SDC review. Datingsite voor swingers

SDC geldt als DE datingsite voor swingers. De meeste stelletjes die een date met een ander stel zoeken maken daarvoor gebruik van de datingssite SDC (Swingers Date Club). Een goede reden om hier te kijken naar de mogelijkheden, voordelen en nadelen van SDC. Lees hieronder het SDC review.
Hoewel SDC in eerste instantie bedoeld is voor swingende stellen, en ook vooral door hen gebruikt wordt, kun je je er ook als single man of single vrouw voor inschrijven.

SDC gratis proberen

Hieronder kun je informatie over de SDC datingsite voor swingers vinden, maar we raden je ook aan de datingsite gewoon eens te proberen. Dat kan namelijk geheel gratis. De eerste week ben je zonder kosten full member.  Je kunt gedurende de proefperiode gratis abonnee berichten versturen en chatten, zowel in het openbaar in de chatboxen als privé en gebruik maken van de vele andere mogelijkheden van de site om zo in contact te komen met leuke stellen.
Schrijf je hier in voor een gratis abonnement


Grote Nederlandstalige datingsite voor swingers

De Swingers Date Club is van oorsprong een Amerikaanse erotische datingsite maar ze zijn al een aantal jaren ook in Nederland en België actief met een Nederlandstalige datingsite. Tevens is deze swingerssite actief in het Duits, Spaans, Frans en natuurlijk het Engels. Daten kan er internationaal, maar ook gewoon in Nederland of België.Wie gebruiken SDC?

Zoals we al schreven, de Swingers Dating Club wordt vooral door stelletjes gebruikt. Singles zijn ook hier te vinden, maar waar op andere erotische datingsites de singles de stellen ruim overtreffen zijn de swingende stellen hier ver in de meerderheid. Dit is hun online club!

SDC staat er ook om bekend dat de stellen op deze datingsite ook echt actief zijn. Waar op veel andere datingsites de stellen nogal eens blijven hangen in flirten en rondkijken worden er op SDC op grote schaal daadwerkelijke dates afgesproken. Op deze datingsite zijn dan ook heel veel actieve en ervaren swingers te vinden die deze swingerssite gebruiken voor het leggen en onderhouden van contacten en het maken van thuisdates en gezamenlijke parenclub bezoeken.


Een community voor swingers

SDC is een datingsite waarbij je wel even aan het gebruik moet wennen. Een pluspunt daarbij is wel dat dit grotendeels komt omdat deze site zoveel mogelijkheden en inhoud kent. Naast dates zoeken, profielen bekijken, chatten en berichten sturen heeft deze contactsite nog veel meer mogelijkheden en inhoud. Wat dat betreft is het meer dan alleen een datingsite, de term swingerssite is meer op zijn plaats.

SDC bevat bijvoorbeeld ook blogs en homevideo's van leden, de gebruikers kondigen er hun feestjes aan. Er worden bijeenkomsten en spannende reisjes aangekondigd, en kan gestemd worden op de leukste abonnees, er worden kortingen gegeven op winkels, feesten en evenementen, en veel meer. Je kunt zelfs boeken voor een luxe swingers-cruise op de Middellandse Zee. Verder wordt er heel veel informatie en tips voor swingen gegeven. Naast een datingsite voor swingers is dit ook een community voor swingers en een informatiepunt voor deze op seksueel gebied ruimdenkende stellen.

Het is alleen jammer dat de makers dit alles niet in een overzichtelijke snelle gebruiksomgeving hebben weten te genieten. Daarbij ben je vooral als beginnend gebruiker veel aan het zoeken naar de mogelijkheden.


Goede mogelijkheden voor zoeken en selectie

En die overzichtelijkheid is jammer, want als je een beetje je je weg weet te vinden op SDC merk je pas hoeveel er wel niet kan op deze datingsite / swingerssite. Neem de zoekmogelijkheden, naast de gebruikelijke (maar wel uitgebreide) mogelijkheden om te zoek, kun je op een kaart van Nederland (en het buitenland) precies zien waar de swingers wonen.

Zoeken kan in Nederland, België en andere landen, op regio, stad, maar bijvoorbeeld ook op afstand van je woonplaats of andere locatie.


Contact maken met swingers

Maar natuurlijk draait het om een datingsite als deze vooral om het leren kennen van andere leuke stellen en het maken van spannende afspraakjes met deze swingers. Hiervoor kent de datingsite SDC vele mogelijkheden. Je kunt berichten sturen, mensen liken en als vriend toevoegen, een privé chat voeren of gebruik maken van de openbare chatboxen om daar mensen te leren kennen.

De dating site is voor het vinden van geschikte koppels en personen goed en vooral praktisch. Zo worden profielen (onder andere in de chatbox) gesorteerd op afstand van je woonplaats. Je ziet dus in één oogopslag de foto's van de deelnemers die bij jou uit de buurt komen.

Conclusie


Pluspunten SDC

 • Meer swingers dan op SDC vind je op geen enkele andere dating site.
 • De meeste stellen op deze dating site willen actief daten.
 • Uitgebreide swingers community met veel mogelijkheden, ook offline.
 • Veel informatie over seksdating, relaties en swingen.
 • Kan gratis geprobeerd worden met uitgebreide mogelijkheden zoals gratis gebruik van de chatboxen.

Minpunten SDC
 • De opzet (en duidelijkheid) is voor verbetering vatbaar.
Waardering: 4 / 5

Informatie

Zo vonden onze bezoekers deze pagina (top 5 zoekopdrachten):
 • Sdc website
 • Sdc dating
 • Sdc review
 • Sdc site
 • Swingers sdc


Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.