Steden Dating: Zo vind je een date in eigen buurt of regio!

Steden Dating is een goede datingsite, waar je onder andere goed op regio, plaats of afstand je date kunt vinden in Nederland en België. Lees hier mijn StedenDating review.

Wordt je het een beetje zat dat alle leuke dates minimaal 100 kilometer bij je uit de buurt lijken te wonen? Dat die leuke vrouw of leuke die je op een datingsite of dating app ontmoet in Groningen woont terwijl jij in Rotterdam zit? Dan is Steden Dating (StedenDating) een betere dating site voor jou. 

Met Steden Dating kun je heel goed het zoeken van dates en het leggen van contacten beperken tot een bepaalde stad, dorp of regio. Lees hier mijn StedenDating review.

Steden Dating gratis proberen

Of probeer de datingsite StedenDating gratis uit. Dat is namelijk de beste manier om uit te vinden of deze dating site wat voor jou is en of de vrouwen en mannen die Steden Dating gebruiken bij jou passen of dat dit publiek jou helemaal niets lijkt.


Steden Dating is ook actief met een Belgische datingsite waarmee je in België lokaal kunt daten. Kijk bij de bovenstaande link om StedenDating.be gratis te proberen.

Lokaal daten of toch landelijk?

Steden Dating biedt uitstekende mogelijkheden om een lokale date te vinden, maar je beperkt je niet tot je eigen regio. Je kunt je zoek profiel op ieder moment aanpassen om ruimer te zoeken (op een grotere afstand van je woonplaats) of in een heel andere stad of regio.

Hoe zoek je een lokale date op Steden Dating?

Lokaal naar dates zoeken kan namelijk op afstand van een bepaalde plaats of postcode. Je selecteert uit de lijst met plaatsen een stad of dorp en een bepaalde afstand in kilometers waarbinnen je gewenste date zich moet bevinden. Ook kun je in plaats van een dorp of stad een postcode invoeren, voor een nog meer nauwkeurige lokale date.

Ook zoeken op provincie is mogelijk op Steden Dating, zoals op vrijwel iedere datingsite, maar de bovenstaande zoekmogelijkheid is veel interessanter.

Overige zoekmogelijkheden

Steden Dating is een datingsite die ook op andere punten zeer goede zoekmogelijkheden biedt. Of het nu lichamelijke kenmerken, hobby's, werk en opleiding of zelfs seksuele wensen betreft, je kunt het allemaal in je zoekopdrachten opnemen. Hierbij geldt natuurlijk wel dat hoe specifieker je zoekt hoe minder geschikte dates je te zien krijgt.

En ik adviseer je om zelf je profiel goed in te vullen, ook al deze mogelijkheden waarop vrouwen en mannen op de site je kunnen vinden. Op wat je niet invult kun je ook niet gevonden worden.

Wat zoeken mannen en vrouwen op Steden Dating?

De StedenDating datingsite kan gebruikt worden om op alle soorten dates te zoeken. Een leuke gezellige date, een vaste vriendschap, een relatie? Het is allemaal mogelijk. Je kunt aanvinken wat je zoekt en je ziet dan alleen de mensen die hetzelfde zoeken als jij, en je wordt ook alleen door de juiste mensen gevonden.

Bij het inschrijven heb je de mogelijkheid aan te geven dat je ook gevonden wilt worden door andere datingsites van de eigenaar (Safe Dating Networks). Ben je op zoek naar een serieuze vaste relatie dan adviseer ik je deze mogelijkheid uit te vinken. Op dit dating netwerk bevinden zich namelijk ook datingsites die meer op losse contacten gericht zijn.


Goede mogelijkheden om te chatten

Via berichtjes kun je op de StedenDating website kennis maken met leuke vrouwen of mannen in je regio of stad. Via de chatfunctie van de site verloopt de communicatie na dat eerste contact meestal een stuk soepeler. Chatten gaat nou eenmaal veel sneller dan het sturen van berichtjes en de kans dat de correspondentie stopt is zo een stuk kleiner.

Daarom biedt StedenDating een geweldige mogelijkheid om te chatten. Eigenlijk is het een mix van chatten en berichten sturen. Het chatten lijkt sterk op dat van Whatsapp, maar dan anoniem. Je kunt meerdere chatboxen openen en deze op ieder gewenst moment gebruiken, ook al is de ander op dat moment niet online en lees zij of hij de tekst pas later. Ook kun je de teksten altijd terug lezen (tot 30 dagen na het intikken).

Conclusie StedenDating review

Pluspunten StedenDating
- Uitstekende mogelijkheden om lokaal te daten in Nederland of België.
- Maar ook "landelijk daten" is mogelijk.
- Heel veel vrouwen en mannen zijn op Steden Dating actief op zoek naar een date.
- Zeer goede chatmogelijkheid, vergelijkbaar met Whatsapp.
- Betrouwbare datingsite met goede bescherming van de privacy en anonimiteit.

Minpunten StedenDating
- VIP account, met meer mogelijkheden, is aan te raden om serieus te daten op StedenDating.

Waardering
4 uit 5 sterren.

Meer informatie
Via de onderstaande top 10 met zoekopdrachten wordt StedenDating gevonden.

 1. Stedendating gratis
 2. Buurt dating
 3. Regio dating
 4. Steden dating
 5. Stedendating reviews
 6. Stedendating belgie
 7. Review stedendating
 8. Hoe kan ik een date in de buurt vinden?
 9. Steden dating nederland
 10. Date in de regio vinden

Zie ook: 

Een reactie posten

1 Reacties

 1. Fijne datingsite! Dat steden in de naam is marketing want daten is niet meer regionaal dat op andere datingsites. Ja kan wel goed aangeven dat je in je eigen stad, buurt, dorp of regio wilt daten maar dat kan op iedere goede datingsite. Maar dat neemt niet weg dat dit een goede contactsite is voor chatten en daten. De ene vrouw of man is wel serieuzer op zoek dan een andere vrouw of man, maar ook dat geldt voor veel datingsites. Ik vind de sfeer en het contact met andere gebruikers wel fijner dan op die grote bekende datingsites. Vooral de datingsites voor hoop opgeleide mannen en vrouwen vind ik vaak minder gezellig en plezierig om te gebruiken terwijl ik zelf ook hoog geschood ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.