Review Alleenstaande Moeders dating site

Alleenstaande Moeders is een datingsite gericht op alleenstaande ouders die een relatie zoeken. Alleenstaande Moeders brengt single moeders in contact met alleenstaande vaders en andere mannen voor wie kinderen geen bezwaar zijn.


Lees hier onder de review van deze datingsite voor single ouders.

Niet de enige datingsite voor single ouders

Verwar de datingsite Alleenstaande Moeders niet met de site Alleenstaande Mamma's. Hoewel beide dating sites op dezelfde doelgroep mikken en hun namen op elkaar lijken zijn het twee verschillende websites. 

Zelfde datingsite als Alleenstaande Vaders

Wel weer gelijk aan Alleenstaande Moeders is de datingsite Alleenstaande Vaders. Deze contactsite brengt de single moeders en single vaders met elkaar in contact. Beide adressen leiden naar dezelfde website.

Alleenstaande moeders gratis proberen

Hieronder vind je een review van deze datingsite voor single ouders, Je kan je ook gratis inschrijven voor de datingsite Alleenstaande Moeders  / Alleenstaande Vaders en deze contactsite voor alleenstaande ouders zelf uitproberen.

Wie gebruiken de Alleenstaande Moeders datingsite?

Alleenstaande Moeders is een datingsite waarvoor zowel alleenstaande moeders als alleenstaande vaders zich in kunnen schrijven. Via de site kunnen ze vervolgens op tal van manieren met elkaar in contact komen.

Overigens biedt deze single ouders datingsite ook de mogelijkheid dates tot stand te brengen tussen twee alleenstaande moeders en twee alleenstaande vaders. Want niet iedere moeder is op zoek naar een man als ze een date zoekt.

Online dating, ideaal voor alleenstaande ouders

Alleenstaande Moeders is een nuttige en daarmee effectieve datingsite. Buiten internet om hebben de single vaders en single moeders wel eens moeite om elkaar te vinden. 

Alleenstaande vaders kunnen er bij die leuke mamma in de speeltuin niet automatisch van uitgaan dat ze single is, en de alleenstaande moeders zijn lang niet altijd in de gelegenheid om alleen uit te gaan. 

Op de datingsite Alleenstaande Moeders kunnen de single ouders elkaar echter makkelijk vinden. Bijvoorbeeld door kennis te maken en te chatten als de kinderen op bed liggen.

Goede controle op de deelnemers

Alleenstaande Moeders heeft nog veel meer sterke punten. Zo is er een goede controle op profielen en foto's zodat fake profielen weinig kans maken. Belangrijk, want als alleenstaande moeder wil je niet met foute mannen in aanraking komen.

Alleen single moeders en single vaders zijn welkom op deze dating site. Geen gehuwde personen en geen vrouwen en mannen zonder kinderen. Dit betekent dat je op de datingsite als alleenstaande ouders onder elkaar bent. 

Er kunnen berichten gestuurd worden en Alleenstaande Moeders biedt mogelijkheden om te chatten. Er is onbeperkt inzage in alle profielen en er mogen eveneens onbeperkt foto's geplaatst worden.

Kortom, Alleenstaande Moeders / Alleenstaande Vaders geeft single ouders alle mogelijkheden om met elkaar in contact te komen en contact te onderhouden.

Privacy goed geregeld

Privacy is erg belangrijk op Alleenstaande Moeders. Zoals we al schreven, als alleenstaande moeder ben je extra voorzichtig.

Het berichtensysteem en het chatsysteem zijn daarom anoniem en goed beveiligd. Alle communicatie verloopt via de veilige omgeving van de dating site. Jij bepaalt dus zelf wanneer je uit de anonimiteit wilt treden voor iemand die je via Alleenstaande Moeders leert kennen.

Conclusie Alleenstaande Moeders review

Hieronder vind je de voordelen en nadelen van deze datingsite voor single ouders.

Pluspunten Alleenstaande Moeders dating site

 • Alleenstaande ouders onder elkaar, met goede controle en optimale privacy.
 • Veel vrouwen en mannen actief op Alleenstaande Moeders. Meer dan 1.000 nieuwe inschrijvingen per week.
 • Goede man / vrouw verhouding (52% vrouwen, 48% mannen). 
 • 1 op de 3 actieve gebruikers vindt via deze dating site een partner.
 • Gratis aanmelden en proberen.

Minpunten Alleenstaande Moeders dating site

 • Voor de beste communicatie mogelijkheden is een volledig account nodig.

Onze waardering

 • Een bijzonder goede site voor online dating single ouders. Alleenstaande Moeders / Alleenstaande Vaders krijgt 4,5 van de 5 sterren.

Meer informatie

Deze review wordt gevonden via de onderstaande zoektermen (top 10):
 1. Alleenstaande moeders dating
 2. Single moeders
 3. Date alleenstaande moeder
 4. Single ouders dating
 5. Alleenstaande moeder daten
 6. Single dating moeder
 7. Dating alleenstaande ouders
 8. Alleenstaande moeder vinden
 9. Date met single moeder
 10. Daten moeder met kinderen
Via de link bovenaan kun je een gratis Alleen Staande Moeders dating account aanvragen en deze datingsite voor single moeders en single vaders uitproberen.


Zie ook: 

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Ik heb me na een wat frustrerende periodes op Lexa en Ematching voor deze datingsite voor alleenstaande moeders ingeschreven. Ik had het daten al bijna afgezworen omdat ik merkte dat alle mannen wel willen scharrelen maar geen trek hebben in een relatie. Tenminste niet in een relatie met een alleen staande moeder met twee kinderen, niet met mij dus.

  Na een online tip op een forum heb ik besloten om toch maar eens Alleenstaande Moeders te proberen. Hoewel ik daar nog in de verkennende fase ben merk ik al een groot verschil tussen deze site voor alleenstaande moeders en die andere datingsites. Er wordt heel anders op mij gereageerd en gesprekken vallen niet meteen stil al ik over mijn kinderen begin. Ik heb al leuke gesprekken gehad en leuke contacten gelegd en ik denk dat ik er binnenkort maar eens een date aan waag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is de eerste datingsite waarop mijn kinderen door mannen niet als een vervelend nadeel worden gezien. Op andere datingsites en datingapps mag je blij zijn als de heren er mee kunnen leven. Hier kun je al bij de eerste online kennismaking gerust je ouderervaringen delen.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.