Swingers dating

Van swingen is er sprake als een stel gezamelijk gaat daten. In de meeste gevallen betreft dat swingen een date met een ander stel swingers, maar er kan ook sprake zijn van een gezamelijke date met een single vrouw of man of een bezoek aan een parenclub.

Datingsites voor swingers

Voor het leggen van contacten met swingers wordt meestal gebruik gemaakt van datingsites. Er zijn heel goede datingsites voor swingers.

Waarom swingen?

Op deze datingsites kunnen swingende stellen contact maken met andere swingers, maar ook met alleengaande vrouwen en mannen die het spannend vinden om met een stel te daten. Het doel van zo'n date is een sexdate, erotische vriendschap of sexrelatie, meestal met partnerruil. Het kan een eenmalig spannend afspraakje zijn, maar in de meeste gevallen zoeken swingers een wat langdurig contact, waarbij een naast gezamenlijke seks een vriendschap wordt opgebouwd.

Swingers zoeken vaak een spannend tweede leven naast hun gewone dagelijks leven met werk, kinderen en verplichtingen. Swingen is dan een erotische uitlaadklep om zich af te toe te laten gaan.

Diverse vormen van swingen

De ene swinger is de andere niet. Swingen kan op vele manieren. Van je laten bekijken in de parenclub tot sexfeest met een aantal stellen bij iemand thuis. De swingers kunnen kiezen voor soft swap, waarbij ze alleen seks hebben met de eigen partner in één ruimte met een ander swingend stel, tot full swap waarbij de stellen alles met elkaar doen wat ze met de eigen partner ook doen. En daartussen bevinden zich nog veel veel tussenvormen.

Op de website Parendating vind je alle informatie over swingers, swingen en parenclubs.

0 reacties:

© Dating 2020. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.