Wat is een sugarbabe / sugarbaby?

Maak hier kennis met de sugarbabe (ook we sugar baby genoemd). Wat is een sugarbabe? Waar vind je sugarbabes? En hoe kun je zelf sugarbabe worden. Hier geef ik alle informatie over de sugar babe.

sugardating - suikernichtje

Aan de ene kant is een sugerbabe (sugarbaby) een nieuwe trend, aan de andere kant bestaan sugerbabes al eeuwen. Wat is een sugarbabe?

Een sugerbabe is een jonge vrouw die een casual relatie aangaat met een bemiddelde oudere man, een sugardaddy, of in beter Nederlands een suikeroompje.

Wat wel nieuw is in deze eeuwenoude relatievorm is de opkomst van sugardating websites. Dat zijn datingsites die de sugarbabes met sugardaddies in contact brengen. 

Op een datingsite is dat natuurlijk een heel eenvoudig proces. De sugarbabes en de sugardaddies maken beide een profiel aan op z'n sugardatingsite en komen in contact met elkaar op een manier die gebruikelijk is bij datingsites. Het enige vereiste is dat zowel de mannen als de dames zo'n soort relatie of contact zoeken. Bij de bovenstaande sugardating websites is dat het geval.

Op deze sites kom je ook de mannelijke variant van de sugarbabe tegen, de toyboy. De dame in kwestie wordt dan sugarmom of suikertante genoemd.

Een andere term voor sugar dating is Hans en Grietje dating.


SuikerarrangementWat doen sugarbabes en sugardaddies?

Wat doen een sugarbabe en een sugardaddy met elkaar? Dat is iets waar ze samen moeten afspreken. 

Er zijn sugardaddies die het al mooi genoeg vinden als ze af en toe met een mooie jonge vrouw uit eten gaan, of haar als gezelschap meenemen naar een feestje. Andere sugardaddies zien seks als deel van de "deal". Mits de sugarbabe daar mee instemt natuurlijk. Maar bij deze categorie sugardaddies zal de suikerrelatie stoppen als er geen interesse in seks is.

Bij veel sugar relaties zal seks tussen het sugarbabe en haar sugardaddie deel uitmaken van de relatie. De suikeroom geniet van het gezelschap en de intimiteit van zijn sugerbabe en de sugarbabe geniet van luxe die ze zich anders niet zou kunnen permitteren. Deze luxe kan heel divers zijn. Denk aan cadeaus, etentjes, uitjes, stedentips, maar ook het betalen van de huur van een appartementje.

Het is bij sugardating heel belangrijk dat de sugarbaby en haar sugardaddy voor hun eerste afspraakje elkaar al goed duidelijk maken wat de van deze sugardating verwachten. Dit voorkomt teleurstellingen en onaangename momenten. Ook is het belangrijk de dating als meer te zien dan een zakelijke overeenkomst. Samen een weekendje Milaan is alleen leuk als je elkaar graag mag en elkaar wat te vertellen hebt.
Wie zijn die sugarbabies?

De meeste sugarbabes zijn studentes die zelf weinig geld voor luxe hebben, maar wel erg in trek zijn bij de sugardaddies. Aantrekkelijke jonge vrouwen die plezierig zijn in de omgang.

Soms heeft een sugarbabe / sugarbaby meerdere suikeroompjes. De sugardaddy is meestal een wat oudere man met een hoog inkomen. De sugardaddy kan single of getrouwd zijn. 

Ook een sugardaddy kan meerdere sugarbabes gelijktijdig hebben, maar dat is natuurlijk wel kostbaarder. Naast de sugardaddy en de sugarbabe heb je ook de cougar (sugarant) en haar toyboy (sugarboy). Ook deze vind je op bovenstaande superdate datingsites.Reportage EenVandaag over Sugardating

Bekijk hier het televisie item van bet TV programma ÉénVandaag over sugardating. Hierin komt onder andere een suikernichtje aan het woord.ÉénVandaag duikt in bovenstaande televisie reportage in de suikerdating wereld en spreekt met een suikernichtje (sugarbabe) en de mensen achter de datingsites die suikersooms en suikernichtjes met elkaar in contact krijgen. Hierboven kun je de reportage bekijken.
Meer informatie over sugardating

Wil je meer weten over de sugarbabe en de sugardaddy? Of misschien wel over de cougar (suikertante) en haar toyboy? Hier onder vind je alle informatie in de diverse artikelen die ik over sugardating geschreven heb.


