SF Dating review (Secret Flirt)

Review van de datingsite SF Dating (Secret Flirt Dating).

SF Dating heette vroeger Secret Flirt. De Secret Flirt dating site richtte zich toen op mensen in een relatie die toch buiten medeweten van hun partner buiten de deur wilden daten. 

Hiermee viste de erotische dating site in dezelfde vijver als de meer bekende dating sites Second Love en Victoria Milan.

Secret Flirt Dating


Met de naam SF Dating mikt het voormalige SecretFlirt op een wat breder publiek. Het is nog steeds een erotisch getinte datingsite, maar als SF Dating willen nu ook meer singles aanspreken die friends with benefits zoeken. Maar dan wel nog steeds met een optimale bescherming van de anonimiteit en privacy.

SF Dating gratis proberen

We bespreken hier de vernieuwde SF Dating site. Maar het beste beeld van een datingsite en het publiek dat deze dating site gebruikt krijg je natuurlijk door de contactsite gewoon te proberen. Gelukkig kun je SF Dating gratis testen. 

Schrijf je gratis in voor SF Dating en kijk gewoon eens rond. Dan kun je zien met je je kunt flirten en daten en wat de mogelijkheden en sfeer van deze ondeugende datingsite zijn.

Wie gebruiken SF Dating?

SF Dating wordt door zowel veel mannen als door veel vrouwen gebruikt. Zowel Nederland als België zijn op Secret Flirt Dating goed vertegenwoordigd. Hoewel deze spannende datingsite zich tegenwoordig ook op singles richt zijn de meeste mannen en vrouwen op deze datingsite nog steeds getrouwd, samenwonend of op een andere manier aan een relatie gebonden. Dit is een logisch gevolg van hun Secret Flirt tijd.

Dat betekent dat (ook voor singles) SF Dating een minder geschikte datingsite is om een partner te vinden waarmee je oud wil worden. Op SF Dating draait het niet zozeer om het vinden van een levenspartner als wel om erotische afspraakjes. 

Het gaat op SF Dating vooral om flirten, om spannende avontuurtjes, maar ook om het vinden van een friend with benefits (een vriendschap met seks of seksrelatie).

Discreet daten

De oude naam Secret Flirt geeft het al aan. Discretie en privacy is belangrijk op deze datingsite. De meeste mensen houden het liever geheim als ze op een erotische datingsite actief zijn, en als je een relatie hebt, en je partner nergens van weet, is dat extra belangrijk. 

Zowel de datingsite als de mobiele app zijn daarom goed beschermd en ook de informatie uit je profiel (zoals foto's) zijn goed afgeschermd. Jij bepaalt wat iemand van je kan zien.

Een goede privacy houdt ook in dat de SF Dating site geen gebruik maakt van fictieve members, oftewel valse profielen. Ook anderen mogen er geen fake profielen aanmaken en daten met een commercieel doel is via deze datingsite verboden. 

Op klachten en meldingen wordt goed gereageerd. SF Dating / Secret Flirt heeft als sinds de oprichting in 2009 een goede naam in datingland en doet er alles aan om deze goede naam te beschermen.


Actie: Schrijf je hierboven in voor een gratis membership

Gebruiksgemak en zoeken

Over de interface (de layout en opzet) van deze datingsite zijn we minder te spreken. We vinden SF Dating wat onoverzichtelijk en de hele opzet is wel heel anders dan je bij andere websites gewend bent, zodat je in het begin flink moet zoeken. 

Ook kregen we bij de test veel berichten dubbel binnen (tot soms wel vijf keer). Op een datingsite krijg je vast graag post, maar dan wel graag verschillende berichten!

Verder zijn de zoekmogelijkheden van de SecretFlirt datingsite niet zo heel groot. Je kunt onder andere selecteren op leeftijd, relatie-status, opleidingsniveau, lifestyle (welstandsniveau), lichaamsbouw, lichamelijke kenmerken en kledingstijl. 

Wel weer handig is de mogelijkheid om te zoeken op woorden in de profieltekst, op de termijn van de laatste profielwijziging en de laatste keer dat iemand online was. Zo voorkom je dat je naar profielen zit te kijken die al maanden niet gebruikt zijn. Op andere datingsites wil dat nog wel eens voorkomen.

Ook kun je op SecretFlirt specifiek opgeven wat voor soort contact je wil. Bijvoorbeeld een dinner-date, een korte affaire, een seksrelatie of alleen een flirt. Wat we missen is de mogelijkheid om te zoeken op seksuele voorkeuren en wensen. Of iemand seksueel met jou op één lijn zit moet je via een chat of berichtenverkeer uitvogelen, of diegene moet het zelf in zijn of haar profiel hebben geschreven.

Conclusie

SF Dating is een goede datingsite om erotische scharrels te vinden, maar dan met name door de gebruikers van de site. De datingsite zelf vinden we qua opzet, vormgeving en gebruiksgemak minder. Maar uiteindelijk gaat het om het resultaat (een date), dus SF Dating scoort absoluut een voldoende.

Pluspunten SF Dating

 • Veel deelnemers. Niet alleen mannen, ook vrouwen.
 • Goede site om seksafspraakjes te scoren.


Minpunten SF Dating

 • De interface is erg wennen. Het is niet zo overzichtelijk en anders dan je gewend bent.
 • De zoekmogelijkheden zijn niet zo groot.
 • Het overgrote deel van de gebruikers heeft een relatie.
 • Daarom geen geschikte datingsite om een serieuze liefdesrelatie te vinden.


Waardering: 3 uit 5

Informatie
De volgende tien zoekopdrachten werden door onze bezoekers het meest gebruikt in combinatie met deze datingsite:

 1. Secret flirt 
 2. Secretflirt
 3. Secretflirt review
 4. Sfdating
 5. Sf dating review
 6. Datingsites review
 7. Second flirt
 8. Secret dating
 9. Secret flirt app
 10. Secret flirt review

Bovenaan in dit artikel kun je je gratis voor Secret Flirt inschrijven. Je kunt de site en de profielen dan bekijken.

Zie ook: Meer datingsite reviews
© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.