Spannende date. Tips en de beste dating sites

Hier vind je de beste dating sites voor een echt spannende date. Dating sites waar je ruimdenkende vrouwen, mannen en stellen tegenkomt die net als jij een spannende date willen. Ook geven we tips voor bij het krijgen van zo'n spannende date.

spannende date

Dating kan op vele manieren. Sommige mensen zoeken via dating sites een partner om de rest van hun leven mee door te brengen, andere mannen en vrouwen zien een date meer als een manier of een leuke avond of spannende nacht te hebben. Hier kijken we naar de beste datingsites voor een spannende date.

Veel vrouwen en mannen vinden een date sowieso spannend, maar de spannende dates die we hier bedoelen zijn erotisch getinte dates.

Een spannende erotische date

Dating sites voor spannende dates worden ook wel casual dating sites genoemd. Op deze dating sites gaat het er allemaal wat vrijblijvender en ondeugender aan toe. 

Vrouwen en mannen (en ook stellen) dagen je op deze dating sites uit en als het klikt is de kans groot dat dit tot een spannende date leidt. 

Dat kan een eenmalige spannende date zijn, maar ook een opwindende vrijblijvende relatie (friends with benefits, oftewel vriendschap met een plus). En natuurlijk is het niet uitgesloten dat wat als een spannende date begint uiteindelijk toch in een vaste relatie uitmondt.
Beste dating sites voor een spannende date

Laten we eens kijken naar de datingsites waar je zo'n spannend afspraakje kunt maken. Hieronder de beste datingsites voor spannende dates:

Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is zoals de naam aangeeft helemaal gericht op spannende dates. Op deze ondeugende datingsite zijn bijzonder veel vrouwen, mannen en stellen actief en de mogelijkheden om contact te leggen via persoonlijke chats en berichten zijn groot. 

Een groepschat kent Ondeugend Daten niet, maar de mogelijkheden van een één op één chat zijn groot. De mogelijkheden zijn te vergelijken met Whatsapp, maar dan anoniem via de Ondeugend Daten dating site. Inschrijven voor deze dating site voor spannend daten is gratis.

Second Love

Wie al een relatie heeft en alleen op zoek is naar een spannende date kan meer moeite hebben om een spannende date te vinden via de bovenstaande datingsite. De bekende datingsite Second Love kan een goede optie zijn. 

Op deze datingsite voor mannen en vrouwen met een relatie doet niemand er namelijk moeilijk over als je al een relatie hebt maar toch spannend wil daten. Second Love is de beste contactsite voor een spannende date buiten de deur.

SF Dating

SF Dating (ook wel Secret Flirt genoemd) is een heel professioneel opgezette datingsite voor een spannende date. SF Dating heeft vele mogelijkheden, waaronder chatten, om contacten te leggen. 

Doordat vrouwen privileges hebben op deze vrouwvriendelijke datingsite voor spannende contacten zijn er veel vrouwen actief. SF Dating spant zich heel erg in om de privacy te beschermen, om fake profielen te weren en om de sfeer op de datingsite goed te houden. SF Dating is een aanrader!Victoria Milan

Een met Second Love vergelijkbare datingsite die ook heel populair is is Victoria Milan. Ook deze casual datingsite richt zich op mannen en vrouwen met een relatie die spannende dating zoeken.

Regio Swingers

Je hebt mannen en vrouwen met een relatie die alleen een spannende date zoeken, maar je ook ook stellen die samen ondeugend zijn en een spannende date met een stel, vrouw of man zoeken. Klasse Swingers is voor deze stellen een goede site. 

Op Regio Swingers zijn heel veel stellen actief die een man, vrouw of ander stel zoeken voor een ondeugende date. Vooral veel stellen komen via deze datingsite met elkaar in contact en spreken af voor een spannende date.

Regio Sexcontact

Ook Regio Sexcontact is gericht op het zoeken naar een spannende date in een bepaalde regio. Regio Sexcontact richt zich daarbij om zowel mannen en vrouwen als op stellen. Het gaat daarbij om zowel hetero, gay als bi dates. 

