Second Love (review). Hoe goed is deze omstreden datingsite?

Second Love review. SecondLove is een omstreden datingsite omdat het gericht op mannen en vrouwen met een relatie. Dat neemt niet weg dat Second Love heel populair is en veel wordt gebruikt. Hier een beoordeling, ervaringen en een gratis inschrijving.Wat is Second Love voor een datingsite?

Second Love is datingsite die zich helemaal richt om mannen en vrouwen met een relatie die buiten deze relatie spanning zoeken.

Hoewel op sekscontact gerichte datingsites altijd al een grote aantrekkingskracht hebben uitgeoefend op mannen en vrouwen met een relatie was Second Love de eerste datingsite in Nederland die zich openlijk op dit publiek richtte. Het idee was niet nieuw, en geïnspireerd op het internationale succes van onder andere Victoria Milan, maar in Nederland was Second Love de eerste. Dat gaf deze datingsite voor vreemdgaan een grote voorsprong op gelijksoortige Nederlandse datingsites die nog zouden volgen.

Zo hoefde Second Love na introductie geen reclame te maken om naamsbekendheid te krijgen. Daarvoor zorgden onder andere christelijke politici die de datingsite wilden verbieden omdat deze vreemdgaan zou promoten.Gratis Second Love proberen

Voor de datingsite Second Love kun je je gratis inschrijven. Na zo'n gratis inschrijving heb je toegang tot alle profielen. Je kunt zo dus zonder kosten zien wat voor mannen of vrouwen er actief zijn op deze erotisch getinte datingsite en of dit alles wat voor jou is.


Is dat het geval, dan kun je overwegen een betaald lidmaatschap te nemen zodat je op een goede manier in contact kunt komen met de aanwezige vrouwen en mannen. Je kunt dan berichten sturen, chatten, flirten en eventueel (bij een geslaagd contact) afspraakjes maken.Wie gebruiken Second Love?

De datingsite Second Love richt zich op mannen en vrouwen in een relatie die spanning buiten hun relatie zoeken. Deze doelgroep (die op andere datingsites minder welkom is) maakt dan ook verreweg het grootste deel van het abonneebestand van Second Love uit. Vrijwel alle mannen en vrouwen zijn getrouwd of samenwonend.

Daarnaast zijn er ook single mannen en single vrouwen te vinden die de voorkeur geven aan een relatie of contact met gebonden mannen en vrouwen.
Wat zoekt men op Second Love?

Geen huisje-boompje-beestje relatie, maar meestal wel een relatie daarnaast. De naam Second Love geeft het al aan. Een liefde naast de bestaande relatie. Vaak gaat het om gehuwden waarvan de langlopende relatie is ingeslapen. Mannen en vrouwen zoeken de aandacht, seks en spanning die ze in hun relatie thuis missen. Vaak wil men weer spanning voelen en wil men weer horen en merken dat ze aantrekkelijk en gewild zijn.

Een erotische liefdesrelatie is door de gebruikers het meest gewenst. Daarnaast zijn er mannen en vrouwen die niet zozeer een affaire zoeken maar een spannend avontuurtje. En er zijn deelnemers die vooral willen flirten met andere getrouwde vrouwen en mannen.Is Second Love een eerlijke datingsite?

Second Love zal, als datingsite voor getrouwde mensen, niet bij iedereen lovende reacties oproepen, maar voor zijn deelnemers is dit een eerlijke datingsite.

Er vind een goede controle op het publiceren van profielen plaats. Alleen serieuze profielen worden op de datingsite geplaatst. Dit draagt bij aan een goede kwaliteit en een sfeer waar iedereen zich thuisvoelt. Er is een gratis helpdesk die telefonisch en via e-mail bereikbaar is.

Een groot voordeel van Second Love is dat je je als getrouwde vrouw of man niet ongewenst voelt. Vrijwel iedereen die op deze datingsite aanwezig is getrouwd of op een andere manier gebonden, dus dit is geen reden om afgewezen te worden.

En met de privacy is het heel goed geregeld op Second Love. Terecht, want de meeste deelnemers doen dit in het geheim.

Conclusie Second Love review

Pluspunten Second Love

 • Als man of vrouw met een relatie ben je welkom op deze datingsite.
 • Je kunt je gratis inschrijven om te kijken of de datingsite en het publiek je bevalt.
 • Groot en actief bestand aan niet-singles.
 • Veel aandacht voor privacy.
 • Goede chatmogelijkheden.
 • Gratis helpdesk.


Minpunten Second Love

 • Second Love maakt vreemdgaan wel erg makkelijk.
 • Na het plaatsen van een foto moet je wachten op goedkeuring.

Waardering: 4 / 5Meer informatie

Deze pagina werd gevonden met de volgende zoektermen (top 5):

 • Second love betrouwbaar
 • Gratis second love
 • Inschrijven second love gratis
 • Second love review
 • Second love vreemdgaan

Zie ook


Andere media over Second Love
Ervaringen met Second Love

Heb je vragen over de SecondLove datingsite? Heb je ervaring met SecondLove (goed of slechte ervaringen), wil je zelf een Second Love review plaatsen of heb je andere opmerkingen over deze datingsite? Hieronder kun je al je reacties en eigen ervaringen posten.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Er wordt vaak erg naar gedaan over Second Love. Maar dat is niet altijd terecht. Ik ben een Secondlove gebruikster maar dat is niet uit luxe. In ben rond de 40 en nog in de seksuele kracht van mijn leven. Mijn man is echter compleet uitgeblust en we leven eerder als zus en broer dan als vrouw en man. We hadden nauwelijks seks en toen ik er niet meer op aandrong stond ik helemaal droog. Toch heb ik mijn man nog lief, wil hem niet kwijt, maar een open relatie is voor hem absoluut niet bespreekbaar.

