Swingers. Tips swingen en de beste sites voor swingers contacten

Wat zijn swingers en waar en hoe ontmoet je swingers om een spannende date mee te beleven? Hier alle informatie over swingers contacten en tips om te swingen.

Wat zijn swingers?

Swingers zijn geen mensen die graag dansen (tenminste, dat is niet strikt noodzakelijk), maar swingers zijn mannen en vrouwen die intieme vriendschappen aangaan met anderen. 

Met swingen wordt meestal een erotisch contact tussen twee stellen bedoeld (vroeger noemde men dit partnerruil). Veel van die seksuele contacten tussen stellen komen tegenwoordig via internet tot stand.

Datingsites voor swingers

Voor het leggen van swingers contacten wordt tegenwoordig vooral gebruik gemaakt van speciale datingsites voor sekscontacten. Voorbeelden van goede datingsites voor swingers zijn Regioswingers , Ondeugend Daten en Regio Sexcontact, al zijn deze seksdating websites niet specifiek voor stellen bedoeld. Deze drie sites worden echter zeer veel door koppels die willen swingen gebruikt.SDC (de Swingers Dating Club) is wel in eerste instantie op swingers gericht. Deze ontmoetingssite voor swingers biedt dan ook de meeste mogelijkheden voor stellen, en kent de meest actieve swingers van alle datingsites in Nederland en België. 

Voor swingers is SDC meer dan alleen een datingsite, het is met alles dat er op SDC te vinden is meer een community voor swingers. 

Voor beginnende swingers kan SDC wel overweldigend overkomen. Voor beginners zijn de drie eerder genoemde dating sites een betere optie.Wat doen swingers?

Terug naar wat het swingen inhoudt. Hoe swingen swingers? Swingen kan op heel veel manieren. Het swingen kan een eenmalig vluchtig contact zijn in een parenclub, maar ook een jarenlange vriendschap tussen stellen die samen regelmatig eten, concerten bezoeken en op elkaars verjaardag komen, maar daarnaast ook met elkaar het bed in duiken.

Ook hoever men met seks gaat tijdens het swingen kan sterk verschillen per swingend stel. 
Vaak vindt het sekscontact van de vier personen plaats in één kamer. 

Maar men kan ook kiezen voor partnerruil in de letterlijke betekenis van het woord waarbij de beide stellen zich mixen en afzonderen. 

Er kan sprake zijn van bi-seksualiteit waarbij de deelnemers met zowel de man als de vrouw van het andere stel seks hebben, maar dit hoeft niet.

De mate waarin swingers seks hebben met andere swingers kan ook verschillen. Men kan all the way gaan (full swap) of de penetratie buiten het spel laten (soft swap). 

Een nog softere variant zijn de seksdates waarbij beide stellen alleen seks met hun eigen partner hebben. Of dit kijken en bekeken worden ook onder swingen valt is te bediscussiëren.

Meer ervaren swingers kunnen hun uitdagingen verleggen en gelijktijdig met meerdere stellen swingen. Hierbij is dus sprake van groepsseks tussen diverse paren.


Contacten in parenclubs en seksfeestjes thuis

Voor sommige koppels is het swingen een echte levensstijl. Het stel swingers bezoekt dan parenclubs en / of heeft thuisdates met andere stellen. Soms organiseren ervaren swingers een seksfeestje of bezoeken dat soort spannende seksfeestjes die andere koppels thuis of op een gehuurde locatie organiseren.

Swingers in de parenclub

Parenclubs (ook wel swingerclubs genoemd) zijn een goede manier om met andere swingende stellen in contact te komen. Je trekt mooiste lingerie aan en gaat op bezoek bij een goede parenclub in je omgeving. 

Parenclubs zijn hier voor "uitgevonden". Toch is het leggen van swingers contacten in de swingersclub niet zo eenvoudig als het lijkt.


Veel (vooral onervaren) swingers vinden het leggen van contacten met andere stellen toch wat moeilijk (als ze zich überhaupt al "bloot" durven te geven in een parenclub). 

Wat het ook lastig maakt is dat het ook in een parenclub moeilijk is om in te schatten waarvoor iemand in is. Is een leuk stel dat je daar ziet in voor een spannende date of zijn ze er vooral om te kijken en gezien te worden? 

En als die andere swingers seks met een ander stel willen, hoe ver zouden ze daar in gaan? Heeft het andere stel bi-gevoelens of is partnerruil hun insteek? 

Allemaal vragen die het leggen van contacten, vooral voor onervaren swingers moeilijk maken. Het gevolg is dat ook dat het merendeel van de stellen die geïnteresseerd zijn in swingen weer terug komen van een parenclub zonder dat er iets gebeurd is met een ander stel.