Op Regio Sexcontact kun je heel goed op afstand zoeken. Bij het zoeken naar een date geef je een plaatsnaam of postcode op, plus de afstand ten opzichte van deze plaats of postcode waarop deze date zich mag bevinden. 

Zo kun je heel makkelijk een sexcontact vinden binnen een bepaalde afstand van je huis, werkplek of hotel. Dit kan zowel in Nederland als in België.

Novamora

Novamora is één van de meest bekende datingsites voor een spannende date. Het is een goed verzorgde erotische datingsite met veel aandacht voor de privacy van de gebruikers. Een uitstekende datingsite voor wie een spannende date zoekt. Veel mogelijkheden, goede mogelijkheden voor chatten, berichtenverkeer en het uiteindelijk vinden van een spannende date. 

Ook voor Novamora schrijf je je gratis in. ook voor gratis gebruikers. De dating site is helemaal gericht op spannende dates en andere erotische contacten.Zo krijg je een spannende date!

Stop met dat eindeloos swipen op Tinder. Stop met het zonder resultaat contact blijven zoeken op Relatieplanet. Hier tips voor het makkelijk scoren van een spannende date.

 • Zoek je een spannende date? Met andere woorden een date die niet is gericht op een relatie maar op een spannende ervaring. Gebruik dan één van de bovengenoemde casual dating sites. Deze dating sites zijn er voor bedoeld om spannende afspraakjes te maken. Op bovengenoemde spannende dating sites vind je de juiste mannen of vrouwen voor een spannende date.
   
 • Neem even de tijd om op die datingsite(s) een goed profiel aan te maken, met een leuke tekst die er voor zorgt dat je opvalt tussen al die "concurrenten" die maar één regeltje tekst hebben toegevoegd.
   
 • Een foto zorgt er voor dat je een paar maal meer reacties krijgt. Plaats dus altijd een foto bij je profiel. Wil je niet herkenbaar op de foto? Een mooie foto waar je onherkenbaar opstaat is nog altijd vele malen beter dan geen foto.
   
 • Wacht niet af tot mannen of vrouwen reageren. Bezoek profielen en laat berichtjes achter. Lange verhalen hoeven dat niet te zijn, maar zorg er wel voor dat de ontvanger merkt dat het een persoonlijk bericht is en geen standaard berichtje.
   
 • En beëindig je berichtje met een vraag. Als je zo iemand uitnodigt / uitdaagt om te reageren zal je veel sneller een antwoord terug krijgen.
   
 • Herhaal dit bij je antwoord op het bericht dat je terugkrijgt. Probeer na dat eerste antwoord ook niet meteen een date af te spreken. Dat kan afschrikken. Zorg er eerst voor dat er een contact tot stand komt.

 • Maak daarbij de ander nieuwsgierig naar jou. En flirt wat.
   
 • Als je merkt dat je de nieuwsgierigheid opgewekt hebt, probeer dan op een afspraakje aan te sturen
Met deze simpele stappen zal een spannende date niet lang op zich laten wachten. 

Voor mannen geldt: op casual dating sites kunnen wel duizenden "concurrenten" ingeschreven staan, maar 99% van die mannen zijn geen echte concurrenten omdat hun manier van communiceren dusdanig lomp is dat ze geen echte concurrentie zijn. 

Integendeel, ze helpen je juist met hun slechte communicatie-technieken, ze zorgen er voor dat jij beter overkomt.

En gaat het vinden van een spannende date je nog niet niet snel genoeg? Schrijf je dan in voor meerdere betrouwbare casual dating sites. Zo vergroot je je kansen. Hier boven vind je een overzicht van deze betrouwbare dating sites voor een spannende date.
Spannende dates voor mannen, vrouwen en stellen

De ene spannende date is de andere niet. Bij de bovenstaande sites voor een spannende date kom je veel verschillende datingsites tegen. 

