SF Dating review

SF Dating heette vroeger Secret Flirt. De datingsite richte zich toen op mensen in een relatie die toch buiten medeweten van hun partner buiten de deur wilden daten. Hiermee viste de erotische datingsite in dezelfde vijver als Second Love en Victoria Milan.

Met de naam SF Dating mikken ze op een wat breder publiek. Het is nog steeds een erotisch getinte datingsite, maar ze willen nu ook meer singles aanspreken die friends with benefits zoeken.


SF Dating gratis proberen

We bespreken hier SF Dating. Maar het beste beeld van een datingsite en het publiek dat deze datingsite gebruikt krijg je natuurlijk door het gewoon te proberen. Gelukkig kun je SF Dating gratis testen. Schrijf je gratis in voor SF Dating en kijk gewoon eens rond.

Wie gebruiken SF Dating?

SF Dating wordt door zowel veel mannen als door veel vrouwen gebruikt. Zowel Nederland als België zijn goed vertegenwoordigd. Hoewel deze spannende datingsite zich tegenwoordig ook op singles richt zijn de meeste mannen en vrouwen op deze datingsite nog steeds getrouwd, samenwonend of op een andere manier aan een relatie gebonden.

Dat betekent dat (ook voor singles) SF Dating geen geschikte datingsite is om een partner te vinden waarmee je oud wil worden. Op SF Dating draait het om erotische afspraakjes. Om spannende avontuurtjes, maar ook om het vinden van een friend with benefits (een vriendschap met seks).

Discreet daten

De oude naam Secret Flirt geeft het al aan. Discretie en privacy is belangrijk op deze datingsite. De meeste mensen houden het liever geheim als ze op een erotische datingsite actief zijn, en als je een relatie hebt, en je partner nergens van weet, is dat extra belangrijk. Zowel de datingsite als de mobiele app zijn daarom goed beschermd en ook de informatie uit je profiel (zoals foto's) zijn goed afgeschermd. Jij bepaalt wat iemand van je kan zien.

Een goede privacy houdt ook in dat de site geen gebruik maakt van fictieve members, oftewel valse profielen. Ook anderen mogen er geen fake profielen aanmaken en daten met een commercieel doel is via deze datingsite verboden. Op klachten en meldingen wordt goed gereageerd. SF Dating / Secret Flirt heeft als sinds de oprichting in 2009 een goede naam in datingland.

Gebruiksgemak en zoeken

Over de interface van deze datingsite zijn we minder te spreken. We vinden het wat onoverzichtelijk en de hele opzet is wel heel anders dan bij andere websites zodat je in het begin flink moet zoeken. Ook krijgen we veel berichten dubbel binnen (tot soms wel vijf keer). Op een datingsite krijg je vast graag post, maar dan wel graag verschillend.

Verder zijn de zoekmogelijkheden van deze datingsite niet zo heel groot. Je kunt onder andere selecteren op leeftijd, relatie-status, opleidingsniveau, lifestyle (welstandsniveau), lichaamsbouw, lichamelijke kenmerken en kledingstijl. Wel weer handig is de mogelijkheid om te zoeken op woorden in de profieltekst, op de termijn van de laatste profielwijziging en de laatste keer dat iemand online was. Zo voorkom je dat je naar profielen zit te kijken die al maanden niet gebruikt zijn.

Ook kun je specifiek opgeven wat voor soort contact je wil. Bijvoorbeeld een dinner-date, een korte affaire, een seksrelatie of alleen een flirt. Wat we missen is de mogelijkheid om te zoeken op seksuele voorkeuren en wensen. Of iemand seksueel met jou op één lijn zit moet je via een chat of berichtenverkeer uitvogelen, of diegene moet het zelf in zijn of haar profiel hebben geschreven.

Conclusie

SF Dating is een goede datingsite om erotische scharrels te vinden, maar dan met name door de gebruikers van de site. De datingsite zelf vinden we qua opzet, vormgeving en gebruiksgemak minder. Maar uiteindelijk gaat het om het resultaat (een date), dus SF Dating scoort absoluut een voldoende.

Pluspunten SF Dating

 • Veel deelnemers. Niet alleen mannen, ook vrouwen.
 • Goede site om seksafspraakjes te scoren.


Minpunten SF Dating

 • De interface is erg wennen. Het is niet zo overzichtelijk en anders dan je gewend bent.
 • De zoekmogelijkheden zijn niet zo groot.
 • Het overgrote deel van de gebruikers heeft een relatie.
 • Daarom geen geschikte datingsite om een serieuze liefdesrelatie te vinden.


Waardering: 3 uit 5

Informatie
De volgende vijf zoekopdrachten werden door onze bezoekers het meest gebruikt in combinatie met deze datingsite:

 • Sfdating
 • Secret flirt dating
 • Secret sensation
 • Sf dating inloggen
 • Secret dating

Bovenaan in dit artikel kun je je gratis voor Secret Flirt inschrijven. Je kunt de site en de profielen dan bekijken.

Zie ook: Meer reviews datingsites

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.