Goede swingersclubs

Wat is een goede swingersclub? Wat gebeurt er allemaal in zo'n seksclub? Hier geef ik informatie op die vraag en vind je de beste swingerclubs in Nederland.

Wat is een swingersclub?

Een swingersclub is een andere naam voor een parenclub. Omdat veel van deze erotische clubs ook hun deuren openen voor single mannen en single vrouwen dekt de term parenclub niet altijd goed de lading. Er mogen in zo'n club immers naast paren ook singles komen.

De term swingers is wat ruimer, ook al worden ook met swingers meestal paren bedoeld. Swingers zijn vrouwen, mannen en stellen die heel ruimdenkend zijn om seksueel gebied en seks niet tot een relatie met elkaar beperken. 

In een swingersclub staan stellen, vrouwen en mannen open voor seks met andere aanwezigen. Dat alles geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen, en alleen als beide partijen daar zin in hebben.

Bij een echte swingersclub mag er alleen aan gratis seks gedaan worden. Prostitutie is in een goede swingers club niet toegestaan. Het seks met vreemden hebben is in zo'n soort seksclub voor iedereen een "hobby".


Wat gebeurt er in een swingersclub?

In een swingersclub gaat men gekleed in een sexy uitdagende outfit, meestal lingerie, soms naakt. Er is in zo'n seksclub een bar waar stellen, vrouwen en mannen contact met elkaar maken en er zijn ruimtes waar men zich bij een leuk contact kan terugtrekken met een date. Dat kan in een afgesloten besloten ruimte zijn, maar ook openbaar in een zwembad, bubbelbad, sauna, gezamenlijke ruimte of darkroom.

Veel stellen bezoeken swingersclubs voor partnerruil of een trio. Wie daar voor open staat kan in een swingers club ook een gangbang beleven. In de gezamenlijke ruimte kan groepseks plaatsvinden.

Ook zijn er in de seksclub ruimtes met SM attributen en soms gloryholes, openingen in de muur via welke vrouwen en mannen zich door een voor hen onzichtbaar persoon kunnen laten verwennen, Eigenlijk is in een goede swingersclub alles wat toegestaan is op seksueel gebied mogelijk tussen personen die daarvoor openstaan.


Swingersclubs als seks ontmoetingsplek

Je kunt een swingersclub bezoeken en daar contact maken met de aanwezige stellen, vrouwen en mannen. Heb je een leuke klik met mensen, dan kun je er seks mee hebben. 

Contact leggen met andere swingers

Het leggen van een contact dat op zo'n korte termijn tot seks komt wordt echter door veel mensen moeilijk gevonden. Voor bij een sekscontact tussen twee stellen (waarbij dus vier personen betrokken zijn) is het vinden van de juiste mensen, de goede klik en de uiteindelijke gezamenlijke seksactiviteiten best lastig te realiseren.

Swingersclub als locatie voor je date

Veel stellen, mannen en vrouwen kiezen er daarom voor eerst op een goede seksdatingsite de contacten te leggen en dan samen in de swingersclub af te spreken. Je weet dan van tevoren dat je in de swingersclub de juiste persoon of stel gaat aantreffen en de stap om na de ontmoeting tot seks over te gaan is heel veel kleiner dan bij een wildvreemd stel of persoon dat je aanspreekt.

Bovendien is een swingersclub als ontmoetingsplek voor een sexdate een veel veiligere plek dan thuis, en de goede swingersclubs zijn een bijzonder erotische locatie voor een spannende date. De seksclub beschikt immers over alle voorzieningen en een passende aankleding.Met je minnaar / minnares naar de swingersclub

Ook voor mannen en vrouwen die buiten hun relatie een seksdate hebben is een swingersclub een perfecte plaats voor overspel

De swingersclubs bieden hen alle bovengenoemde voordelen van de swingersclub als seks ontmoetingsplek en bovendien is z'n seksclub een veel meer erotische en zelfs goedkopere locatie voor buitenechtelijke seks dan een hotelkamer. Je krijgt er vaak zelfs nog eten en drinken bij aangeboden.

Swingerclubs in Nederland en Vlaanderen

Deze seksclubs voor swingers zijn in heel Nederland en België te vinden. Vooral in de Randstad (Noord- en Zuid-Holland) en in het zuiden van het land (Brabant en Limburg), maar ook in de andere provincies. Ook in de grensstreken van Nederland en België zijn deze swinger seksclubs veel aanwezig. Voor de anonimiteit wil menig swingend koppel nogal eens de grens over "wippen¨ .

Voorbeelden van goede swinger sexclubs in Nederland zijn Fun4Two, Mystique en Fata Morgana (alleen voor paren) en Partyplayers, Showboat en Club Paradise (koppels en singles). Maar er zijn nog veel meer goede swingersclubs. Hieronder vind je alle informatie over swingen in een seksclub.

Meer informatie?

Kijk in het overzicht van alle goede swingerslubs / goede parenclubs voor alle locaties, mogelijkheden en prijzen van deze erotische clubs.


Zie ook:

Een reactie posten

3 Reacties

 1. Swingers opgelet, de ene swingersclub is de andere niet. Je hebt de echte parenclubs waar alleen paren de deur in komen, en je hebt de swingersclubs waar ook single mannen mogen komen. De meeste van deze swingersclubs noemen zich ook parenclub.
  Zelf hebben wij twee niets tegen een swingersclub. We vinden het lekker als een man met ons twee mee doet en andere mannen mogen ook gerust kijken. Graag zelfs. Maar we weten dat veel swingers paren het niet fijn vinden als er in een swingersclub ook mannen alleen komen. Ben je niet op die mannen gesteld? Let er dan op of je een parenclub / swingersclub alleen voor paren bezoeken wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan enorm genieten bij een bezoek aan een swingersclub. Als er veel single mannen zijn is dat alleen maar fijn. Ik kan erg genieten van meerdere mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de meerdere mannen zullen ongetwijfeld van jou genieten. Jij bent de vrouw die een bezoek aan een swingerslub die moeite waard maakt!

   Verwijderen

Post hier uw vragen, ervaringen, eigen reviews en meningen. Deze berichten worden na keuring geplaatst. Eventuele reclame wordt niet gepubliceerd. Voor dating verzoeken verwijzen we u naar de bovenstaande datingsites.