Spannende dating voor singles
Zoek je als single geen relatie maar alleen een spannende date of een minnaar / minnares? Voor jou zijn er diverse goede datingsite die je in contact brengen met leuke vrouwen of mannen, en misschien wel met een spannend ruimdenkend stel.

Boven vind je diverse datingsites waar je als single man of single vrouw zo'n spannend contact kunt vinden. Ondeugend Daten en Novamora zijn goede sites voor zo'n spannende date.

Spannende date voor getrouwde vrouwen en mannen
Getrouwde mannen en getrouwde vrouwen (of dames en heren in een ander soort relatie) willen ook wel eens spannend daten. Soms met medeweten van hun partner, maar vaker nog stiekem. 

Er wordt door gebonden vrouwen en mannen zo veel naar een seks date of seks relatie gezocht dat er de laatste jaren heel wat datingsites zijn gekomen die zich specifiek op deze personen richten, en enkele van deze datingsites zijn zelfs uitgegroeid tot de grootste datingssites voor een spannende date.

Op dit terrein behoren Second Love en SF Dating tot de beste sites voor een spannende date.

Spannende dates voor paren
Steeds meer stellen gaan niet vreemd als ze erotische spanning en avontuur zoeken, maar ze gaan gewoon samen op seksdate.  Vergeet de parenclub en spreek met een ander stel af via een geschikte datingsite voor paren. Er zijn algemene seks dating sites waarop je veel paren kunt vinden, maar er zijn ook specifieke erotische site voor een spannende date voor paren.

Regio Swingers is op dit gebied één van de beste spannende dating sites.

Spannende bi dating
Steeds meer mannen, maar vooral vrouwen, zoeken via dating sites naar een bi ervaring of bi contact. Soms samen als stel, soms op eigen houtje. Ook voor mannen en vrouwen die bischierig (nieuwsgierig naar een bi ervaring) of biseksueel zijn, zijn er goede datingsites beschikbaar om deze bi contacten te leggen.

Dit kan via de bovenstaande aanbevolen spannende dating sites maar ook via specifieke bi dating sites.

Meer spannende dating sites
En zo zijn er nog meer seks dating reviews van erotische datingsites. Bijvoorbeeld van datingsites die zich richten op een date met een wat oudere dame of juist met een sexy jonge dame (een sugarbabe), op en gay contact of een SM relatie. 

In het overzicht met alle goede spannende dating sites vind je ze allemaal.


Zie ook: 
Onderwerp:
Hier kijken we naar de mogelijkheden van het vinden van een spannende date van een dating site. Er zijn goede dating sites voor spannende dating of een spannend sexcontact. Hier vind je spannende contacten met vrouwen, mannen en stellen die spannend willen daten. Ook geven we tips voor bij het krijgen van een spannende date.

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Via Regiosexcontact heb ik mijn lieve vriendin voor spannende dates gevonden. Het begon met een enkele spannende date maar we zien ons nu al lange tijd bijna ieder week. Dan sprek we af, hebben lol, hebben seks en soms blijven we slapen. Meer hoeft niet. We zijn beide tevreden met hoe het zo gaat. We laten ons helemaal vrij in wat verder doen. Ook met daten. Ik hoop alleen niet dat ze tegen een vast vriendje aanloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Regiosexcontact ken ik niet, maar ik heb goede ervaringen met Ondeugend Daten. Via de chat van die spannende dating site heb ik al veel leuke vrouwen leren kennen waarmee ik een spannend contact hebt. Met drie van die dames heb ik inmiddels een date gehad. In een half jaar tijd, dus het is een best goede site voor als je een spannende date zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips! Ik ga ze gewoon allemaal eens proberen. Ik ken als gebruiker van die spannende dating sites alleen Ondeugend Daten. Ik zal daar ook eens een persoonlijk review over schrijven want het chatten en daten via die sex dating site bevalt mij prima. Maar eerst eens wat van die spannende sites uitproberen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.