Wat is een sugarbabe / sugarbaby

Aan de ene kant is een sugerbabe (sugarbaby) een nieuwe trend, aan de andere kant bestaan sugerbabes al eeuwen. Een sugerbabe is een jonge vrouw die een casual relatie aangaat met een bemiddelde oudere man. Een sugardaddy, of in beter Nederlands een suikeroompje.Wat wel nieuw is in deze eeuwenoude relatievorm is de opkomst van sugardating websites. Dit zijn datingsites die de sugarbabes met sugardaddies in contact brengen. Op een datingsite is dat natuurlijk een heel eenvoudig proces. De sugerbabes en de sugardaddies maken beide een profiel aan op z'n sugardatingsite en komen in contact met elkaar op een manier die gebruikelijk is bij datingsites.

Op deze sites kom je ook de mannelijke variant van de sugarbabe tegen, de toyboy.

Wat doen sugarbabes en sugardaddies?

Wat doen een sugarbabe en een sugardaddy met elkaar? Dat is iets waar ze samen moeten afspreken. Er zijn sugardaddies die het al mooi genoeg vinden als ze af en toe met een mooie jonge vrouw uit eten gaan, of haar als gezelschap meenemen naar een feestje. Andere sugardaddies zien seks als deel van de "deal". Mits de sugarbabe daar mee instemt natuurlijk. Maar bij deze categorie sugardaddies zal de suikerrelatie stoppen als er geen interesse in seks is.

Bij de meeste sugarrelaties zal seks tussen het sugarbabe en haar sugardaddie deel uitmaken van de relatie. De suikeroom geniet van het gezelschap en de initimiteit van zijn sugerbabe en de sugarbabe geniet van luxe die ze zich anders niet zou kunnen permiteren. Deze luxe kan heel divers zijn. Denk aan cadeaus, etentjes, uitjes, stedentips, maar ook het betalen van de huur van een appartementje.

Het is bij sugardating heel belangrijk dat de sugarbaby en haar sugardaddy voor hun eerste afspraakje elkaar al goed duidelijk maken wat de van deze sugardating verwachten. Dit voorkomt teleurstellingen en onaangename momenten. Ook is het belangrijk de dating als meer te zien dan een zakelijke overeenkomst. Samen een weekendje Milaan is alleen leuk als je elkaar graag mag en elkaar wat te vertellen hebt.

Wie zijn die sugarbabies?

De meeste sugarbabes zijn studentes die zelf weinig geld voor luxe hebben, maar wel erg in trek zijn bij de sugardaddies. Soms heeft een sugarbabe / sugarbaby meerdere suikeroompjes. De sugardaddy is meestal een wat oudere man met een hoog inkomen. De sugardaddy kan single of getrouwd zijn. Ook een sugardaddy kan meerdere sugarbabes gelijktijdig hebben, maar dat is natuurlijk wel kostbaarder. Naast de sugardaddy en de sugarbabe heb je ook de cougar (sugarant) en haar toyboy (sugarboy). Ook deze vind je op bovenstaande superdate datingsites.
© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.