SM dating

De beste datingsites en contact sites voor SM Dating. Met alle soorten SM dates zoals BDSM, bondage, rollenspel en fetisj dates.


Wat is een SM date?

SM en dating is een combinatie die vrij veel voorkomt. Op zich best opmerkelijk want bij SM draait het vaak op vertrouwen en vooral bij een eerste blind date moet je elkaar eerst nog leren kennen. Dat weerhoudt er echter veel mensen niet van om een SM date te zoeken. Bovendien kun je op een geschikte dating site een SM contact leggen om de SM date veilig in een club plaats te laten vinden.

Maar of je de SM bij de eerste date al meteen in de praktijk brengt of dat dit een fantasie is die je pas op een later moment met je SM date wilt uitvoeren, als je zeer in SM geïnteresseerd bent en een SM sexrelatie zoekt is het heel verstandig iemand te zoeken die ook voor het SM spel open staat.

Gelukkig kun je via internet tegenwoordig heel makkelijk mannen, vrouwen en stellen vinden die het SM spel graag met je willen spelen. Hieronder de beste datingsites voor SM dating.
Hoe vind je iemand voor een SM date?

We vonden tot nu toe geen goede eerlijke datigsite die zich in SM dating heeft gespecialiseerd. 
Maar er zijn wel diverse goede en betrouwbare erotische datingsites die zich ook voor het vinden van een SM date lenen, ook al is de site zelf niet in BDSM gespecialiseerd. 

Om op zo'n meer algemene erotische dating site is het belangrijk dat deze datingsite voldoende members heeft die in SM dating geïnteresseerd zijn. Onderstaande datingsites zijn op erotische dates gericht, hebben een ruimdenkend publiek dat experimenten vaak niet schuwt, en hebben een groot aantal vrouwen, mannen en koppels ingeschreven zodat de kans groot is dat je een geschikt persoon voor een SM date vindt:


SM date in een parenclub

Vind je het een beetje te eng om je vast te laten binden (bondage) tijdens je first date? Maar fantaseer je hier wel over? Je kunt dan overwegen samen met je SM date in een parenclub af te spreken. Je kunt eventueel als stel naar binnen als dat vereist is en je bevind je in een veilige omgeving. Bovendien kent iedere goede parenclub een volledig ingerichte SM ruimte met heel veel spannende apparatuur en objecten voor een spannende SM ervaring.
SM dating voor stellen

Over paren gesproken, ook stellen kunnen via de bovenstaande datingsites op zoek gaan naar een vrouw, man of ander koppel voor SM dating. Dit maakt BDSM ook wat makkelijker omdat niet beide zich gelijktijdig vast laten binden. En je kan bovendien met meerdere mensen je SM fantasieën beleven.Vele soorten SM dates

Zoek je via dating contact met iemand voor SM, zorg er dan goed voor dat het jullie beide duidelijk is wat jullie onder SM verstaan, wat jullie zoeken en wat jullie wensen. Er zijn namelijk vele vormen van heel soft tot heel hard. Het is dus belangrijk dat jullie wat dat betreft op hetzelfde niveau zitten.

Bij soft SM kun je spelen en plagen met ijsblokjes, veertjes en misschien wel kaarsvet. De ene partij kan zich dominant opstellen, de andere partij onderdanig. Eventueel kan degene die de SM mag ondergaan vastgebonden worden om zodoende aan de ander overgeleverd te zijn. Bij een date met een onbekende is het verstandig je zo vast te laten binden dat je als je wil wel zelfstandig los kan komen.

Geblinddoekt alles ondergaan is ook een bekend aspect van SM. Veel SM liefhebbers vinden het reuze opwindend als er veel lekkers en spannends gebeurt zonder dat ze precies weten wat er gebeurd en wanneer iets gebeurd.

Ook een rollenspel kan deel uitmaken van het SM. Ook dit kan op verschillende niveaus, van speels en onschuldig tot een gespeelde geweldadigheid.

Bij de meer hardere vormen van SM kunnen pijn en vernedering een rol gaan spelen. Maar dan wel op een manier waarop degene die het ondergaat het ook als plezierig en opwindend ervaart.
SM en dating

SM en dating zijn niet meteen een voor de hand liggende combinatie. Veel personen hebben toch een zekere vertrouwdheid met iemand nodig. Aan de andere kant vinden sommige SM liefhebbers het ook wel opwindend om zich helemaal over te geven aan een totaal onbekende, of om een onbekende vrouw of man te domineren.

Het is veiliger om iemand eerst uitgebreid te leren kennen. Maar als je toch kiest voor een SM date met een onbekende, verlies dan nooit de veiligheid uit het oog. Zoals we hier boven als schreven is het het meest veilig om contact te leggen met de hier boven genoemde datingsites maar de SM date niet thuis te laten plaatsvinden maar in een parenclub of andere club. Bij de boven gelinkte goede parenclubs zijn ook voorzieningen om het SM spel met iemand te spelen zoals een SM swing en andere SM attributen. 

Zie ook:
Hierboven vind je SM dating tips zoals de beste datingsites om contact te leggen voor een SM date en de beste clubs / parenclubs om af te spreken voor een SM date. Ook geven we tips en informatie voor SM dating, rollenspel en BDSM dating in het algemeen.

Een reactie posten

0 Reacties