Swingers vakantie

De swingers vakantie is een spannende vakantie voor twee (en meer). Een vakantie waarbij partnerruil en zelfs groepseks op het menu staat voor wie dat wenst.

Wat is een swingers vakantie?

Een swingers vakantie is een vakantie op een locatie die speciaal voor swingers is afgehuurd. Dat kan een hotel of resort zijn, maar ook een cruiseschip.

Op zo'n swingersvakantie kunnen swingende stellen elkaar leren kennen, verleiden en natuurlijk zijn er alle mogelijkheden voor paren om met elkaar seks te hebben zoals in groepseks of partnerruil.

Om de erotische stemming te verhogen worden er op zo'n swingers resort thema feesten en activiteiten georganiseerd waaraan de koppels tijdens hun verblijf kunnen deelnemen.

Zo'n swingers vakantie kun je zien als een grote parenclub in een extra ontspannende omgeving. Een parenclub waar het contact niet beperkt blijft tot een avond, middag of nacht op een beperkt aantal vierkante meters, maar waar de contacten wel dagen of zelfs weken kunnen duren. Een mix van vakantie en erotisch vermaak.

Waar kun je een swingers vakantie boeken?

De grootse aanbieder van swingers vakanties is SDC. Je kunt je op die swingers contact site gratis inschrijven om alle informatie, locaties en prijzen van swinger vakanties te zien. De SDC swingers community organiseert swingers vakanties in mooie resorts in kustgebieden (onder andere in Griekenland, Frankrijk en zelfs Mexico).

SDC huurt zelfs complete cruiseschepen af voor een cruise over de Adriatische Zee. Tijdens zo'ns swingers cruise kun je het bezoek aan mooie steden als Venetiƫ en Dubrovnik afwisselen met erotisch amusement gedurende de vaartochten. Een ideale vakantie voor een swingers koppel.

Kijk bij SDC voor alle informatie, mogelijkheden en prijzen van deze swingers vakanties

Zie ook: 


Onderwerp:
Op deze pagina geven we informatie over een swingers vakantie in bijvoorbeeld een swingers resort of tijdens een swingers cruise. Ook hebben we de beste site om swingers vakanties en swingers reizen te boeken.

Een reactie posten

0 Reacties