Sugar dating tips (sugardating)

Wat is sugar dating? En hoe vind je een leuke vrouw of man voor een sugardating relatie? Hier geef ik tips, informatie en de beste contact sites voor een sugardate.

sugar dating


Wat is sugardating?

Sugardating wordt vaak vaak voorgesteld als iets heel nieuws, maar in feite is het ouder dan de wegen naar Rome. Sugardating staat voor jonge knappe vrouwen die daten met oudere succesvolle mannen daten en daar financieel of materialistisch beter van worden. 

En ook jonge knappe mannen kunnen aan sugar dating doen met een welgestelde dame. Hier alle sugardating tips en informatie met betrekking tot sugardating, sugarbabes, sugardaddies e.d.
Sugar dating sites

Het nieuwe zit hem dan ook niet in de de sugarbaby (sugarbabe) en haar sugar daddy maar in het feit dan er speciale datingsites zijn opgezet om sugarbaby en sugardad met elkaar in contact te brengen, Dat maakt sugar dating ineens wel heel makkelijk, terwijl het daarvoor heel moeilijk was voor de mannen, vrouwen, jongens en meisjes om met elkaar in contact te komen.

In navolging van Amerika komen er ook in Nederland en België steeds meer specifieke datingsites waar sugar daddies en sugar babes met elkaar in contact kunnen komen.

De beste sugardating sites

Hieronder vind je de beste sugar dating datingsites in Nederland en België.


Ook voor sugar dating in België zijn goede en eerlijke datingsites beschikbaar. Kijk bij de erotische datingsites bij de beste datingsites van België als je via internet een leuke sugarbaby of toyboy in België zoekt.

Suikerarrangement
Hoe wordt je een sugar daddy of sugar mommy, een sugarbaby of een toyboy? Hieronder de sugar dating tips.

Een sugar daddy worden

In principe kan iedereen een suikeroompje worden. Maar om een goede sugar daddy te zijn moet je wel in staat zijn je sugar baby financieel te verwennen. Je zal haar regelmatig op een leuk uitje moeten trakteren en haar af en toe een cadeautje moeten toestoppen. En dat alles mag natuurlijk niet goedkoop zijn. Een echte sugar daddy zit dus ruim in de slappe was.

Meer informatie en tips over hoe je een sugardaddy wordt lees je in onderstaand artikel.


Sugar mommy en haar toyboy

Bestaat sugar dating ook voor vrouwen die een leuke aantrekkelijke minnaar willen? Ja zeker wel, en deze sugar mommies en toyboys kunnen zich ook voor de bovenstaande sugardating websites inschrijven. Een goede sugarbabe datingsite is tevens een goede toyboy datingsite. Het aantal sugar mommies is op deze dating sites wel kleiner dan het aantal sugar daddies, maar ze zijn er wel degelijk aanwezig.

Het principe bij de toyboy is precies hetzelfde als bij de sugarbaby, al is het nu een bemiddelde dame, vaak van wat oudere leeftijd, die met een jongere aantrekkelijke vent op stap wil. Een toyboy voor de fun!

Tips over hoe je een sugar mommy (suikertante) of toyboy (jonge minnaar) wordt lees je hier onder.
Betalen voor een date

Een heel ander principe, nieuwer dan sugardating is geld vragen voor een date. Omdat er in dit geval met geld afgerekend wordt gaat dit nog een stapje verder dan sugar dating. Het principe van een  betaalde date via in datingsite is dat je een bod doet op een date met iemand die je wel ziet zitten. De ander kan dan betalen of zij of hij op dat bod wil ingaan.

Deze betaalde dates kunnen zowel door vrouwen als mannen worden aangeboden.
Meer informatie sugardating

Meer weten over sugardating, sugarbabes, sugarmommies en toyboys? Hieronder vind je meer door mij geschreven tips en informatie over dit onderwerp .


Over sugar dating

Sugar dating mag dan heel oud zijn, het is vandaag de dag wel sterk in opkomst, Dat komt vooral door speciale sugardating datingsites die de suikerooms en sugarbabies met elkaar in contact brengen. Hierdoor is het voor sugarbabes en sugardaddies ineens heel makkelijk om elkaar te vinden, terwijl dat daarvoor juist heel lastig was. 

De speciale sugar dating websites zijn in Amerika al heel succesvol en zijn nu ook bezig Nederland, België en de rest van Europa te veroveren.

De sugarbabies zijn vaak studentes die van weinig geld moeten rondkomen. Sugardaddies zijn geslaagde, vaak wat oudere, mannen die hun babes verwennen met leuke uitjes en cadeautjes, en soms zelfs hun kamer of studie (mee)betalen.

Hoe dat sugardating precies in zijn werk gaat, wat voor sugarbabes er allemaal zijn en wat voor heren zich als sugardaddy aanbieden kun je in de bovenstaande artikelen lezen.


Zie ook:
Hier kijken we naar sugardating en de beste datingsites voor sugar dating. Deze contact sites brengen een sugarbabe (sugarbaby) in contact met een sugardaddy, maar ook een toyboy met een sugarmom. Sugar dating wordt steeds meer populair in Nederland en België, en er komen steeds meer dating sites voor sugar dates sugar babes, toyboys, sugar mommy en sugar daddy.
.

Een reactie posten

4 Reacties

 1. Ik wil mezelf geen sugarbabe noemen maar ik heb wel sinds ruim een jaar een relatie met een getrouwde minnaar. Ook hem wil ik geen sugardaddy noemen, maar hij is wel een man in een hoge positie die het financieel goed voor elkaar heeft. Ik heb hem daar niet op uitgekozen, het is meer toeval. We kennen elkaar ook niet van een sugardating site maar van een andere ondeugende datingsite.
  Dat mijn minnaar niet op geld hoeft te letten is een groot voordeel. Bij onze meeste dates komt hij gewoon naar mijn appartement en dan verwacht ik geen dure cadeaus. Wel gaan we niet naar de Febo als we uit eten gaan en we hebben al een paar keer een stedentrip gemaakt. Maar dat is ook omdat het zo uitkomt. Mijn "sugardaddy" combineert het met een zakelijke trip en dit zijn de enige momenten dat we de hele nacht samen kunnen doorbrengen.
  Onze relatie lijkt dus op sugardating maar niet iedere minnares van een succesvolle man kun je een sugarbabe of golddigger noemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief Mona Toetje15 januari 2024 om 11:17

  Een echt stoere meid is zelfstandig en laat zich niet financieel door een vent onderhouden. Ik denk ook niet dat het beeld van de knappe rijke zakenman dat door sugardating sites geschetst wordt klopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Swinkie en Swinkie17 maart 2024 om 16:57

  Bij een bezoek aan een club viel ons op hoeveel mannen van middelbare leeftijd daar rondliepen met een piepjong (mooi) vriendinnetje. Type studenten, en dat waren niet dun dochters, want die neem je niet mee naar een parenclub.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan die suikermeisjes geen ongelijk geven. Als je suiker tussen je benen hebt en de mannen staan in de tij om daar van te snoepen, waarom dan niet de mannen kiezen die je meer kunnen geven dan alleen wat snoepgenot.

  BeantwoordenVerwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.