Wat is een suikertante (sugarmom)? En waar vind je ze?

Maak kennis met de sugarmom (de suikertante,  of sugarmommy). Dit is een wat oudere dame die zich graag door haar jongere minnaar laat verwennen, en die haar toyboy ook zelf verwent.

cougar / suikertante / sugarmom / milf


Wat is een sugarmom?

De termen sugardaddy en sugarbabe zijn inmiddels aardig bekend, maar de suikertante en haar toyboy laten veel minder bellen rinkelen. Toch is het eigenlijk hetzelfde. 

De suikertante (ook wel sugarmommy of sugarmom genoemd) is een succesvolle, vaak wat oudere, dame met geld die een aantrekkelijke jongere minnaar heeft, en deze man een materialistische manier verwend.
Waar vind je een sugarmom?

Er zijn minder suikertantes dan sugardaddies, Dat is jammer is omdat er veel aantrekkelijke jonge mannen zijn die wel wat voelen voor de rol van toyboy voor een oudere dame. Maar dat neemt niet weg dat er nog heel wat succesvolle vrouwen zijn die op zoek zijn naar een leuk snoepje. 

Kijk maar op de datingsites voor sugardating. Naast veel sugardaddy en sugarbabes zijn daar ook vele suikertantes (sugarmommies) te vinden. Oudere vrouwen die graag een date met een leuke jongere kerel willen.Waarom suikertante?

Voor een wat oudere succesvolle, en vaak gescheiden, vrouw is het tegenwoordig best hip een jongere minnaar als speeltje te hebben. 

Deze dames dragen dan vaak de eretitel cougar, de benaming voor een aantrekkelijke oudere vrouw. Veel oudere zangeressen, filmsterren en andere vrouwelijke beroemdheden hebben een jonge minnaar. Het is tegenwoordig voor een wat oudere dame heel statusverhogend om er een jonge minnaar op na te houden.

Deze toyboy kan een statussymbool zijn, waarmee de cougar graag wordt gezien, maar ze kan haar jonge minnaar ook voor haar eigen genot hebben. Voor de aandacht en om zich aantrekkelijk en gewild te voelen. 

Een suikertante / sugarmom met een toyboy kan ook best getrouwd zijn, maar dan is er vaak sprake van een geheime minnaar waarmee de cougar niet te koop kan lopen.
Waarom toyboy?

De toyboy kan deze rol om verschillende redenen hebben. Deze minnaar kan zich materieel laten verwennen door zijn sugarmommy. Ze trakteert hem op luxe etentjes, mooie cadeaus, leuke reisjes en stopt misschien af en toe wat geld toe. 

Maar veel van deze minnaars vinden het seksueel contact met een oudere vrouw (ervaren en ongeremd) ook heel aanlokkelijk. En de suikertante geniet van haar jonge lover, en zo ontstaat er voor beide een op plezier gebaseerde relatie.Dating met een oudere vrouw

Hieronder vind je meer tips en informatie met betrekking tot het seksueel daten van een oudere vrouw.Samenvatting:
Een suikertante (ook wel sugarmom of sugarmommy genoemd) is een wat oudere vrouw (een cougar) die een vrijblijvende relatie heeft met een jongere man (een toyboy). De suikertante legt daarbij haar jonge minnaar in de watten. Niet alleen op erotisch vlak, maar ook materialistisch. Hierboven meer informatie over deze suikertante / sugarmommy / sugarmom en de beste datingsites waarbij deze suikertantes met hun jonge minnaar in contact kunnen komen (en omgekeerd).

Een reactie posten

0 Reacties