Stoute date

Hier geef ik tips voor een stoute date. Met de beste sites voor een date met een stoute vrouw, man of stout koppel.

stoute date

Je kan daten met als doel een levenspartner te vinden, maar veel mannen en vrouwen doen niet zo zeer aan dating om de perfecte liefde te vinden maar zijn meer in voor een stoute date.

Wat is een stoute date?

Bij een stoute date, of ondeugende date, gaat het meer om flirten en eindigt een geslaagde date hopelijk tussen de lakens. 

Waar vind je een stoute date?

Deze stoute dates zijn zo populair dat er speciale datingsites voor stoute dating zijn. 

Je kunt daarbij kiezen uit stoute dates in allerlei vormen. Bijvoorbeeld een stoute date met een vrouw of man (hetero, bi of gay) of met een stel. Want er zijn ook veel koppels die samen een stoute date zoeken.

Dacht je dat iedereen die aan dating doet serieus op zoek is naar een partner? Dat geldt nog niet voor de helft van de vrouwen en mannen. 48% date voor de lol, 13% zoekt via datingsites en datingapps seks.


Eerlijke datingsite voor een stoute date

In mijn bovenstaande overzicht met beste dating sites voor een stoute date vind je allemaal eerlijke datingsites die op stoute dating gericht zijn. Dat eerlijke is belangrijk want er staan op internet nogal wat op seksdating gerichte dating sites die veel beloven maar niets waar maken. 

Soms is het nauwelijks mogelijk een echte stoute date te maken omdat de betreffende site vol staat met nep profielen en medewerkers van de datingsites de berichtjes schrijven en beantwoorden.

Bij de bovenstaande aanbevolen dating sites voor een stoute date kom je dit soort misleidende datingsites niet tegen.

Stout maar eerlijk

Zoek je op een datingsite of in een datingapp geen relatie maar "slechts" een stoute date? Wees daar dan eerlijk over. Een stoute date kan alleen een succes zijn als beide personen "stout" zijn. Gebruik je een algemene datingsite of datingapp? Zet het dan duidelijk in het profiel als je alleen op een avontuurtje uit bent. En benadruk dat nog eens als het tot een daadwerkelijke date komt.

Het is nog veel beter om gebruik te maken van één van de bovengenoemde datingsites voor stoute dating. Dit zijn namelijk contactsites waarvoor mannen en vrouwen zich inschrijven die in zijn voor een stoute date. Dit zijn datingsites voor stoute vrouwen en stoute mannen (en vaak ook stoute stellen). 

Ook op deze datingsites moet je natuurlijk altijd duidelijk zijn over je bedoelingen, en bij alles wat er bij de date gebeurt moet een wederzijdse toestemming hebben, maar deze sites zijn gericht op stoute dates dus de mannen en vrouwen op deze stoute datingsites staan er in principe voor open.

En wat opvalt als je deze contactsites voor stoute dating bezoekt is dat er niet alleen veel mannen maar ook verbazend veel vrouwen en koppels op zoek zijn naar een stoute date.


Zie ook:
Onderwerp
Boven vind je mijn selectie van de beste dating sites voor een stoute date in Nederland of België. Op deze contactsites vind je vrouwen, mannen en koppels die net als jij een stoute date willen.

Een reactie posten

2 Reacties

 1. Stoute dates zijn heerlijk! En als je een beetje oefent en probeert gaat het stout daten steeds makkelijker. Op Ondeugend Daten zitten genoeg meiden die er alleen een ondeugende date zoeken. Het is alleen aan jou om er voor te zorgen dat jij het bent waarmee ze die stoute dates doen.
  Dat kost je wel wat tijd en inspanning. Je moet genoeg meiden benaderen en ook de tijd nemen om met ze te mailen, bellen of chatten. Die meiden zitten er zelf ook voor een stoute date dus als je er in slaagt om een leuk contact op te bouwen komt die stoute date er vanzelf.
  Gelukkig heb ik genoeg vrije tijd, heb weinig slaap nodig en heb ik veel lol in het realiseren van een stoute date. Die stoute date wordt als het goed heel leuk, maar de sport van het jagen vind ik net zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ondeugend Daten is een goede site voor een stoute date. Je moet er als single vrouw alleen geen last hebben van keuzestress want je krijgt er heel veel verzoeken van mannen en stellen die met je willen daten. Dat kan overweldigend zijn maar ik raad je aan om je dan net als ik te richten op enkele contacten die je leuk lijken. Want anders blijf je alleen antwoorden en kom je niet tot verdiepen toe.

  Met de uitgekozen personen die je leuk lijken ga je dan chatten of mailen en vaak vallen er dan af. Maar meestal blijft er wel iemand over waarmee je een stoute date hebt, en anders pak je gewoon weer een paar andere mannen aan. Dit klinkt als een lang proces, maar met een paar avondjes chatten en mailen heb je een stoute date voor het weekend. En dit uitkiezen van een date is leuk om te doen. Spannend en met veel voorpret.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.