Second Love (review) Hoe goed is deze omstreden datingsite?

Second Love review. SecondLove is een omstreden datingsite omdat het gericht op mannen en vrouwen met een relatie. Dat neemt niet weg dat Second Love heel populair is en veel wordt gebruikt. Hier een boordeling, ervaringen en een gratis inschrijving.

Second Love is datingsite die zich helemaal richt om mannen en vrouwen met een relatie die buiten deze relatie spanning zoeken.

Hoewel op sekscontact gerichte datingsites altijd al een grote aantrekkingskracht hebben uitgeoefend op mannen en vrouwen met een relatie was Second Love de eerste datingsite in Nederland die zich openlijk op dit publiek richtte. Het idee was niet nieuw, en geïnspireerd op het internationale succes van onder andere Victoria Milan, maar in Nederland was Second Love de eerste. Dat gaf deze datingsite voor vreemdgaan een grote voorsprong op gelijksoortige Nederlandse datingsites die nog zouden volgen.

Zo hoefde Second Love na introductie geen reclame te maken om naamsbekendheid te krijgen. Daarvoor zorgden onder andere christelijke politici die de datingsite wilden verbieden omdat deze vreemdgaan zou promoten.

Gratis Second Love proberen

Voor de datingsite Second Love kun je je gratis inschrijven. Na zo'n gratis inschrijving heb je toegang tot alle profielen. Je kunt zo dus zonder kosten zien wat voor mannen of vrouwen er actief zijn op deze erotisch getinte datingsite en of dit alles wat voor jou is.


Is dat het geval, dan kun je overwegen een betaald lidmaatschap te nemen zodat je op een goede manier in contact kunt komen met de aanwezige vrouwen en mannen. Je kunt dan berichten sturen, chatten, flirten en eventueel (bij een geslaagd contact) afspraakjes maken.


Wie gebruiken Second Love?

De datingsite Second Love richt zich op mannen en vrouwen in een relatie die spanning buiten hun relatie zoeken. Deze doelgroep (die op andere datingsites minder welkom is) maakt dan ook verreweg het grootste deel van het abonneebestand van Second Love uit. Vrijwel alle mannen en vrouwen zijn getrouwd of samenwonend.

Daarnaast zijn er ook single mannen en single vrouwen te vinden die de voorkeur geven aan een relatie of contact met gebonden mannen en vrouwen.

Wat zoekt men op Second Love?

Geen huisje-boompje-beestje relatie, maar meestal wel een relatie daarnaast. De naam Second Love geeft het al aan. Een liefde naast de bestaande relatie. Vaak gaat het om gehuwden waarvan de langlopende relatie is ingeslapen. Mannen en vrouwen zoeken de aandacht, seks en spanning die ze in hun relatie thuis missen. Vaak wil men weer spanning voelen en wil men weer horen en merken dat ze aantrekkelijk en gewild zijn.

Een erotische liefdesrelatie is door de gebruikers het meest gewenst. Daarnaast zijn er mannen en vrouwen die niet zozeer een affaire zoeken maar een spannend avontuurtje. En er zijn deelnemers die vooral willen flirten met andere getrouwde vrouwen en mannen.

Is Second Love een eerlijke datingsite?

Second Love zal, als datingsite voor getrouwde mensen, niet bij iedereen lovende reacties oproepen, maar voor zijn deelnemers is dit een eerlijke datingsite.

Er vind een goede controle op het publiceren van profielen plaats. Alleen serieuze profielen worden op de datingsite geplaatst. Dit draagt bij aan een goede kwaliteit en een sfeer waar iedereen zich thuisvoelt. Er is een gratis helpdesk die telefonisch en via e-mail bereikbaar is.

Een groot voordeel van Second Love is dat je je als getrouwde vrouw of man niet ongewenst voelt. Vrijwel iedereen die op deze datingsite aanwezig is getrouwd of op een andere manier gebonden, dus dit is geen reden om afgewezen te worden.

En met de privacy is het heel goed geregeld op Second Love. Terecht, want de meeste deelnemers doen dit in het geheim.

Conclusie

Pluspunten Second Love

 • Als man of vrouw met een relatie ben je welkom op deze datingsite.
 • Je kunt je gratis inschrijven om te kijken of de datingsite en het publiek je bevalt.
 • Groot en actief bestand aan niet-singles.
 • Veel aandacht voor privacy.
 • Goede chatmogelijkheden.
 • Gratis helpdesk.


Minpunten Second Love

 • Second Love maakt vreemdgaan wel erg makkelijk.
 • Na het plaatsen van een foto moet je wachten op goedkeuring.

Waardering: 4 / 5

Informatie

Deze pagina werd gevonden met de volgende zoektermen (top 5):
 • Second love betrouwbaar
 • Gratis second love
 • Inschrijven second love gratis
 • Second love review
 • Second love vreemdgaan

© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.