Rubensdating. Datingsite voor dikke vrouwen en mannen

Niet iedereen zoekt een date met een slanke vrouw of man. Hier de beste datingsites voor rubensdating, een date met een vrouw of man die best wat dik mag zijn.

Oftewel, dating voor heren en dames met een rubensfiguur.

Rubensdating is een vriendelijke benaming voor dating met dikke vrouwen of mannen. De term rubensdating heeft zijn naam te danken aan de Belgische schilder Peter Paul Rubens  (1577-1640) die (hoewel hij religieuze schilderen en portretten van hertogen schilderde) tegenwoordig bij het grote publiek vooral bekend is om de mooie dikke vrouwen op sommige van zijn schilderijen. 

Aan deze vaak verleidelijke mollige vrouwen hebben volle vrouwen ook de ere titel rubensvrouw te danken. Zoals rubensdating een wat lievere benaming is voor daten met dikke vrouwen zo is rubensvrouw een lieve benaming voor een dame met een maatje meer. En het rubensfiguur voor het lichaam met een (volgens de modetrends) een kilootje teveel.

Dating voor rubensdames en heren

Voor deze rubensdames (en rubensheren, al schilderde Rubens deze niet) zijn er speciale datingsites voor rubensdating. Een bekende datingsite op dit gebied is de rubensdating site Maatje Meer Match. Op deze rubens datingsite zijn veel dikke vrouwen, dikke mannen en liefhebbers van dikke vrouwen of mannen te vinden.

Want Peter Paul Rubens was en is niet de enige man met een duidelijk voorliefde voor mooi gevulde dames.


Een datingsite waar volle vrouwen zich gewaardeerd voelen

Dikke vrouwen en mannen voelen zich vaak niet thuis op een algemene datingsite. Hun zelfvertrouwen krijgt een tik bij iedere afwijzing, en vaak wordt dat (niet zelden onterecht) geweten aan hun overgewicht en volle figuur. Op een datingsite voor dikke mensen weten ze in ieder geval zeker dat hun volle postuur geen probleem is. Wie geen dikke vrouw of dikke man wil hoeft immers op een rubensdating datingsite niet naar een date te zoeken.

Daarbij vinden dikke mannen en dikke vrouwen het vaak fijn als hun partner ook dik is. Dan is het gewicht geen issue, en laten we eerlijk zijn, een dikke partner is vaak gezelliger en vaak ook passioneler.

Het is dus niet verwonderlijk dat een rubensdating datingsite als Maatje Meer Match zo populair is, en dat veel dikke mannen en dikke vrouwen met veel plezier deze dating sites gebruiken. Probeer Maatje Meer Match dus gewoon eens uit (gratis inschrijven).

Een rubensfiguur

Het rubensfiguur heeft zijn naam dus te danken aan Vlaamse schilder Peter Paul Rubens (1577 -1640). Zijn werk is tegenwoordig vooral bekend door de veelvuldig afgebeelde weelderige, volle personages, meestal voluptueuze vrouwen. Vrouwen met weelderige, ronde vormen en zachte, sensuele lijnen.

Broodmagere modellen waren er in die tijd nog niet, en een weelderig vol figuur gold als aantrekkelijk. Ook Rubens had een voorkeur voor deze "rubensfiguren" en beeldde ze vaak naakt en sensueel af. 

Enkele beroemde Rubens schilderijen met dikke vrouwen zijn De Drie GratiĆ«n waarop drie mollige godinnen zijn afgebeeld, de  Venis van Antwerpen waarin de godin van de liefde als volle vrouw met zachte rondingen wordt afgebeeld en Het oordeel van Paris" waarop Paris moet beslissen welke van de drie godinnen het mooist is. Het zijn drie prachtig volle vrouwen.


Zie ook: 
Een rubensvrouw is een liefkozende naam voor een mooie volle vrouw. Deze naam heeft de dikkere vrouw te danken aan de schilder Peter Paul Rubens die een mooie volle vrouw goed op waarde wist te schatten. Rubensdating is een term die gebruikt wordt voor dating tussen mannen en vrouwen met een rubensfiguur. Voor deze rubensdating zijn speciale dating sites zoals Maatje Meer Match.

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.