Erotisch rollenspel met je date of partner

Rollenspel en dating past heel goed bij elkaar. Vooral bij erotisch daten kunnen rollenspellen voor veel vermaak zorgen.

Hier we naar de mogelijkheden van rollenspellen bij dating en in de eigen slaapkamer, en het spelen van een rollenspel op een datingsite. Een rollenspel kan namelijk zowel online (op een datingsite) als fysiek (tijdens een date of thuis met je partner) worden gespeeld.

Rollenspel op een datingsite

Een datingsite is heel goed geschikt voor het spelen van een erotisch rollenspel. Degene die je op de datingsite bent hoeft namelijk niet degene te zijn de je in het dagelijks leven bent. Je kunt daarbij heel ver gaan, en verzonnen personage spelen (dit wordt door andere bezoekers van een datingsite vaak niet gewaardeerd), maar je kan ook heel dicht bij jezelf blijven. 
Heel veel mannen en vrouwen op een erotische datingsite zijn daar al anders dan in het dagelijks leven. Een keurig stel legt daar bijvoorbeeld contacten voor geile swingavonden en een saaie buurvrouw regelt er dates voor kinky seks. In dit geval komt de ware aard echter op de datingsite naar voren en wordt de rol in het dagelijks leven gespeeld.

Iemand kan ook de rol van een succesvol zakenman aannemen terwijl hij in werkelijkheid minder geslaagd is. Of een vrouw speelt de op seksueel gebied naïeve huisvrouw terwijl ze in werkelijkheid minimaal één sexdate per week heeft. Zo kan je een soort rollenspel spelen om eerder een date te krijgen. Maar sommige mensen gaan hier wel te ver in.

Je kan tijdens het erotische rollenspel op de datingsite een compleet ander personage spelen. De voorbeelden zijn legio. Een vrouw van vijftig die zich voordoet als twintiger, een man die zich als vrouw voordoet, of een stel swingers die in werkelijkheid alleen uit de man bestaat. 

Dit zijn rollenspellen die nooit tot een date kunnen leiden. Voor de rollenspel speler (die je in dit geval een bedrieger zou kunnen noemen) kan dit heel opwindend zijn. Maar tot een echte date zal het nooit komen. Dat kan zowel voor de rollenspel speler als de vrouwen en mannen waarmee deze contact heeft frustrerend zijn. Rollenspel tijdens een date

Kies je er voor om je personage dusdanig dicht bij jezelf te houden dat je niet door de mand valt als iemand je ziet dan kun je het rollenspel wel voortzetten als je met iemand op date gaat. Als het om een date met oog op een relatie gaat is dat ook nog steeds misleiding, maar bij een éénmalige op seks gerichte date is een vanuit één kant gespeeld rollenspel weinig mis. Het spelen van dit spelletje zal (als het goed is) de sfeer alleen maar ten goede komen. 

Maar de meeste erotische rollenspellen bij dating worden niet door één persoon maar door beide personen gespeeld. Beide personen weten dan dat één van hen een rol speelt, of ze spelen beide een rol. Het rollenspel is dan vergelijkbaar met twee mensen die een relatie hebben en samen rollenspellen spelen om hun fantasieën waar te maken. De beide partners spelen dan bijvoorbeeld het seks rollenspel dat ze elkaar als vreemden ontmoeten en hebben dan (zogenaamd als onbekenden van elkaar) zinderende seks. Bij een echte seksdate met een onbekende hoef je dit rollenspel natuurlijk niet te spelen, het is namelijk de waarheid. 

Maar men kan tijdens de date en tijdens de seks natuurlijk wel een andere rol aannemen. Bijvoorbeeld die van het naïeve meisje of die van de geile postbezorger om zo samen met je date een  fantasie waar te maken.

Tip van de dating expert:
Voor twee (of meer) mensen met ondeugende fantasieën zijn rollenspellen tijdens een date geweldig. Hou je van dit soort seksspelletjes? Dan adviseer ik je om in je datingsite profiel vast wel fantasieën te noemen. Goede kans dat een vrouw, man of koppel daar positief op reageert en aanvullingen geeft. Zo kunnen jullie samen een rollenspel bedenken en deze tijdens een seksdate spelen.De vijf populairste seks rollenspellen

Welk rollenspellen worden vaak in de slaapkamer gespeeld? Met de eigen partner of met een date? Wij deden een kort onderzoek en hierbij kwamen de onderstaande rollenspellen als meest populaire rollenspel uit het onderzoek.

