Swingers dating

Swingers dating heeft niets met dansen te maken. Van swingen is er sprake als een stel gezamenlijk gaat daten. In de meeste gevallen is er bij swingen sprake van een date met een ander stel swingers, maar er kan bij swingen ook sprake zijn van een gezamenlijke date met een single vrouw of man of een bezoek aan een parenclub.

Swingers dating is voor veel ruimdenkende stellen een spannende aanvulling op hun seksleven samen.

Datingsites voor swingers

Voor het leggen van contacten met swingers wordt door swingende stellen meestal gebruik gemaakt van datingsites. Er zijn heel goede datingsites voor swingers waar ze makkelijk met gelijkgestemde koppels in contact kunnen komen.

Waarom swingen?

Op bovenstaande datingsites kunnen swingende stellen op een laagdrempelige manier contact maken met andere swingers. Maar ook mogelijk om er contact te maken met alleengaande vrouwen en mannen die het spannend vinden om met een stel te daten.

Het doel van zo'n swingers  date is een sexdate, een erotische vriendschap of een sexrelatie, meestal met partnerruil. De swingers date kan een eenmalig spannend afspraakje zijn, maar in de meeste gevallen zoeken swingers een wat langdurig contact, waarbij een naast gezamenlijke seks een vriendschap wordt opgebouwd.

Swingers zoeken via swingers dating vaak een spannend tweede leven naast hun gewone dagelijks leven met werk, kinderen en verplichtingen. Swingen is dan een erotische uitlaatklep om zich af te toe te laten gaan.

Diverse vormen van swingers dating

De ene swinger is de andere niet. Swingen kan op vele manieren. Van je laten bekijken in de parenclub tot sexfeest met een aantal stellen bij iemand thuis. De swingers kunnen kiezen voor soft swap, waarbij ze alleen seks hebben met de eigen partner in één ruimte met een ander swingend stel, tot full swap waarbij de stellen alles met elkaar doen wat ze met de eigen partner ook doen. En daartussen bevinden zich nog veel veel tussenvormen van swingers dating.

Tip: Op de website Parendating vind je alle informatie over swingers, swingen en parenclubs.Onderwerpen:
Wat is swingen? Hier vind je informatie over swingen, swingers en tips voor swingende stellen. Voor swingers dating zijn er goede speciale datingsites waar stellen / koppels / paren met elkaar in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld voor een thuisdate (een date bij een stel thuis), een hotel date of een afspraak in een parenclub. Ook kijken we niet naar de verschillende vormen van swingers dating en het daten met swingende stellen.© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.