Tips swingen voor stellen (met de beste swinger sites)

Als een stel het beide aantrekkelijk vindt om buiten de relatie seks te hebben kunnen ze samen aan seksdating doen. Een erotisch contact met een gelijkgestemd ander koppel of een single man of vrouw wordt swingen genoemd. Hier de beste sites voor stellen die willen swingen.

Swingers stellen

Swingers dating heeft niets met dansen te maken. Van swingen is er sprake als een stel gezamenlijk gaat daten. In de meeste gevallen is er bij swingen sprake van een date met een ander stel swingers, maar er kan bij swingen ook sprake zijn van een gezamenlijke date met een single vrouw of man of een bezoek aan een parenclub.

Swingers dating is voor veel ruimdenkende stellen een spannende aanvulling op hun seksleven samen.

Contact sites voor swingen

Voor het leggen van contacten met swingers wordt door swingende stellen meestal gebruik gemaakt van datingsites. Er zijn heel goede datingsites voor swingers waar swingers makkelijk met gelijkgestemde koppels in contact kunnen komen.


Waarom swingen?

Op bovenstaande datingsites kunnen swingende stellen op een laagdrempelige manier contact maken met andere swingers. Maar ook mogelijk om er contact te maken met alleengaande vrouwen en mannen die het spannend vinden om met een stel te daten.

Het doel van zo'n swingers date is een sexdate, een erotische vriendschap of een sexrelatie, meestal met partnerruil. De swingers date kan een eenmalig spannend afspraakje zijn, maar in de meeste gevallen zoeken swingers een wat langdurig contact, waarbij een naast gezamenlijke seks een vriendschap wordt opgebouwd.

Swingers zoeken via swingers dating vaak een spannend tweede leven naast hun gewone dagelijks leven met werk, kinderen en verplichtingen. Swingen is dan een erotische uitlaatklep om zich af te toe te laten gaan.

Diverse vormen van swingen

De ene swinger is de andere niet. Swingen kan op vele manieren. Van je laten bekijken in de parenclub tot sexfeest met een aantal stellen bij iemand thuis. 

De swingers kunnen kiezen voor soft swap, waarbij ze alleen seks hebben met de eigen partner in één ruimte met een ander swingend stel, tot full swap waarbij de stellen alles met elkaar doen wat ze met de eigen partner ook doen. 

En daartussen bevinden zich nog veel veel tussenvormen van swingers dating.

Hieronder kijken we naar verschillende vormen van swingen:

Daten met een vrouw, man of ander stel?

De eerste vraag is natuurlijk wie ga je benaderen. Ga je op zoek naar een ander stel? Of wil je er alleen een man of vrouw bij? 

Het is belangrijk om dat goed voor jullie zelf helder te hebben, en spreek ook vast af wat jullie doen als jullie door een leuke man / vrouw / stel benaderd worden terwijl dat eigenlijk niet op je verlanglijstje staat.

Hetero of bi?

Veel stellen die swingen hebben ook bi gevoelens. Soms alleen de vrouw, soms alleen de man, soms beide. Sommige van deze stellen hebben al ervaring daarin, soms zijn ze alleen nieuwsgierig daarnaar.

Misschien weet je zelf nog niet of je dat gaat bevallen. Maak goede afspraken wie je als stel benaderd, en als je gaat daten, spreek dan goed af wat jullie op dit gebied willen. 

Hebben jullie bijvoorbeeld beide geen enkele bi-interesse, dan kan het verstandig zijn alleen af te spreken met stellen die die interesse ook niet hebben. Maar als één van de redenen juist is om bi-ervaringen op te doen, dan is het natuurlijk een heel ander verhaal.

Intimiteit

Hoe intiem ben je tijden het swingen met een ander. Het kan voor iemand minder confronterend zijn de partner keihard met iemand anders te zien neuken dan dat ze teder zitten te zoenen. 

Sommige stellen willen een romantisch sfeertje, anderen willen juist harde onpersoonlijke seks. Zorg dat je ook dit duidelijk hebt voor je er aan begint.

Zelfde kamer of andere ruimte?

Nog zo'n puntje. Als je aan partnerruil doet kun je als swingers met z'n vieren één bed delen, maar je kunt je ook met de ander afzonderen in een andere ruimte of zelfs ander huis. Je weet dan niet wat de ander allemaal doet. De één vindt dat een voordeel, de ander een groot nadeel.

Éénmalig of erotische relatie

En wat als het swingen met een stel, man of vrouw bevalt. Doen jullie het dan nog een keer over met dezelfde personen, of voorkom je liever mogelijke problemen door het swingen te beperken tot één keer per stel. 

Dit kun je eventueel ook nog achteraf bespreken, maar vooraf goede afspraken zijn altijd verstandig.

Hoe ver ga je op de date?

Is zoenen voor jou al een avontuur of droom je er als vrouw van gelijktijdig door twee mannen genomen te worden. Ook dit is goed om even af te stemmen voor je je vaste partner een doodschrik bezorgt bij een swingers dtae.

Er zijn ook stellen die bij zo'n eerste date met anderen eigenlijk alleen met hun eigen partner seks willen hebben en het opwindend vinden dat anderen dat zien (terwijl ze zelf ook toekijken). Er zijn veel vormen van seks tussen stellen bij het swingen.


Tip: Op de website Parendating vind je alle informatie over swingers, swingen en parenclubs.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Wat is swingen? Hier vind je informatie over swingen, swingers en tips voor swingende stellen. Voor swingers dating zijn er goede speciale datingsites waar stellen / koppels / paren met elkaar in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld voor een thuisdate (een date bij een stel thuis), een hotel date of een afspraak in een parenclub. Ook kijken we niet naar de verschillende vormen van swingers dating en het daten met swingende stellen.© Dating 2023. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.