Seniorengeluk (review). 50 plus dating met gratis inschrijving

Mijn review van Seniorengeluk één van de beste dating sites voor vrouwen en mannen van 50 plus. Lees het review en probeer Seniorengeluk gratis uit (Nederland en België).

Seniorengeluk is een datingsite die gericht is op de wat oudere dater. Wat ouder en senior moet je ruim nemen, want zoals de meeste datingsites voor deze doelgroep richt Seniorengeluk zich op de 50 plusser.

Vijftig is de gemiddelde leeftijd waarop single mannen en single vrouwen zich minder thuis gaan voelen op een algemene datingsite. De vele "jonkies" op de datingsite gaan hen dan tegenstaan, en men zoekt liever naar een geschikte date in de eigen leeftijdsgroep, die van 50 plus.

Seniorengeluk is een datingsite die deze 50 plussers een veilige en aangename omgeving wil bieden om kennis te maken met leeftijdsgenoten en om eventueel een leuke date en daarmee het geluk te vinden.

Datingsite Seniorengeluk gratis proberen

Hieronder geef ik een korte review van de datingsite Seniorengeluk, maar je kunt deze datingsite voor 50+ ook gratis uitproberen. Deze mogelijkheid heb je via onderstaande links voor de Seniorengeluk datingsites in Nederland en België. Overigens kun je bij beide 50 plus datingsites ook over de grens daten.

De gratis inschrijving geeft je onder andere de mogelijkheid om te zien welke vrouwen en mannen de datingsite Seniorengeluk gebruiken. Hieronder geef ik meer informatie over deze dames en heren die op Seniorengeluk te vinden zijn.

Wie gebruiken de Seniorengeluk datingsite?

Zoals ik al schreef vind je op de Seniorengeluk datingsite mannen en vrouwen van boven de 50. Zowel mannen en vrouwen van middelbare leeftijd (vijftigers en zestigers) als senioren (zeventigers en tachtigers) die een date zoeken. Bij elkaar zijn dit heel veel vrouwen en mannen.

Als deze wat oudere vrouwen en mannen zoeken een serieus contact, Dat kan een liefdespartner zijn voor een vaste relatie, maar bijvoorbeeld ook voor een vriendschap. Je treft op de Seniorengeluk datingsite gescheiden vrouwen en mannen aan, maar ook weduwen en weduwnaars. De site richt zich helemaal op single mannen en single vrouwen die serieus contact zoeken.

Een date zoeken en vinden

Amazing Bits, het bedrijf achter Seniorengeluk, is een uitgever van diverse grote datingsites voor verschillende groepen daters en verschillende soorten dates. Het is dus een ervaren bedrijf in het runnen en onderhouden van een datingsite. Dat is goed te merken aan de goede kwaliteit van deze contactsite, en aan de vele goede zoekmogelijkheden en contactmogelijkheden die de Seniorengeluk site biedt.

Zo kun je heel gericht naar de 50 plus vrouwen of 50 plus mannen zoeken die bij je passen. Je kunt op veel kenmerken zoeken en zo die ideale 50 plus vrouw of 50 plus man vinden. Ook gevonden worden kan natuurlijk op al deze kenmerken. Daarbij is het wel aan te raden je profiel met zorg samen te stellen en alle gegevens in te vullen. Op wat je niet invult kun je immers ook niet gevonden worden.

Vind je een leuke 50 plus man of 50 plus vrouw op de Seniorengeluk datingsite, dan wil je natuurlijk in contact komen met deze leuke 50 plusser. Daarvoor biedt een Seniorengeluk lidmaatschap bijzonder goede mogelijkheden. Je kunt berichtjes sturen, maar het is vooral de goede chatfunctie die van Seniorengeluk zo'n goede datingsite voor ouderen maakt. De één op één chatfunctie werkt zoals Whatsapp. Ook iemand die niet online is kun je chatberichtjes sturen. En zelf kun je na het inloggen alle chatberichten lezen. Zo kun zowel "live" chatten als lezen en reageren op de momenten dat je het uitkomt.

Dit chatten kan via de website, maar ook via de Seniorengeluk app op de telefoon.


Veilig en anoniem een date zoeken

Op deze site kijk ik naar eerlijke datingsites. Dat zijn datingsites die dusdanig goed van kwaliteit zijn dat ze geen misleiding nodig hebben om gebruikers te werven. Ook Seniorengeluk is zo'n eerlijke datingsite. Het is een datingsite voor senioren waar je geen valse, door de website zelf geplaatste profielen tegenkomt, een datingsite voor ouderen die niet gebruik maakt van chat operators die je aan het lijntje houden, en een 50 plus datingsite die adequaat op klachten en meldingen van misleiding reageert en actie onderneemt tegen personen die de datingsite vervuilen.

Ook biedt de Senioren Geluk datingsite een veilige en anonieme omgeving om contacten te maken en om eventueel te daten. Om te chatten hoef je niet meer informatie prijs te geven dan je zelf in je profiel vermeld en ook het delen van foto's heb je helemaal in eigen hand. Je bepaalt zelf welke informatie je prijs geeft en aan wie.

Conclusie review Seniorengeluk

Seniorengeluk vind ik zonder meer één van de beste datingsites voor 50 plussers, ouderen, senioren, of hoe je de oudere dater maar wilt noemen. Hieronder geef ik in het kort nog wat voordelen en nadelen van deze 50 plus datingsite.

Pluspunten Seniorengeluk
 • Een veilige eerlijke datingsites voor vrouwen en mannen boven de 50 die willen daten.
 • Veel gebruikers en goede zoekmogelijkheden om uit het grote aantal je beste date te vinden.
 • Voor members een bijzonder goede chatfunctie via de website.
 • Een 50 plus datingsite met een actief publiek en een goede sfeer op de site.
 • Mogelijkheid om gratis rond te kijken, en om zodoende te zien of het publiek op deze datingsite je aanspreekt.
Minpunten Seniorengeluk
 • Voor serieus daten is een full membership wel nodig.
Mijn waarderingscijfer: 4 uit 5


Hierop zoekt met Seniorengeluk

Hieronder vind je de top 10 zoekopdrachten waarop Seniorengeluk gevonden wordt:
 1. Seniorengeluk dating
 2. Datingsite 50 plus
 3. 50 plus dating
 4. Senioren dating
 5. Vijftig plus datingsites
 6. Relatiesite voor ouderen
 7. Single datingsite 50 plussers
 8. Vijftig plus dating
 9. Dating ouderen
 10. Nieuwe relatie 50 plus

Zie ook:

Heb je zelf ervaring met Seniorengeluk? Hieronder kun je bij de reacties al je meningen, vragen en ervaringen kwijt.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Datingsites als Seniorengeluk hebben de toekomst. Er komen steeds meer senioren en steeds vaker is een senior single. Maar dat betekent niet dat de senior de rest van zijn of haar leven alleen wil blijven. Als je nu 60 bent kan je nog 20 of 30 jaar mee. Daarbij komt dat er bij senioren weinig angst voor online date is. Ze zijn gewend aan de smartphone, aan de laptop en aan internet. Maar wat nog belangrijker is, de toekomstige generatie senioren is gewend aan online dating en ze zijn vaak seksueel actief, of ze willen dat weer worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Seniorengeluk vind ik een nette aangename datingsite waarin oudere vrouwen en mannen die uitgesloten worden en niet op een rare manier benaderd worden als ze serieus naar een date zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.