1. De bezorger
Het kon niet missen, maar de absolute erotisch rollenspel nummer één is de bezorger die onschuldig aanbelt en het bed in gelokt wordt. Bij dit erotische rollenspel is de pizza bezorger het meest in trek, maar ook de postbezorger en de bezorger van de Albert Heijn, Picnic of andere boodschappenbezorger doen het heel goed bij deze erotische fantasieën die als rollenspel waar gemaakt worden.

Overigens hoeft deze bezorger in het seks rollenspel niet altijd een man te zijn. 

2. De inbreekster
Nog zo'n klassieker. Een inbreekster wordt betrapt en de politie wordt gebeld. Of toch niet? Als de inbreekster lief is mag ze daarna weer als een vrije vrouw weg. Maar zonder de TV natuurlijk. Ook de man kan in dit ondeugende rollenspel natuurlijk de rol van inbreker spelen.

3. De dokter of zuster
Wie heeft er als kind nou niet doktertje gespeeld. En veel volwassenen spelen nog steeds met veel plezier doktertje, Vooral de gynaecoloog en de vrouwelijke huisarts zijn erg populair, maar ook de bereidwillige thuishulp, de masseur en zelfs de tandarts komen we in deze variant van het erotisch rollenspel tegen. 

4. De foute baas of bazin
Grensoverschrijdend gedrag is veel in het nieuws en is terecht zeer ongewenst op bijvoorbeeld de werkvloer. Maar grensoverschrijdend gedrag kan ook de hormonen prikkelen, en het wordt dan ook vaak met de sekspartner gespeeld, niet echt maar als rollenspel. Het is in het erotisch rollenspel geen ongewenst gedrag maar gewenst gedrag, al wordt er voor de vorm (en voor het lekker) natuurlijk wel even tegengestribbeld. Grensoverschrijdend gedrag maar dan gewenst en gespeeld.

Ook als SM rollenspel scoort deze fantasie hoog. Het gaat dan meestal om een dominante bazin die haar ondergeschikte verleidt.

5. De klusjesman
Dit erotisch rollenspel lijkt wel een beetje op de bezorger, maar met dit verschil dat de onbekende man (of vrouw) al binnen in huis is en daarbij verleid wordt. En misschien kan de betaling voor de klus wel in natura plaatsvinden. Of de klusjesman is vies geworden en mag na de klus wel even douchen, waarbij hij ook nog ingezeept wordt. Ook de tuinman komen we in dit erotische rollenspel tegen.

En zo zijn er nog veel meer rollenspellen te spelen. Je hebt natuurlijk nog de docent / lerares, het onschuldige dienstmeisje, de taxi chauffeur (voor seks in de auto), de hoer, de politieman (de bekeuring kan verscheurd worden), de boswachter (voor seks in de natuur) en het makkelijke sletje. 

Er zijn rollenspellen genoeg, en jij weet vast ook nog wel een opwindend erotisch rollenspel. We horen het graag! Hieronder kun je dat als reactie plaatsen.

Tip van de dating expert:
Rollenspellen kun je ook virtueel spelen. In chatboxen op erotische sites worden heel wat rollenspellen gespeeld, waarbij de deelnemers iedere rol kunnen aannemen die ze wensen. Dit kan heel opwindend zijn, ook als je niet echt wilt daten.


Zie ook:
Doe jij aan rollenspel? Rollenspel op een datingsite? Rollenspel tijdens seksdates? Of rollenspel in de slaapkamer? Hieronder kun je je ervaringen en reacties posten.

Een reactie posten

8 Reacties

 1. Vrouw met veel gezichten29 januari 2024 om 11:08

  Ik vind het spelen van een rollenspel het leukst aan ondeugend daten. Natuurlijk is een seks date van zichzelf al leuk, maar door een rollenspel te spelen kun je je meest stoute fantasieën waar maken.

  Ik ben zo iemand die niet alleen op de dating site maar ook tijdens de date zelf het rollenspel speelt. Ik ben actief op meerdere dating sites met verschillende personages van mezelf. En die personages vervang ik ook regelmatig voor een nieuw karakter. De ene keer per ik de keurige schooljuf (maar die stiekem de meest geile seks fantasieën heeft) en de andere keer ben ik de nymfomane verkoopster die het liefst met al haar klanten het bed in duikt. Of ik ben de dominante directrice van een groot bedrijf dat mannen alleen als seksspeeltje ziet.

