SM dating

SM en dating is een combinatie die vrij veel voorkomt. Op zich best opmerkelijk want bij SM draait het vaak op vertrouwen en vooral bij een eerste blind date moet je elkaar eerst nog leren kennen. Dat weerhoudt er echter veel mensen niet van om een SM date te zoeken.

Maar of je de SM bij de eerste date al meteen in de praktijk brengt of dat dit een fantasie is die je pas op een later moment met je datecontact wilt uitvoeren, als je zeer in SM geïnteresseerd bent en een sexrelatie zoekt is het heel verstandig iemand te zoeken die daar ook voor open staat.

Hoe vind je SM dating?

DateSM is één van de weinige datingsite die zich in SM dating heeft gespecialiseerd. Daarnaast zijn er echter diverse erotische datingsites die zich ook voor een SM date lenen. Daarvoor is het belangrijk dat deze datingsite voldoende members heeft die in SM dating geïnteresseerd zijn, en bij het samenstellen van profiel moet doet je kunnen aangeven dat je interesse in SM hebt. In dat laatste geval kun je namelijk gericht naar iemand voor SM dating zoeken (en zelf gevonden worden).

Dat aangeven van een interesse in een SM date heeft echter wel wat uitleg nodig:

Bij Adultmatch kun je op SM zoeken. Hiervoor is bij Adultmatch geen invoerveld aanwezig maar hier kunnen gebruikers onder aan hun profiel bij interesses al hun wensen voor een date ingeven. Als je bij deze interesses op de zoekterm sm zoekt krijg je alle personen binnen jouw zoekopdracht die daar een term met SM of BDSM hebben ingevoerd.

Ook bij Novamora en Ondeugend Daten zal je op tekst naar SM moeten zoeken. Bij deze datingsites zoek je dan op trefwoord binnen de tekstvelden van alle profielen. Het nadeel hier is dat je deze zoekopdracht niet met andere zoekopdrachten kunt combineren, bij Adultmatch kan dat wel.

Kortom, gericht naar iemand met interesse in SM zoeken kan wel op deze datingsites, maar je moet even weten hoe.

Afspreken in een parenclub

Vind je het een beetje te eng om je vast te laten binden (bondage) tijdens je first date? Maar fantaseer je hier wel over? Je kunt dan overwegen samen met je SM date in een parenclub af te spreken. Je kunt eventueel als stel naar binnen als dat vereist is en je bevind je in een veilige omgeving. Bovendien kent iedere goede parenclub een volledig ingerichte SM ruimte met heel veel spannende apparatuur en objecten voor een spannende SM ervaring.

SM dating voor stellen

Over paren gesproken, ook stellen kunnen via de bovenstaande datingsites op zoek gaan naar een vrouw, man of ander koppel voor SM dating. Dit maakt BDSM ook wat makkelijker omdat niet beide zich gelijktijdig vast laten binden. En je kan bovendien met meerdere mensen je SM fantasieën beleven.

0 reacties:

© Dating 2019. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.