  Dan kan je twee dingen doen en dat is een seksloos leven of op Second Love op zoek gaan naar een minnaar. Ik koos voor Second Love omdat mijn seksleven me te lief is. En inmiddels heb ik daar niet 1 maar zelfs 2 minnaars gevonden waar ik een leuk seksueel contact mee heb en die me helemaal aan mijn trekken laten komen.

  Ook praat ik veel met andere mannen en vrouwen die op secondlove aanwezig zijn en dan krijg je wel begrip voor de situatie van veel mensen. Natuurlijk zijn er ook getrouwde vrouwen en mannen die er alleen seks en spanning zoeken, maar je spreekt op secondlove ook mensen die net als ik over een seksloze partner beschikken, die vast zitten in een slecht huwelijk waarbij kinderen en de hypotheek een echtscheiding in de weg staan en waarbij gezondheidsproblemen van de partner goede seks in de weg staan. En je moest eens weten hoeveel mensen tegenwoordig noodgedwongen bij hun partner moeten blijven omdat ze door het tekort aan huizen anders letterlijk op straat staan.

  En niet iedereen heeft een partner waarbij seks buiten de deur bespreekbaar is. Ook al is de seks uit de relatie verdwenen. Het is dus niet alleen maar slecht dat er datingsites als Second Love zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Jacky! voor het delen van jouw verhaal. Het is hartverwarmend om te zien dat je zo openhartig bent over jouw ervaringen, en het geeft me de moed om mijn eigen gevoelens en behoeften te erkennen. Ik bevind me in een gelijkaardige situatie, waarin mijn vrouw en ik een sterk team vormen op zakelijk en ouderlijk vlak, maar waar intimiteit steeds meer naar de achtergrond is verdwenen.

  Het is zo herkenbaar hoe jouw pogingen tot toenadering keer op keer werden afgewezen, en de daaruit voortkomende teleurstelling. Bij mij ging het zelfs zo ver dat bepaalde taken of klusjes als ruilmiddel werden ingezet, met de vage belofte van misschien vanavond... Het idee van 'puntjes verdienen' gaf me een ongemakkelijk gevoel toen ik besefte dat intimiteit niet op die manier zou moeten werken.

  Ik ben op een punt beland waar ik gestopt ben met het nemen van initiatief, en zoals je beschrijft, is het daardoor bijna helemaal verdwenen. Meer dan acht jaar inmiddels.. Dit begint zijn tol te eisen. Een gevoel van eenzaamheid en somberheid sijpelt soms door. Herstarten geeft niets..

  Ik wil mijn partner absoluut niet kwijt, maar ik realiseer me steeds meer dat het onderdrukken van deze behoefte niet gezond is. Ik verlang naar de intimiteit en verbondenheid... En de chat met gelijkgestemden had ik me nooit gerealiseerd dat die er dan ook kan zijn met lotgenoten te ontmoeten zonder schroom of veroordeling.

  Mark D.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo n zondige vrouw30 januari 2024 om 09:57

  Ik kan me heel goed voorstellen dat er veel vooroordelen zijn over Secondlove en de gebruikers van Secondlove, maar helaas is die datingsite voor mensen nodig. Ik zal als voorbeeld mijn situatie uitleggen.

  Ik ben de moeder van 2 kinderen. Mijn huwelijk is ronduit slecht. Het liefst zou ik gaan scheiden. Maar een echtscheiding zou dramatisch zijn.Het huis is van hem. Ik zou op straat komen te staan en mogelijk mijn kinderen verliezen. Daarom hou ik de schone schijn maar op. Voor mijn kinderen, maar ook voor mijn man. Zin in seks met hem heb ik absoluut niet meer maar die sporadische keer dat hij zijn kwakkie kwijt moet laat ik hem maar begaan. Gelukkig is het altijd in 5 minuten klaar. Idioot, want ik ben altijd dol op seks geweest.

  De drempel om op SecondLove te gaan was groot, maar ik ben als dertiger nog te jong om zo mijn seksleven te eindigen. En ik ben heel blij de staan naar Second Love gemaakt te hebben. Ik kom daar namelijk weer helemaal tot leven. Ik krijg er alle aandacht van mannen. Natuurlijk willen me die alleen maar in bed hebben, maar dat is geen probleem, want dat is ook mijn doel. Ik heb inmiddels enkele dates via Secondlove gehad. Met verschillende mannen want ik wil geen relatie, ook niet een seksrelatie. Dat is te ingewikkeld, te gevaarlijk.

  Ook heb ik wel wat eisen. Hoe de man er uit ziet en wat zijn achtergrond is maakt me niet zo uit. Het is toch maar voor een avontuurtje. Wel wil ik dat hij lief, aardig en humoristisch is. Naast lekkere seks wil ik ook een leuke date hebben. Ook wil ik geen snelle seks in de auto hebben. Als je man mij niet kan ontvangen moet hij maar een hotel boeken. Dat moet hij als date maar voor me over hebben. Hij krijgt er veel voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.