  Ik vind het heerlijk om mannen met mijn personage het hoofd op hol te brengen. Maar ik zet het rollenspel ook door als ik als het betreffende personage met een man een date heb. Ik kleed me dan als het personage en gedraag me als het personage. Het windt me enorm op als de man in het rollenspel trapt en het niet meespeelt maar echt gelooft dat ik die dominante dame, die oversekste nymfomane of die seksueel gefrustreerde schooljuf ben. Deze rollenspellen zijn éénmalige seks dates en vaak wissel ik het karakter na een heel goede rollenspel date weer in voor een ander personage. Ik vind een rollenspel heel veel aan een seksdate toevoegen, ik kan zo seks uit heel veel verschillende oogpunten meemaken en ontdek ook steeds nieuwe kanten van mezelf die ik dan weer in een nieuw erotisch rollenspel kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn vrouw en ik hebben ons een keer beide voor een seksdating site ingeschreven toen we elkaar een paar dagen niet konden zien. We hebben elkaar toen die dagen vele geile berichtjes en foto's gestuurd. Toen ik weer thuis kwam hadden we de meest zinderende seks. Natuurlijk speelde we daarbij het rollenspel dat we elkaar als vreemden voor het eerst zagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arthur Vermeer8 maart 2024 om 17:41

  Rollenspellen spelen is super leuk. Mijn vrouw en ik doen het graag. En het eindigt altijd in zinderende seks :-))

  Ons favoriete rollenspel is als mijn vrouw iets moet goedmaken. Bijvoorbeeld door mij betrapt wordt tijdens winkeldiefstal. Maar aangifte is niet nodig als...

  Of mevrouw heeft veel te hard gereden, maar oom agent vind haar wel erg lekker, dus er valt wel iets te regelen. Dat rollenspel spelen we bij voorkeur ergens op een parkeerplaats in de auto ;-)

  De laatste tijd fantaseren we veel over een rollenspel waaraan een derde persoon deelneemt. Wie weet. Iemand ideeën?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is heerlijk dat de dame van de thuiszorg me regelmatig komt helpen douchen. Heel bevredigend ook. Gelukkig speelt mijn vrouw dit rollenspel "volmondig" mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig als je zo samen kunt genieten! Ik heb totaal nog geen ervaringen met rollenspellen (te jong?), maar ik zie daar de erotische spanning wel voor in. En laten we eerlijk zijn, misschien speel ik ook wel een beetje een rollenspel als ik voor een date een hoerig lingerie setje aantrek en misschien speel ik ook een rollenspel als ik het een man mij moeilijk maak mij te verleiden terwijl ik stiekem al lang besloten hebt dan hij mij die avond gaat neuken.

   Verwijderen
  2. Als mijn vrouw in films de rollen speelde die ze in de slaapkamer speelt hadden we al meerdere Oscars in huis staan! ;-)

   Verwijderen
 5. Zo heb ik eens met een pakketje bij een stel voor de deur gestaan. Vooraf was ik erg bang dat ik in de maling werd genomen en dat ik ergens kwam waar men nergens af wist, maar gelukkig was het niet nep en deed de dame van het koppel in haar ochtendjas en lingerie open.

  Ik had met het stel afgesproken dat ik alles met de vrouw mocht doen als ik maar in mijn rol van pakketbezorger bleef. Goede deal, dat heb ik dan ook gedaan, en ik heb als postbode de vrouw samen met haar man een heerlijke beurt gegeven en ben daarna weer weggegaan, want er waren nog meer pakketjes te bezorgen, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben in het dagelijks leven een heel keurige jonge dame met een beroep dat dat vereist. Maar ik kan er enorm van genieten om me heel sletterig te gedragen. Op de ondeugende datingsite gedraag ik me als een enorme slet, en af en toe, als een leuke man daar echt goed op reageert komt het tot een date.

  Altijd bij hem thuis, of in een hotelkamer die hij huurt., en nooit te dicht bij mij thuis. Dan kleed ik me hoerig en gedraag me als een slet. Ik verzin er vaak een imago dat nog snolliger is dan ik :-) Met sterke verhalen over wat ik allemaal in het verleden met vriendjes heb gedaan. Ik vind het heerlijk als de mannen me dan tijdens een date als een slet gebruiken. En daarna ga ik weer naar huis en ben ik weer een paar weken een net vrouwtje. Tot de volgende date ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.