Tip: Spreek eerst online af met andere swingers

Ook als je als koppel een parenclub wilt bezoeken is het daarom een aanrader om eerst via een datingsite een afspraakje te maken met een ander koppel en in de parenclub af te spreken. 

Het is erg plezierig als je van tevoren weet dat je aanspraak hebt in de club en als de parenclub date jullie allemaal bevalt is het heel fijn om te weten wat het andere stel swingers van de date verwacht, hoe ver ze met partnerruil willen gaan, wat hun seksuele voorkeuren zijn en waar hun grenzen liggen.

Maar ook veel ervaren swingers leggen graag een eerste contacten via een datingsite voordat ze naar een parenclub gaan. Met wat "vooronderzoek" op een datingsite heb je meer kans dat je bij je parenclub bezoek een ander leuk (en passend) koppel vindt.

Herken de swinger

Dat je op bovenstaande dating sites zo makkelijk met swingers in contact kunt komen is natuurlijk een groot voordeel. Want hoe herken je anders een swinger?

Swingers (stellen die seksdates hebben met andere stellen) kan je echt niet op straat herkennen. Soms houden ze er van om zich uitdagend te kleden en te gedragen, maar in verreweg de meeste gevallen zien swingers er uit als je buurvrouw en buurman. 

Meestal zijn swingers leuke mensen, die ook best interesse in jullie kunnen hebben, maar ook een koppel dat niet te herkennen is als swingers, net als jullie zelf.

Dating voor koppels met een koppel

Het eerste contact met een ander swingend koppel online maken heeft veel voordelen.  Of dat nu voor een parenclub bezoek is, voor een thuisbezoek, een hotel bezoek of een avontuurtje voor vier in de vrije natuur.

Ten eerste kun je via een datingsite natuurlijk rustig "shoppen". Profielen en foto's bekijken, ervaringen uitwisselen, swingers contacten leggen, en op je gemak kijken of het andere koppel wel bij jullie wensen aansluit. Want dat is altijd een puntje bij swingers dating voor koppels. Willen jullie alle vier hetzelfde? 

Er zijn bepaalde standjes die je misschien niet wilt, en hoe kijk je aan tegen seksueel contact met het eigen geslacht? Het is wel belangrijk om daar van tevoren duidelijkheid over te hebben. Voor je ineens iets voelt op een plek waar je het niet hebben wil.

Ook kan het bij swingende koppels wel eens lastig zijn tot een date te komen waarbij alle vier de personen het met elkaar zien zitten. Sommige swingers zijn daar heel makkelijk in, andere koppels kunnen heel kritisch en selectief zijn. Het is dus erg handig de eerste "selectie" online plaats te laten vinden.

Dating voor koppels met een vrouw of man

Bij het swingen is er vaak sprake van een date tussen twee stellen (partnerruil). Maar menig stel swingers staat ook open voor een single vrouw of man er bij voor een spannend trio.

Swingen met alleen een man erbij is voor swingers een stuk makkelijker te realiseren. Swingers hoeven weinig moeite te doen voor dating met een man alleen. Maar ook hier zijn bovenstaande datingsites erg handig om een geschikte man te vinden, contact te maken en de potientiele bedpartner te leren kennen. 

Op bovenstaande datingsites vind je veel mannen die graag willen daten met een koppel en dat maakt deze dating sites tot een snoepwinkel voor stellen. Een snoepwinkel waarin de swingers naar hartenlust kunnen zoeken, contacten leggen en kiezen voor de man die ze lekker lijkt. 

Swingers die op zoek zijn naar dating met een vrouw alleen hebben het wel wat lastiger. Hoewel veel dames op datingsites voor seksdating wel in zijn voor een seksdate met een koppel blijft het aanbod hier nog altijd behoorlijk achter bij de vraag.

Wil je weten wat voor koppels er aan swingen doen? Of heb je interesse in dating voor koppels? Kijk dan bij de bovenaan genoemde aanbevolen datingsites voor swingers contacten.


Zie ook


Onderwerp:
Hier kijken we naar dating voor koppels, ook wel swingen genoemd. Veel koppels (swingers) zoeken sexcontact met een ander koppel, en soms ook met een single man of single vrouw. Dit swingen wordt ook wel partnerruil genoemd, maar dat dekt de lading vaak niet, dus swingen of swingersdating is een betere benaming. Hier boven tips en informatie voor en over swingende koppels, beginnende swingers en andere stellen die samen willen daten, en natuurlijk de beste contact sites om swingers contacten te leggen.
© Dating 2022. Blogger template by Bloggertheme9
Published by Gooyaabi Templates

Op deze website is het privacy- en cookie-beleid van Content=King van toepassing.