Wat is jou mening over de sugarbaby? Heb je zelf ervaring als sugarbabe of sugardaddy? Hieronder bij de comments kun je al je reacties, vragen, ervaringen en opmerkingen over sugatdating posten.


Samenvatting:
Een sugarbabe (sugarbaby) is een aantrekkelijke vaak jonge vrouw die zich in materialistisch opzicht laat verwennen door een rijke vaak oudere man. In ruil daarvoor geeft de sugarbaby / sugarbabe haar sugardaddy aangenaam gezelschap en vaak ook seks terug. Hierboven geef ik alle informatie over deze sugarbabes / sugarbabies en hun sugardaddies, Plus de door mij aanbevolen beste dating sites waar beide met elkaar in contact kunnen komen.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Ben ik de enige die die sugarbabies hoerig vindt? Maar ja, dat vind ik golddiggers als Silvie M. ook. Die zijn nog erger want die trouwen zelfs voor de luxe en het geld. Een sugarbaby laat zich alleen door een rijke vent misbruiken. Nou ja, het is de eigen keuze van de sugarbaby, Maar er zullen steeds meer fillers en botox in moeten om voor de heren de moeite waard te blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misbruiken? Ik ben een suikernichtje dat via Suikerarrangement een suikeroom heb gevonden maar hij misbruikt mij niet en ik misbruik hem niet. En ja, we hebben seks (wij wel, jij waarschijnlijk niet vandaar zo zuur) . Hij geniet van mij en van de seks, en ik hou van seks in het algemeen. Dat hij een stuk ouder is maakt de seks niet minder lekker en dat hij veel dingen voor mij betaalt is zijn eigen keuze. Hoewel dat wel de basis is voor ons contact vraag ik er nooit om.

   En als ik seks wil met een jongere man dan gebruik ik gewoon een andere datingsite, want het één sluit het ander niet uit. We hebben gewoon een leuke tijd als we samen zijn en hebben daar ook lekker seks bij. Zou je ook eens moeten doen!

   Verwijderen
 2. Zou je mij een sugarbabe noemen? Ik ben een jonge vrouw die op eigen benen staat. Ik heb van mijn 17e tot mijn 20e een vaste relatie gehad, maar dat heeft me destijds zoveel slechts gebracht dat ik totaal geen behoefte meer heb aan een vaste partner. Ik ben nu het schoolvoorbeeld van een happy single. Heb dates als ik er zin in heb, en bij één van die dates heb ik een getrouwde oudere man leren kennen waar ik nu een relatie mee heb. Ik ben zijn minnares en misschien wel zijn sugarbaby want hij is twee keer zo oud als ik en behoorlijk vermogend want eigenaar van een groot goedlopend bedrijf.

  Ik heb hem niet nodig voor mijn levensonderhoud en hij geeft me nooit geld. Wel krijg ik regelmatig mooie cadeaus en maken we op zijn kosten stedentrips naar het buitenland (het is een goede smoes dat zijn bedrijf internationaal werkt). Ik geniet van zijn gezelschap en vriendschap en natuurlijk hebben we vaak seks. Waarom niet? Het enige waar ik me wel eens schuldig om voel is dat hij getrouwd is, maar dat hij ouder is mag toch niet uitmaken en dat je lover je verwend met cadeaus en uitstapjes is toch normaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb diverse dates gehad waarbij ik een dame mee uit nam. Bijvoorbeeld voor een diner. Dan werd er van uitgegaan dan ik de rekening betaalde, maar aan het eind van de date kreeg ik te horen dat er geen klik was. Of de dame in kwestie wilde nog wel een keer op een gratis etentje getrakteerd worden. Als je daar over nadenkt is dat een soort van low budget sugarbabe, met mij als poor men sugardaddy.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.