers goede mogelijkheden voor dating voor singers in de regio.

Voor een swinger date in de regio is deze regio swinger datingsite een zeer goede dating site. Inschrijven voor Regioswingers.nl is gratis (zie hier boven). Ik vind Regio Swingers één van de beste datingsites voor als je swingen, partnerruil of een trio zoekt.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Als koppel swingers zijn wij een groot fan van de Regio Swingers datingsite. Deze site heeft namelijk alles om de seksdate te vinden die je zoekt. Hier vind je leuke stellen, mannen en vrouwen met alle soorten seksuele voorkeuren. Heb je zin om te chatten of om contact te maken met het oog op een date dan kan je kijken wie er online is en een chat gesprek beginnen. Maar je kan ook een chat starten met iemand die op dat moment niet online is. Zo kun je vast meerdere gesprekken starten als je een leuke date voor het weekend zoekt.

  Wij zijn namelijk een actief koppel en gebruiken de Regio Swingers dating site dan ook vooral voor waar het voor bedoeld is, namelijk daten. We vinden het daarbij leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Dat kan een ander koppel zijn maar ook een single man of single vrouw. Het is maar net waar we dat weekend zin in hebben te gaan hebben.

  We beginnen vaak al op maandag op Regioswingers wat leuke mensen te selecteren. Daarbij spreken we ze aan. Meestal via de chat omdat deze ook werkt als mensen niet actief zijn. De reacties lezen we later wel. Bij het selecteren van de koppels, mannen en vrouwen die we aanschrijven kiezen we voor mensen die op dat moment online zijn of recent online geweest zijn. Daarop kun je selecteren en dat is handig want zo voorkom je dat je mensen aanschrijft die al weken niet meer actief zijn.

  Vervolgens wachten we op de reacties. De helft reageert vaak niet, dus we schrijven niet te weinig mogelijke dates aan. Bij degenen die reageren babbelen we wat vrijblijvend om te zien wat voor vlees we in de kuip hebben. Daar vallen er ook weer af.

  Met de regio swingers die overblijven omdat ze ons leuk genoeg lijken om mee te daten sturen we het gesprek richting een date. Helaas vallen er dan vaak ook af. Mensen die toch niet kunnen of willen daten. Om wat voor reden dan ook. Daar besteden we verder geen aandacht aan. We zijn op Regioswingers om te daten.

  Gelukkig blijft er meestal wel een geschikte man, vrouw of koppel over voor een date. En hoe leuk die persoon of personen dan in werkelijkheid zijn moet tijdens de date blijken. Soms valt dat mee soms tegen. Maar ook daar maken we ons niet druk om. Met een goede seksdate boffen we, en om een slechte sexdate hebben we achteraf meestal de grootste lol. Maar als we daar over gaan beginnen kalken we heel internet vol hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stel wil swingen12 januari 2024 om 10:38

  Hoi K&H. Ook wij zijn swingers actief op Regio Swingers. Ik geloof niet dat we elkaar wel eens ontmoet of daar gesproken hebben, maar er zijn daar ook zoveel stellen die stellen zoeken. Bovendien wonen we misschien een eind uit elkaar (wij in de regio Eindhoven). Uit jullie bericht kan ik opmaken dat jullie heel veel plezier in het swingen hebben en in staat zijn om om een teleurstellende date te lachen. Dat moet ook wel want soms kom je wel eens heel iets anders tegen dan je verwacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij vinden Regioswingers een geweldige contactsite! Dat er naast swingers koppels ook veel mannen actief zijn vinden we helemaal niet erg. Je hebt er geen last van en wij vinden het als koppel ook lekker om af en toe een seksdate met een man te hebben.

  Als we zin hebben in een eenmalig seksavontuurtje is dat via Regioswingers zo geregeld. Met koppels is het vaak eerst lang chatten, mailen en aftasten, als we een man voor een triootje willen ligt er meestal dezelfde avond nog een lekkere vent in ons bed ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de Regio Swingers een geweldig goede datingsite waar je leuke contact voor spannende dates kunt maken. Er zijn niet alleen koppels actief maar ook singles. Zelf ben ik een bi man die het heel lekker vind om met een stel bezig te zijn. Dat zit je op Regio Swingers heel goed. Lang niet alle stellen zijn op zoek naar een man, en lang niet alle stellen die wel trio seks zoeken willen dat met een bi man doen maar omdat er zoveel koppels op deze datingsite aanwezig zijn blijven er genoeg stellen over die dat wel willen.

  Ik heb daarom via Regio Swingers al meerdere leuke koppels leren kennen. Meestal voor een eenmalig trio avontuurtje maar ik heb er ook een leuk stel ontmoet waarbij ik nog regelmatig een seksdate heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.