Wat is een suikertante (sugarmommy)?

De termen sugardaddy en sugarbabe zijn inmiddels aardig bekend, maar de suikertante en haar toyboy laten veel minder bellen rinkelen. Toch is het eigenlijk hetzelfde. De suikertante is een succesvolle dame met geld die een aantrekkelijke jongere minnaar heeft die ze op een materialistische manier verwend.

Waar vind je sugarmommies?

Er zijn minder suikertantes dan sugardaddies, wat jammer is omdat er veel aantrekkelijke jonge mannen zijn die wel wat voelen voor de rol van toyboy voor een oudere dame. Maar dat neemt niet weg dat er nog heel wat succesvolle vrouwen zijn die op zoek zijn naar een leuk snoepje. Kijk maar op de datingsites voor sugardating. Naast veel sugardaddy en sugarbabes zijn daar ook vele suikertantes (sugarmommies) te vinden.

Waarom suikertante?

Voor een wat oudere succesvolle, en vaak gescheiden, vrouw is het tegenwoordig best hip een jongere minnaar als speeltje te hebben. Ze dragen dan vaak de eretitel cougar, de benaming voor een aantrekkelijke oudere vrouw. Veel oudere zangeressen, filmsterren en andere vrouwelijke beroemdheden hebben een jonge minnaar.

Deze toyboy kan een statussymbool zijn, waarmee de cougar graag wordt gezien, maar ze kan haar jonge minnaar ook voor haar eigen genot hebben. Voor de aandacht en om zich aantrekkelijk en gewild te voelen. Een suikertante met een geheime toyboy kan best getrouwd zijn.

Waarom toyboy?

De toyboy kan deze rol om verschillende redenen hebben. Hij kan zich materieel laten verwennen door zijn sugarmommy. Ze trakteert hem op luxe etentjes, mooie cadeaus en stopt misschien af en toe wat geld toe. Maar veel van deze minnaars vinden het seksueel contact met een oudere vrouw (ervaren en ongeremd) ook heel aanlokkelijk.

0 reacties:

© Dating 2021. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.